Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Mure heliga autos. (Vastuseid: 8 | Vaatamisi: 2232)
Marek113
huviline

Registreerunud 27.02.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 D3 3,0 TDI 171kw

postitati 10.04.12 15:48 Tsiteeri
Mure heliga autos.

Mul on Audi a4 Avant 1999 aasta.
Autos on sees originaal stereosüsteem. Concert II makk, ja tehase kõlarid,ja pagasnikus on ka mingi originaal woofer. Tahaks natuke rohkem bassi kuulda,aga siis hakkavad kõlarid ragisema(üle peksma) Kust peaks viga otsima, või mis võimendi seal olla võiks,et äkki kannatab mingeid muid kõlareid või woofrit sinna panna,aga nii,et ei jääks mingit woofri kasti pagasnikusse.
Aitäh
Marek

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
repsu007
huviline

Registreerunud 04.08.09
Kasutaja on eemal

Auto: C7,B6q,B2q

postitati 10.04.12 19:54 Tsiteeri

Otsi uued originaal kõlarid need peaks küllaltki head häält tegema. Enne muidugi uuri milline täpselt ragisema hakkab.

Raske jalaga.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Q7 3.0TDI -14

postitati 11.04.12 06:02 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Marek113
Mul on Audi a4 Avant 1999 aasta.
Autos on sees originaal stereosüsteem. Concert II makk, ja tehase kõlarid,ja pagasnikus on ka mingi originaal woofer. Tahaks natuke rohkem bassi kuulda,aga siis hakkavad kõlarid ragisema(üle peksma) Kust peaks viga otsima, või mis võimendi seal olla võiks,et äkki kannatab mingeid muid kõlareid või woofrit sinna panna,aga nii,et ei jääks mingit woofri kasti pagasnikusse.
Aitäh
Marek

Paljud, kes on näinbud ja seejärel kuulnud, on ka imestanud, kuidas selline väike junn sellist häält teeb, bose puhul just, aga tänapäeva mõistes midagi head ei ole jah kindlasti, ma kasutaks sõna normaalne.
Mina hanksin naise isa b5 avanti orig bose subwoofri, midagi ikka teeb, eks näis, millalgi paigaldame ära. Pigem on minu arust probleem selles, et woofer võib ju siis küll hästi madalat normaalselt anda, aga vahepealne jääb ikka puudu ja tahab ikka norm tavakõlareid ka saada, mis selle natuke kõrgema sagedusega bassi ka ära mängiks. Eriti woofri sageduse vabad tunduvad olevat paljud vanad lood;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Marek113
huviline

Registreerunud 27.02.05
Kasutaja on eemal

postitati 11.04.12 13:56 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ICE
No pigem ikka häda selles, et sa otsid bassi sealt, kus seda lihtsalt pole. Iga inimene, kes on audi "woofrit" näinud ja saab aru, mis on bassiheli, lööb käega. Õhk ei saagi liikuda, kui selle peaks liikuma panema 13-16cm membraan olematu käiguga ja originaalvõimendi hädised vatid.

Ühesõnaga:
1. keera makist bass tagasi nulli ja jäta nii või
2. hangi eraldi võimendiga supakas (kasvõi aktiiv aga min. 10") koos kastiga (eeldusel, et kõrg- ja keskriba elemendid terved veel)

Tänapäeval on arvestatavad supakastid juba piisavalt väikesed, et mitte ära võtta pagasiruumi.

Kas originaal makile on võimalik uus võimendi ja supakas lihtsa vaevaga ühendada,või on see kõva jebimine??
Aitäh

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Raigo22
huviline

Registreerunud 02.10.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6

postitati 11.04.12 16:50 Tsiteeri

Põhimõtteliselt ei peagi sa asja makiga ühendama.
Võtad tagakõlaritest voolu all näidatud adapteriga ja ongi kõik. + ja - kaabli vedamine ka muidugi.
http://www.noortehnik.ee/grupid/action/show_product/product_id/1174/

58 160 982
Maku
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 11.04.12 17:24 Tsiteeri

Olles omanud B5 mudelit Bose helisüsteemiga, siis mina küll ei saaks öelda, et bassist puudu oli. Kõigest muust aga küll.

torque addict / in the real world four wheel drive means safety and traction
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Marek113
huviline

Registreerunud 27.02.05
Kasutaja on eemal

postitati 11.04.12 18:07 Tsiteeri

Jaa, ma olen ka kuulnud,et see BOSE on väga hea. Aga mul ei ole seda süsteemi. Aga kas selle süsteemi paigaldamine on väga keerukas? Sest ma tahaksin tegelikult ikkagi originaal süsteemi,et ei oleks pagassis mingit ruumi võtvat woofri kasti . Äkki keegi teab,kui keeruline või lihtne see BOSE paigaldus oleks?
Marek

yanekk
klubiliige

Registreerunud 09.11.05
Kasutaja on eemal

Auto: Ex S4, S6, A6, A4, Coupe + veel pool praami täit.

postitati 11.04.12 19:14 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Marek113
Jaa, ma olen ka kuulnud,et see BOSE on väga hea. Aga mul ei ole seda süsteemi. Aga kas selle süsteemi paigaldamine on väga keerukas? Sest ma tahaksin tegelikult ikkagi originaal süsteemi,et ei oleks pagassis mingit ruumi võtvat woofri kasti . Äkki keegi teab,kui keeruline või lihtne see BOSE paigaldus oleks?
Marek

99 aasta Bose on tänapäevases mõttes saast ja seda ei tasu taga igatseda, eriti kui seda pole.

Ja annab edukalt sinna originaali kohale tänapäevane süsteem pagassi panna, ilma et segab ja ruumi võtaks.

Audi varuosad, http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=181792 Autode ost/müük, hooldus ja remont Haapsalus, JanekCars OÜ
Best ET 12.08 :)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Raigo22
huviline

Registreerunud 02.10.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6

postitati 11.04.12 21:16 Tsiteeri

Annab ilma probleemideta ehitada küljepaneeli korralik kast mis ei võta üldse ruumi kuid maksab see-eest korralikult
Samas on ka olemas igasuguseid häid aktiivwoofreid mis ei võtagi eriti ruumi kuid mängivad 2x paremini kui Bose.
Mingi fastplug veel vahele ja saad ka kergelt eemaldada kui vajadus on.

58 160 982
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 36.2% - SQL: 63.8%]