Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: LED pirnide valgus tugevus (Vastuseid: 29 | Vaatamisi: 11284)
ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 20.03.12 20:01 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: NOS
Loomulikult on LED parem:
1- väga palju väiksem voolutarve;
2- suurem valgustugevus;
3- parem valgustatavus;
4- pikem tööiga;
5- ilusam.

Ja siiski on see eesti liiklusseadusega keelatud!

Nagu spetsialistid räägivad siis ei pidavat see pikema tööea jutt sugugi tõele vastama seetõttu, et võimsad dioodid töötavad väga suure ülekoormusega. Lisaks saab kaasa jahutusprobleemid, missuguseid tavahõõglambil või ksenonil ei eksisteeri kuna seal hajub soojus oluliselt suuremalt pinnalt. Hind on veel omaette teema.
A eks uuemate autode omanikud oskavad täpsemalt rääkida.;)

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
week
huviline

Registreerunud 28.02.10
Kasutaja on eemal

Auto: audi 90,100 2,5 tdi

postitati 21.03.12 08:59 Tsiteeri

Ühesõnaga ei kõlba see LED kuhugi.????:D:D

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
meelis11
huviline

Registreerunud 09.10.11
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 Avant 1.9TDI, 81kW

postitati 21.03.12 09:16 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: week
Ühesõnaga ei kõlba see LED kuhugi.????:D:D

Kõlbab küll, aga mitte valmispirni kujul lähi või kaugtulesi asendama.
Edukalt võid panna udutuledesse kui kasutad neid ainult päevatuledena, parktuledesse, salongivalguseks, kellade valguseks, käigukangi valguseks, tagatuledesse, numbrituledesse.

Ise vahetasin eile just esimesed parktuled ledide vastu, et need oleks ka valge valgusega ja sobiks kokku LED päevatuledega mis mul alumistes grillides on.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Ahti
klubiliige

Registreerunud 03.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: Q7 3.0 TDI S-line

postitati 21.03.12 12:12 Tsiteeri

Sai siis ka oma C6-l salongi ja numbrituled LED-id pandud, hea valge valgus. Alla udukatesse oli ka suur isu LED H7 pirnid panna, saigi pandud. Kõik ilus seni, kuni tuled peale keerad hakkab armatuuris suur kisa pihta, et mõlemad udutulede pirnid on läbi. No selge, takistus ju teine ja see C6 ju liikuv serveriruum, mis iga väiksema muutuse registreerib. Võtsin kasutusele siis abinõu, lasin kokku panna takistikarbid, mis petsid siis auto kompu ära ja armatuuris tekkis vaikus, lahe. Hiljem märkasin, et kui põlevad ülemised xenonid, siis mingi kindla aja tagant nagu murdosa sekundi alumised udukad nagu vilksatavad. Ei oskagi kommenteerida miks selline asi. Võtsin udukad eest ära ja need takisti karbid olid väheke moondunud, nagu oleks kuuma saand. Jahutuse eesmärgil olid karbile lõigatud jahutusavad, mille kaudu muidugi oli igasugu sodi ja niiskust sisse pugend. Siis sai mulle villand sellest LED tuuningust ja viskasin need karbid ja pirnid vahelt välja. Asemele ostsin osrami "xenon look" H7 pirnid. Kuna tegemist 3.0 TDI, siis ilmselt need karbid ka takistavad turbo coolerile õhu pealevoolu.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
hamlet
huviline

Registreerunud 29.03.06
Kasutaja on eemal

postitati 21.03.12 14:45 Tsiteeri

Kas teid see ere valgus salongis ei häiri? Originaal just selline paras hämar nagu bordellis. :D Kui siis numbrituledesse midagi,mujale vist küll mitte.Äkki ma olen liiga vana selle plink-plingi jaoks. :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
 Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 25.5% - SQL: 74.5%]