Audi 80 Avant 1.9TDI - 1993 - pets34
Tsitaat: |
Nu nii. Kuna sai ka siis muretsetud omale vanemat sorti Audi siis tuli ka otsus, et liituda klubiga.
Autoks on siis B4 kerel 80 avant mis veeres tehasest platsile 1993a ja liikuma hakkas alles 1997 aasta. Keret veab edasi 1.9 TDI 66kw mootor ja
rattaid liikutab edasi ja tagasi 5 käiguline manuaal. Auto on ise tume punane. Muidugi on tal neid hooletuse vigu palju mis tuleb kindlasti ära
likvideerida ja lisasid juurde panna kuna lisadeks on ainult el peeglid ja el katuse luuk Pilte ei ole veel suutnud teha kuna omanik olen alles 2
päeva. Võrreldes, et enne vedas mind edasi VW Passat 2000a 2.3 110kw mootor siis Audi edasi astumine 0-100km/h võiks lugeda esimene minut teine minut
jne Aga kütte kulu on nii väike, et enne tanklasse minekut tuleb mõelda kas luuk on ikka paremal pool
Räägiks siis ka hooletus vigadest: Esiteks on vasak poolne poritiib tsipa roostes, keegi kuri kael on luku kallal ka veel käinud ja seda tsipa
lõhkund, juhi iste on nii palju vatti saanud, et riidel juba auk sees, tagumine luuk on vahetatud ja üle kehvasti värvitud, valgustus on nõrga võitu.
Peab asendama led pirnidega, el aknad ja püsikiiruse hoidja puuduvad mida tahan kindlasti lisada ja kuna sisse näeb hästi siis plaan ka taga osa
klaasid kile alla panna. Muret teeb ka see, et 5 käiguga 80 kiirendades võtab mingi vibra sisse. Kellel on kokku puutid võib ka mulle jagada seda. Ja
on ka kapoti all rooli võimu paagi juures mingi metall liist kus käivad kolm juhet küljes aga minul on üks küljes ja kaks ripuvad niisama. Kes teab
mis juhtmed on võiks ka mulle teada anda seda.
Aga seniks siis kõik ja kui veel midagi avastan või küsimusi siis kirjutan meeleldi ka teile siia.
|
Nu nii.
Kuna sai ka siis muretsetud omale vanemat sorti Audi, siis tuli ka otsus, et liituda klubiga.
Autoks on siis B4 kerel 80 avant, mis veeres tehasest platsile 1993 aastal ja liikuma hakkas alles 1997 aastal.
Keret veab edasi 1.9 TDI 66kw mootor ja rattaid liigutab edasi ja tagasi 5 käiguline manuaal.
Auto on ise tume punane. Muidugi on tal neid hooletuse vigu palju, mis tuleb kindlasti ära likvideerida ja lisasid juurde panna, kuna lisadeks on
ainult el.peeglid ja el.katuse luuk
Pilte ei ole veel suutnud teha, kuna omanik olen alles 2 päeva.
Võrreldes, et enne vedas mind edasi VW Passat 2000a 2.3 110kw mootor, siis Audi edasi astumine 0-100km/h võiks lugeda: "esimene minut, teine minut
jne", aga kütte kulu on nii väike, et enne tanklasse minekut tuleb
mõelda, kas luuk on ikka paremal pool
Räägiks siis ka hooletus vigadest:
Esiteks on vasak poolne poritiib tsipa roostes, keegi kuri kael on luku kallal ka veel käinud ja seda tsipa lõhkund, juhi iste on nii palju vatti
saanud, et riidel juba auk sees, tagumine luuk on vahetatud ja kehvasti
üle värvitud, valgustus on nõrga võitu.
Peab asendama led pirnidega, el.aknad ja püsikiiruse hoidja puuduvad, mida tahan kindlasti lisada ja kuna sisse näeb hästi, siis plaan ka tagaosa
klaasid kile alla panna.
Muret teeb ka see, et 5 käiguga 80 kiirendades võtab mingi vibra sisse.
Kellel on kokku puuteid, võib ka mulle jagada seda.
Ja on ka kapoti all rooli võimu paagi juures mingi metall liist, kus käivad kolm juhet küljes, aga minul on üks küljes ja kaks ripuvad niisama. Kes
teab, mis juhtmed on, võiks ka mulle teada anda seda.
Aga seniks siis kõik ja kui veel midagi avastan või küsimusi siis kirjutan meeleldi ka teile siia.
Märkus moderaatorilt: "Muutsin postituse veidikenegi loetavamaks."
Tervitades Kuits.
|