Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2  3  4
Autor:
Pealkiri: Vene bensiin? (Vastuseid: 79 | Vaatamisi: 8351)
jokerAudi
huviline

Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: Superb 2018

postitati 29.03.12 08:13

Kvaliteedist rääkides, siis Jõhvis praeguse tuttava käest ostes, pole probleemi olnud. Küll aga sai kunagi A4 -le võetud sõbralt, kes tõi jutu järgi Venemaa Lukoili bensu. Peale 5km sõitu hakkas auto puterdama, turtsuma jne. Sai siis Nestest 20 liitrit peale võetud ja hakkas normaalsemalt käima. Ja et nüüd keegi ei tuleks parastama, et näed, [roppus] tuuakse, siis toon näite ka Eesti tanklate kvaliteedist: Paar aastat tagasi tulin Tallinnast Jõhvi A6-ga (C4 1.9TDI), oli plaan edasi Tartu sõita. Jõhvist väljudes hakkas kütusetuli põlema, mõtlesin, et jõuan Iisaku Olerexi. Võtsin sealt siis 25 liitrit diislit, jõudsin umbes 20km sõita, kui autol kadus jõud, hakkas paukuma-turtsuma, musta suitsu ajama, kuni lõpuks välja suri. Pika käiamise peale läks käima, tahmas nagu vana kurat. 2-3.käik ja kõrgete pööretega tiksusin Mustvee-Jõgeva teeristi Statoili, kus siis paagi täis lasin ja autol torud korralikult tühjaks kiirendasin Tartu poole liikudes. Tartu jõudes käis masin juba ilusti. Jutu mõte on see, et p*ska võid saada igaltpoolt.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Kivitare
klubiliige

Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: 220v

postitati 29.03.12 08:14

Tsitaat:
Algselt postitas: audi_a4_v6
Siin eelnevaid ei hakka kommima, aga saad 400 eur palka ja sõidad c4 2,8 quattroga? WTF, varem on ikka inimestest mingigi positiivne mulje jäänud, et ikka mõistus kodus, aga no ma ei tea. Edu teile siis, mina seda teemat rohkem ei kommi!

Ma saan aru, mida sa mõtled selle 400€ ja 2.8Q all, aga selline mulje jääb, et Sinul, kui keskklassi kuuluval inimesel ei sobi suhelda alampalka teenivate inimestega? Nad on lollid?

Teenisin mõned aastad tagasi Eestis väga head palka, kõvasti üle keskmise. Tuli krahh, puidutööstus kuivas kokku, ettevõte läks pankrotti. Enne seda suutsin endale osta 200 20v. Järsku olin töötu. Autoga ei sõitnud, maha ka ei müünud-milleks? Igakuised sissetulekud olid töötuabiraha, mida jätkus maksimum 9. kuuks. Selle aja vältel arendasin, koolitasin end, õppisin juurde uue eriala, kuid sellele tööle ei pääsenud. Oli perioode, kus teenisin 200€ kuus, ei olnud just hiljuti see. Aga kas nüüd olen mina ka ilma mõistuseta ja minuga ei sobi suhelda? See pole kirjutatud pahapärast sinu vastu rünnates. Hea meel on lugeda, et oled ise teinud õigeid otsuseid ja teenid Eestis head palka. Sa ei saa teha koheselt selliseid üldistusi. Mina saan sinust aru, mis sa räägid. Olen ka käinud poes ja asju ostnud hinnasilti vaatamata vaid sellepärast, et see on hea või meeldib mulle mingil muul põhjusel. Aga tean ka, mis tähendab tulla ääri-veeri vanemate abiga 200€ kuus välja. Kusjuures ükski sõit ei jäänud tegemata. Püüa mõista ka teisi nii nagu nemad püüavad sind mõista. Mõned vähemalt. :)

PS! Olen selle veneküttega ise ka sõitnud, erinevate autodega ja ei saa nagu öelda miskit halba. Sõidavad kõik C5 A6, Chrysler Voyager, Opel jne. Isegi 200 sõitis sellega. Vaks vahe on, kas ostad 1.4 kütust või 0.7€. Eks?

Hobiautode hoiustamine | Põrandaplaatide ja LED valgustite müük HobiHoid.ee! Töötan @ Rolevents digiturundus Oma autole ostan rehvid Baltyre'st!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Lauri-L
huviline

Registreerunud 20.03.11
Kasutaja on eemal

Auto: VW Jetta MK1 1.5 / Audi 80 B4 2.0

postitati 29.03.12 10:36

Tsitaat:
Algselt postitas: audi_a4_v6
Tsitaat:
Algselt postitas: Lauri-L
Kusagilt lehest lugesin kuu või paar tagasi ühe poliitiku kohta kes sai palga tõusu, 4200€ asemel hakkab saam 4700€, ehk siis 500€ tõsteti palka, minu palk on natuke üle 400€ seega suurima rõõmuga ostan venema kütet.
Oleks ka palk ole 4k €, siis tõesti ei kotiks see kütte hind ja tangiks statoili 98 Ultimat ja sõidaks nii palju kui süda lustib.
See mida paaki kallan, on neste 95 ja siiamaani pole veel probleeme olnud, kütte kulu on okei ja talvel külmaga käivitumine ka hea.

Siin eelnevaid ei hakka kommima, aga saad 400 eur palka ja sõidad c4 2,8 quattroga? WTF, varem on ikka inimestest mingigi positiivne mulje jäänud, et ikka mõistus kodus, aga no ma ei tea. Edu teile siis, mina seda teemat rohkem ei kommi!

Hing ihkab rohkem 4.2 V8 poole, aga rahakott ei võimalda sellist autot osta, kuid järgmiseks aastaks üritan 2.2TQ istumise alla saada. Kuu aja jooksul läbin autoga ca 800km, seda siis kui käin autoga tööle, aga käies bussiga/jala siis tuleb miskine 700km. Elades vanematega veel (saan suvel 20) siis õnneks ei lähe pool palka maksude maksmiseks, enamus jääb ikkagi endale, mingi väike osa lähheb vanematele üüri, söögi jne jaoks.
Seega ostes vene kütet, saan vabalt sellise mootoriga autoga ringi sõita ja jääb veel piisavalt üle et autot hooldada regulaarselt. Sammuti tuleb tubakas naaber riigist.
Las need riigi ametnikud ja rikkad ostavad tanklatest kui tahavad !

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
mokits
huviline

Registreerunud 22.12.06
Kasutaja on eemal

Auto: A4.2 V8 b5 Quattro, Trafic

postitati 29.03.12 10:41

Aastad tagasi sai kah ühe diisel masinaga sõidetud.... läbi uhasin sellega pea 30k km, ja kordagi see masin ei näinud valget kütet. Ei pelga ka praegu sinisega sõita, kuna hinnavahe on nii suur, et paar paagitäit teeb saadud trahvi tagasi :)

Vene diisliga on juhus olnud, kus auto sõitis peale tankimist 40km ja siis hakkas kala pihta... seisis lambist paar päeva, ja käis jälle? Vene bensu proovin ka lähiajal ära oma a8-ga, juba põhimõtte pärast.

Alla kolme liitristesse käib piim ja vesi!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
eko89
huviline

Registreerunud 11.11.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 d3 171kw

postitati 29.03.12 10:48

http://majandus.delfi.ee/news/uudised/olerex-tostis-taas-kutuste-hindu.d?id=64151749

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
 Lehekülgi:  1  2  3  4
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 30.3% - SQL: 69.7%]