Holari
huviline
Registreerunud 20.09.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.04.12 13:59
|
|
|
2.0TDI 103KW Paluks infot õli kohta!
Tere!
Mure siis nimelt järgmine, et läksin poodi ja küsisin auto jaoks õli, ütlesin mootori ja sell andis mulle õli, andis selle, http://www.liqui-moly.de/liquimoly/produktdb.nsf/id/en_3700.html?Opendocument&land=GB&voilalang=e&voiladb=web.nsf ,
küsisin, et kas see sobib PD mootorile ja ütles, et kui ei kasuta longlife hooldusvälpa, siis sobib :
Seda ma muidugi ei tee, sest mul puudub igasugune usaldus seda möginat seal kauem sees hoida, kui 10000km. Ja samuti pole mul kunagi varem olnud
säärase mootoriga isendit ja teadmised kahjuks puuduvad.
Muidugi vahetasin ära, olen siiani sõitnud umbes 2000km. Nüüd hakkasin uurima ja leidsin, et arvestades selle mootori ettenähtud õli, mis nõuab 505.01
õli, aga sellel on 505.00.
Mul pole õrna aimugi, mis need numbrid tähendavad, aga erinevus on sees, netist olen samuti tänase päeva jooksul üritanud leida infot. Osad väidavad,
et see kohe kindlasti ei sünni, teised aga arvavad, et see ei tee midagi ja sobib.
Palun mõnel targal mehel seletada mida need numbrid tähendavad ja kas peaksin kohe õli vahetama, et vältida probleeme ja kallist nukkvõlli
vahetust.Targad mehed, palun abi ja head nõu.
Ettetänades
Holari
|
|
|
Renks
huviline
Registreerunud 07.09.04
Kasutaja on eemal
|
|
jõuvanker
klubiliige
Registreerunud 21.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: ´11a. A4 avant q. s-tronic 3.0TDI 176KW
|
postitati 09.04.12 14:41
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Holari
Tere!
Mure siis nimelt järgmine, et läksin poodi ja küsisin auto jaoks õli, ütlesin mootori ja sell andis mulle õli, andis selle, http://www.liqui-moly.de/liquimoly/produktdb.nsf/id/en_3700.html?Opendocument&land=GB&voilalang=e&voiladb=web.nsf ,
küsisin, et kas see sobib PD mootorile ja ütles, et kui ei kasuta longlife hooldusvälpa, siis sobib :
Seda ma muidugi ei tee, sest mul puudub igasugune usaldus seda möginat seal kauem sees hoida, kui 10000km. Ja samuti pole mul kunagi varem olnud
säärase mootoriga isendit ja teadmised kahjuks puuduvad.
Muidugi vahetasin ära, olen siiani sõitnud umbes 2000km. Nüüd hakkasin uurima ja leidsin, et arvestades selle mootori ettenähtud õli, mis nõuab 505.01
õli, aga sellel on 505.00.
Mul pole õrna aimugi, mis need numbrid tähendavad, aga erinevus on sees, netist olen samuti tänase päeva jooksul üritanud leida infot. Osad väidavad,
et see kohe kindlasti ei sünni, teised aga arvavad, et see ei tee midagi ja sobib.
Palun mõnel targal mehel seletada mida need numbrid tähendavad ja kas peaksin kohe õli vahetama, et vältida probleeme ja kallist nukkvõlli
vahetust.Targad mehed, palun abi ja head nõu.
Ettetänades
Holari |
Ei sobi lingis näidatud õli PD mootorisse. Mis aasta ja mis mootoriga täpsemalt tegu?
lapsepõlvest alates meeldinud 20VT R5
|
|
|
|
Renks
huviline
Registreerunud 07.09.04
Kasutaja on eemal
|
|
Holari
huviline
Registreerunud 20.09.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.04.12 18:19
|
|
|
Tänud vastajatele!
