kasutajanimi
huviline
Registreerunud 22.04.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 avant 2.8 quattro
|
postitati 11.04.12 13:10
|
|
|
Kompu teeb endale reseti.
Tere. Murelapseks S4 kelladel olev kompu, mis viimasel ajal hakanud käivitusel endale restarti tegema, kinni jooksma ja hoiatussignaali karjuma jätma.
Peale auto taaskäivitust kõik jälle ok, välja arvatud klotsi tuli, mis miskipärast lambist põlema läheb kuigi autochek annab OK. Piduri ring
vahetatud eelmise aasta sügisel ja vasaku klotsi pistik oli eelmise omaniku poolt miskipärast isoleeriga pandud- põhjuseks klotside juhtme lõhkumine.
Auto ise Audi 100 avant 2.8 V6. OK seesama ka, et küttekulu valetab umbes 38 %. Samas see nii ei häiri.
Quattro saves lives.
|
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 11.04.12 14:26
|
|
|
Kumb siis, autocheck või trip kompu? Asetsevad küll lähestikku, kuid on siiski eraldi süsteemid. Mõni külmjoode ehk, abiks kuuma anda.
|
|
|
|
j2mis
huviline
Registreerunud 07.01.07
Kasutaja on eemal
Auto: C5, B5, Zafira A
|
postitati 11.04.12 15:44
|
|
|
Aku hakkab otsa saama, mu C4'l oli samamoodi kui aku ära lõppes. Paigaldasin uue aku ja trip-compu nullimine käivitusel kadus.
|
|
|
Audi80
huviline
Registreerunud 22.08.07
Kasutaja on eemal
Auto: F103 Audi 60L
|
postitati 11.04.12 15:48
|
|
|
Jah, asi on auto akus. Olen samat asja kogenud. Kõik paranes korraliku aku panekuga
|
|
|
j2mis
huviline
Registreerunud 07.01.07
Kasutaja on eemal
Auto: C5, B5, Zafira A
|
postitati 11.04.12 15:55
|
|
|
Või teine variant, kui on äkki laadimine kehva, siis teeb ka sellist pulli. Võibolla on aku veel normaalne, aga laadimine lahja, kui laadimine korras
siis ilmselt ikka akus viga.
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: 5x4x4
|
postitati 11.04.12 17:52
|
|
|
Mina olen abi saanud kelladeplokki jooksvate pistikuklemmide korrigeerimisest. Mitmel isendil pole rohkem muresid esinenud. Eelnevalt olen samuti
kelladeplokis külmjooteid taga ajanud, aga suhteliselt tulutult. Nüüd olen alati just pistikutest alustanud.
|
|
|
kasutajanimi
huviline
Registreerunud 22.04.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 avant 2.8 quattro
|
postitati 13.04.12 10:36
|
|
|
Aku ostetud Novembris uus ja üle nõuete. kaldun kahtlustama siis ikka miskeid jooteid . Eks peab vist kellabloki maha katkuma.Kus see kompu muidu ise
asetseb? Jutt tõenäoliselt autochekist ikka. Pean ette ja taha vabandama kuna minu audikogemus vaid 2 aastat ja selle aja jooksul olen ise vaid õli
vahetanud. Ülejäänud tööd teenindustes tehtud. Elu aga näidanud, et nii vana auto saaks ise samamoodi korda, sest töökodade usaldamisega viimasel ajal
probleeme. Proovin kpsi nõuannet . Tänud.
Quattro saves lives.
|
|
|
|
MatuAudi
huviline
Registreerunud 07.08.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Cabrio, A4 B8 S-line
|
postitati 13.04.12 12:00
|
|
|
Kui aku pole, siis ilmselt midagi kellaploki toitega. Ning Piduri pedaali vajutamisel tuleb OK, siis tähendab see seda, et pirnid on kombes, klotside
teavitus võib vabalt olla kehvas juhtmes.
Defu - Matu
|
|
|
|