Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: AC kogunemine 18.04 Türisalu pangal (Vastuseid: 32 | Vaatamisi: 5157)
seitsmene
huviline

Registreerunud 10.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A8 4,2

postitati 19.04.12 08:26 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: mtaudi

Ühesõnaga vabandused vabanduste otsa ja pigem kohtan siin suhteliselt vaenulikku suhtumist kogu sellise ürituse vastu kui kaasaaitamist ja poolt olemist. Silitame oma neljarõngalisi armukesi kodus edasi ja kõigil süda rahu.

Oleks teadnud, et selline vastukaja tuleb kogu sellele üritusele, poleks vaevaks võtnudki midagi korraldada. Lootsin, et keskmine Audiomanik on aktiivsem, kuid kahjuks nii see pole.
Üleolev suhtumine ajab ka igast otsast välja - siis ei imesta, miks paremal tasemel Audi teeninduses "klienditeenindajad" ülbed on, kui keskmine klient veel hullem on - kahju.

Ühesõnaga vingumine vingumise otsa, tunnustavaid sõnu ja mõtteid sa ei näe või ei soovi näha. Sellise suhtumisega sa oma üritustele lauluväljaku mastaapi ei anna.
Edu ettevõtmistes.
Over and out.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
mtaudi
huviline

Registreerunud 26.02.07
Kasutaja on eemal

Auto: Golf Variant '17

postitati 19.04.12 08:38 Tsiteeri

Minu üritus ja Lauluväljaku mastaap ... :D:D:D

Vabandan veelkord, et midagi klubiliikmete ja huviliste jaoks korraldada mõtlesin. Enam nii ei tee :P

Tänud muidugi neile, kes positiivset vastukaja andsid ja panga alt meid otsima ei läinud - nii masendav ka ei olnud.

Finito

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
indro
meeskond

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 19.04.12 08:39 Tsiteeri

Rahuneme nüüd kõik maha ja mõtleme parem sellele kuidas edaspidi sarnaseid olukordi vältida. Selles osas on õigus, et kui välja on reklaamitud toimumisajaks 19.00 - 21.00, siis peab keegi nii kaua ka kohal olema. Olen ise mitmeid särkide/jakkide jagamise Mustikas korraldanud ja tihti tunni või rohkem nii istunud, et ühtegi inimest ei tule. Kuna välja oli reklaamitud algus- ja lõpuaeg, siis lihtsalt tuli istuda see aeg täis ja nii ongi.

Samas ma tänaks Mtaudi´t initsiatiivi näitamise eest ja kõiki teisi ka kes siin sõna on võtnud. Klubi on hetkel taotlused esitanud Ülemiste City´le ja Rocc al Mare keskusele nende parklate kasutamiseks. Plaan on hetkel selline, et üks nädal koguneks ühes, ja teine nädal teises linnaotsas. Sarnaseid kogunemisi korraldavad enamus autoklubisi ja kõrvalt vaatajale tundub, et edukalt.

Ootame eelnevalt mainitud keskuste vastused ära ja siis vaatame juba edasi. Eelnevalt jutuks olnud grillimise kohta lisan nii palju, et antud kogunemiste konteksti need ei sobi. Selle tarbeks peab ikka eraldi üritus olema, nii nagu Keila-Joal talvel toimus.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
lunatic
klubiliige

Registreerunud 20.02.05
Kasutaja on eemal

Auto: A4 allroad ja Volvo C70

postitati 19.04.12 08:50 Tsiteeri

Mina ka kiidan mtaudit eeskujuliku algatuse eest :)
Lohutuseks võin öelda, et ka piljardiüritusele on teinekord tulnud kohale vaid kaks inimest. Samas on olnud ka õhtuid kus läbi astub ~20 tuttavat nägu.
Enda eilset tulekut jäi takistama veidi lühike ette-teatamisaeg ja kahjuks olid plaanid juba õhtuks olemas. Teinekord katsun liituda.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Helina
huviline

Registreerunud 19.10.08
Kasutaja on eemal

Auto: A5 coupe 3.2fsi q 195kw 2008

postitati 19.04.12 09:12 Tsiteeri

Mina tahaksin ka omaltpoolt öelda Mtaudile, et ära lase pead norgu! Vähemalt keegigi tahab ja üritab korraldada. Õnneks on tulemas soojemad ajad, kus kindlasti nädala sees on rohkem liitujaid.
Olen nõus ka sellega, kui üles märgitaks teemasse kindlad tulijad, kellega võib arvestada, et üritus mingilgi moel toimub.
Ise kaalusin ka tulekut, kuid pean tunnistama ausalt, et teemas kahjuks suurt huvi teistepoolt välja ei lugenud, ning seadsin kahtluse alla, kas üldse seal kedagi on. Tean, et see on loll vabandus ja nii kedagi ei tulegi kohale, kui kõik nii arvavad, aga 76km edasi-tagasi sõitmiseks oleks mul natukene "niisama" sõiduks palju olnud :)

Kuid jään ootama teisi üritusi, kus huvi on, sest nii ammu ei ole kokku saanud audirahvaga, mis on väga kurb muidugi, vanasti sai kasvõi 2x nädalas Sipelga Statoilis tunde ja tunde rahvaga juttu aetud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Mihkel.
huviline

Registreerunud 18.01.12
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A3 1997 1.6 74kw

postitati 19.04.12 09:50 Tsiteeri

Eh, no täitsa vahva oli ju tegelt. Rahvast oleks võinud rohkem lihtsalt olla. Sai üks tunnike sisustatud, üks vägev Eesti koht üle kaetud(polnud varem käinud) ning veidi juttu tehtud. Kindlasti kiitus algatajale.

Mihkel
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
MatuAudi
huviline

Registreerunud 07.08.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Cabrio, A4 B8 S-line

postitati 19.04.12 09:53 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: indro

Samas ma tänaks Mtaudi´t initsiatiivi näitamise eest ja kõiki teisi ka kes siin sõna on võtnud. Klubi on hetkel taotlused esitanud Ülemiste City´le ja Rocc al Mare keskusele nende parklate kasutamiseks. Plaan on hetkel selline, et üks nädal koguneks ühes, ja teine nädal teises linnaotsas. Sarnaseid kogunemisi korraldavad enamus autoklubisi ja kõrvalt vaatajale tundub, et edukalt.

See on hea idee, muidu ei saagi tutvuda Audi Foorumlastega, kui just varuosade tehinguid ei tee. Uuema audi omanikud jääksid siis täitsa kõrvale.

Defu - Matu
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
prj
klubiliige

Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal

Auto: S8 D4, A4 B9 2.0TQ, Cupra Born

postitati 19.04.12 09:53 Tsiteeri

Mulle, kui kõrvaltvaatajale on arusaamatu - what's the big deal?

Edit by Joel: Kustutasin ära isikliku kriitika. Otsime koos võimalusi need vähenõudlikud üritused taastada ja teeme seda konstruktiivselt.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
 Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 38.0% - SQL: 62.0%]