Mootor on 2005a lõpus toodetud autol. Mootori päris tähista ei teagi. Aga kas ma peaks selle kohe vahetama või kannatab sõitta vahetuseni? Kui nüüd se
tõesti ei sobi ja midagi tõesti halvast mõjub?
Holari
|
|
|
automees6
huviline
Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo
|
postitati 09.04.12 18:55
|
|
|
Mina sõidaks 10000 ära ja siis paneks õige õli sisse. Õige on 505.01 ja kui sa tahad autoga pikemalt sõita vaheta õli max iga 15 000 tagant. See 30
000 on reklaamitrikk ja mootorile see kindlasti hea ei ole. Kui ikka on soov longlif välpa sõita siis pead 506.00 või 506.01 õli kasutama mitte 505.01
sellega võid max 15 000 sõita.
|
|
|
Renks
huviline
Registreerunud 07.09.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.04.12 19:16
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: automees6
Mina sõidaks 10000 ära ja siis paneks õige õli sisse. Õige on 505.01 ja kui sa tahad autoga pikemalt sõita vaheta õli max iga 15 000 tagant. See 30
000 on reklaamitrikk ja mootorile see kindlasti hea ei ole. Kui ikka on soov longlif välpa sõita siis pead 506.00 või 506.01 õli kasutama mitte 505.01
sellega võid max 15 000 sõita.
|
Nõustun eelnevaga ja longlife vahetusvälpasid katsuks vältida.
|
|
|
|
raemees
huviline
Registreerunud 18.09.09
Kasutaja on eemal
Auto: BMW E90 320dA 2008a
|
postitati 09.04.12 19:43
|
|
|
"Jõuvanker" postitas, et ei sobi..
Siis kahest viimasest postitusest võib siis järeldada, et PD motol vala sisse mida tahad? Mitte päris mida tahad aga siis teemaalguses näidatud õli
ikkagi võiks kasutada?
|
|
|
automees6
huviline
Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.04.12 19:46
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: raemees
"Jõuvanker" postitas, et ei sobi..
Siis kahest viimasest postitusest võib siis järeldada, et PD motol vala sisse mida tahad? Mitte päris mida tahad aga siis teemaalguses näidatud õli
ikkagi võiks kasutada? |
Mismõttes? 505.01 ja edasi võib panna ainult.
|
|
|
Holari
huviline
Registreerunud 20.09.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.04.12 19:59
|
|
|
See longlife võib jääda, seda isegi mina oma väheste teadmistega ei teeks, aga just mure on see õli, et kas kannatab sõitta vahetuseni või peaks kohe
vahetama ja seal poes mainima,et seda ei tohi PD mootorid kasutada ja seda mitte mingil tingimusel.
|
|
|
automees6
huviline
Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.04.12 20:15
|
|
|
See longlife võib jääda, seda isegi mina oma väheste teadmistega ei teeks, aga just mure on see õli, et kas kannatab sõitta vahetuseni või peaks kohe
vahetama ja seal poes mainima,et seda ei tohi PD mootorid kasutada ja seda mitte mingil tingimusel. |
LIQUI MOLY recommends this product for vehicles for which the following
specifications are required:
VW 505 01
Järelikult on õige ja sõida muretult. Ma ei viitsinud enne neid näitajaid välja otsida kuigi kasutaja audi v6 oli selle juba postitanud.
|
|
|
Holari
huviline
Registreerunud 20.09.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.04.12 03:35
|
|
|
Suur tänu! Aga, kui keegi viitsib seletada, mis vahe neil on, googeldasin, aga arusadavalt ei leidnud midagi.
|
|
|
automees6
huviline
Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.04.12 15:43
|
|
|
Suur tänu! Aga, kui keegi viitsib seletada, mis vahe neil on, googeldasin, aga arusadavalt ei leidnud midagi. |
Pupmpihustiga mootor nõuab lihtsalt eri lisandiga õli samuti tahmafiltri jaoks peab õli vastav olema. Mida suurem se number on seda uuemõli on
505.00-507.00......
|
|
|