Lehekülgi: 1 2 |
seitsmene
huviline
Registreerunud 10.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A8 4,2
|
postitati 19.04.12 08:26
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: mtaudi
Ühesõnaga vabandused vabanduste otsa ja pigem kohtan siin suhteliselt vaenulikku suhtumist kogu sellise ürituse vastu kui kaasaaitamist ja poolt
olemist. Silitame oma neljarõngalisi armukesi kodus edasi ja kõigil süda rahu.
Oleks teadnud, et selline vastukaja tuleb kogu sellele üritusele, poleks vaevaks võtnudki midagi korraldada. Lootsin, et keskmine Audiomanik on
aktiivsem, kuid kahjuks nii see pole.
Üleolev suhtumine ajab ka igast otsast välja - siis ei imesta, miks paremal tasemel Audi teeninduses "klienditeenindajad" ülbed on, kui keskmine
klient veel hullem on - kahju. |
Ühesõnaga vingumine vingumise otsa, tunnustavaid sõnu ja mõtteid sa ei näe või ei soovi näha. Sellise suhtumisega sa oma üritustele lauluväljaku
mastaapi ei anna.
Edu ettevõtmistes.
Over and out.
|
|
|
|
mtaudi
huviline
Registreerunud 26.02.07
Kasutaja on eemal
Auto: Golf Variant '17
|
postitati 19.04.12 08:38
|
|
|
Minu üritus ja Lauluväljaku mastaap ...
Vabandan veelkord, et midagi klubiliikmete ja huviliste jaoks korraldada mõtlesin. Enam nii ei tee
Tänud muidugi neile, kes positiivset vastukaja andsid ja panga alt meid otsima ei läinud - nii masendav ka ei olnud.
Finito
|
|
|
indro
meeskond
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.04.12 08:39
|
|
|
Rahuneme nüüd kõik maha ja mõtleme parem sellele kuidas edaspidi sarnaseid olukordi vältida. Selles osas on õigus, et kui välja on reklaamitud
toimumisajaks 19.00 - 21.00, siis peab keegi nii kaua ka kohal olema. Olen ise mitmeid särkide/jakkide jagamise Mustikas korraldanud ja tihti tunni
või rohkem nii istunud, et ühtegi inimest ei tule. Kuna välja oli reklaamitud algus- ja lõpuaeg, siis lihtsalt tuli istuda see aeg täis ja nii
ongi.
Samas ma tänaks Mtaudi´t initsiatiivi näitamise eest ja kõiki teisi ka kes siin sõna on võtnud. Klubi on hetkel taotlused esitanud
Ülemiste City´le ja Rocc al Mare keskusele nende parklate kasutamiseks. Plaan on hetkel selline, et üks nädal koguneks ühes, ja teine nädal teises
linnaotsas. Sarnaseid kogunemisi korraldavad enamus autoklubisi ja kõrvalt vaatajale tundub, et edukalt.
Ootame eelnevalt mainitud keskuste vastused ära ja siis vaatame juba edasi. Eelnevalt jutuks olnud grillimise kohta lisan nii palju, et antud
kogunemiste konteksti need ei sobi. Selle tarbeks peab ikka eraldi üritus olema, nii nagu Keila-Joal talvel toimus.
|
|
|
|
lunatic
klubiliige
Registreerunud 20.02.05
Kasutaja on eemal
Auto: A4 allroad ja Volvo C70
|
postitati 19.04.12 08:50
|
|
|
Mina ka kiidan mtaudit eeskujuliku algatuse eest
Lohutuseks võin öelda, et ka piljardiüritusele on teinekord tulnud kohale vaid kaks inimest. Samas on olnud ka õhtuid kus läbi astub ~20 tuttavat
nägu.
Enda eilset tulekut jäi takistama veidi lühike ette-teatamisaeg ja kahjuks olid plaanid juba õhtuks olemas. Teinekord katsun liituda.
|
|
|
Helina
huviline
Registreerunud 19.10.08
Kasutaja on eemal
Auto: A5 coupe 3.2fsi q 195kw 2008
|
postitati 19.04.12 09:12
|
|
|
Mina tahaksin ka omaltpoolt öelda Mtaudile, et ära lase pead norgu! Vähemalt keegigi tahab ja üritab korraldada. Õnneks on tulemas
soojemad ajad, kus kindlasti nädala sees on rohkem liitujaid.
Olen nõus ka sellega, kui üles märgitaks teemasse kindlad tulijad, kellega võib arvestada, et üritus mingilgi moel toimub.
Ise kaalusin ka tulekut, kuid pean tunnistama ausalt, et teemas kahjuks suurt huvi teistepoolt välja ei lugenud, ning seadsin kahtluse alla, kas üldse
seal kedagi on. Tean, et see on loll vabandus ja nii kedagi ei tulegi kohale, kui kõik nii arvavad, aga 76km edasi-tagasi sõitmiseks oleks mul
natukene "niisama" sõiduks palju olnud
Kuid jään ootama teisi üritusi, kus huvi on, sest nii ammu ei ole kokku saanud audirahvaga, mis on väga kurb muidugi, vanasti sai kasvõi 2x nädalas
Sipelga Statoilis tunde ja tunde rahvaga juttu aetud.
|
|
|
|
Mihkel.
huviline
Registreerunud 18.01.12
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A3 1997 1.6 74kw
|
postitati 19.04.12 09:50
|
|
|
Eh, no täitsa vahva oli ju tegelt. Rahvast oleks võinud rohkem lihtsalt olla. Sai üks tunnike sisustatud, üks vägev Eesti koht üle kaetud(polnud varem
käinud) ning veidi juttu tehtud. Kindlasti kiitus algatajale.
Mihkel
|
|
|
|
MatuAudi
huviline
Registreerunud 07.08.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Cabrio, A4 B8 S-line
|
postitati 19.04.12 09:53
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: indro
Samas ma tänaks Mtaudi´t initsiatiivi näitamise eest ja kõiki teisi ka kes siin sõna on võtnud. Klubi on hetkel taotlused esitanud
Ülemiste City´le ja Rocc al Mare keskusele nende parklate kasutamiseks. Plaan on hetkel selline, et üks nädal koguneks ühes, ja teine nädal teises
linnaotsas. Sarnaseid kogunemisi korraldavad enamus autoklubisi ja kõrvalt vaatajale tundub, et edukalt.
|
See on hea idee, muidu ei saagi tutvuda Audi Foorumlastega, kui just varuosade tehinguid ei tee. Uuema audi omanikud jääksid siis täitsa kõrvale.
Defu - Matu
|
|
|
|
prj
klubiliige
Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal
Auto: S8 D4, A4 B9 2.0TQ, Cupra Born
|
postitati 19.04.12 09:53
|
|
|
Mulle, kui kõrvaltvaatajale on arusaamatu - what's the big deal?
Edit by Joel: Kustutasin ära isikliku kriitika. Otsime koos võimalusi need vähenõudlikud üritused taastada ja teeme seda konstruktiivselt.
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 |