Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Audi S5 4.2 - 2009 - okpal (Vastuseid: 7 | Vaatamisi: 4428)
okpal
huviline

Registreerunud 25.02.12
Kasutaja on eemal

postitati 25.02.12 22:00 Tsiteeri
Audi S5 4.2 - 2009 - okpal

Tere,

Ostsin endale lõpuks siis Audi. Pole kunagi fänn olnud, mõtlesin, et proovin ära. Otsustasin S5 kasuks (just V8) kuivõrd tundus välimuselt sümpaatseim - lisaks ka siis mugavust pakkuvad nüansid vs performance.

Ma ei tea küll kas see masin käesolevat foorumit väärib aga minule on ta mõne nädalaga hingelähedaseks saanud. Ma kahtlustan, et siin mängib suurt rolli ka libedus ja lumi, mis nelivedu nautida lasevad. Ostuhetkel kaalusin kõrvale BMW M3 (Eestis talvel pointless omada).

Mul on olnud erinevaid masinaid, alates 2007a MB S500, 2005a Carrera 911, 2008a Seat Leon FR;), BMW 328 ja ka Fiat Tipo (kõige esimene) ning võin õelda, et S5 seni kõige huvitavam. Seda just tema universaalsuses meie kliimas. Pole paremat olnud, mis annaks nautida võimsat mootorit nii suvel kui talvel. Word!

Ostke ka - julgen soovitada:)

Cheers,
M

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
seitsmene
huviline

Registreerunud 10.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A8 4,2

postitati 25.02.12 22:27 Tsiteeri

No tere tulemast. Usun, et selline mudel oleks paljudele meelepärane. Teema elavdamiseks sobiks kenasti ka mõni pilt üles panna. See kõneleb teatavasti tuhande sõna eest.

püstolett
huviline

Registreerunud 29.07.06
Kasutaja on eemal

Auto: A8 4.2 Tdi 2007; C4 S6 Plus sedaan; C4 S4 turbo; RS6 C7.5

postitati 26.02.12 07:26 Tsiteeri

Loomulikult väärib see auto seda foorumit. Ja pilt teeb jah jutu kohe huvitavamaks.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
charley
huviline

Registreerunud 21.09.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 C5 Avant

postitati 26.02.12 07:48 Tsiteeri

Ostaks,ostaks kui rahakott lubaks :D.Aga nüüd lisa pilte nii seest,kui väljast.Pealkirjajärgi on väga huvitav masin.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Kivitare
klubiliige

Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: 220v

postitati 02.03.12 14:31 Tsiteeri

Tore, et ka uuemaid mudeleid siia tekib. Muretuid kilomeetreid.

Hobiautode hoiustamine | Põrandaplaatide ja LED valgustite müük HobiHoid.ee! Töötan @ Rolevents digiturundus Oma autole ostan rehvid Baltyre'st!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
AudiTeam
klubiliige
ac aasta auto 2012 & 2013 võitja

Registreerunud 30.04.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi S7 Sportback & Sport Quattro "Lang"

postitati 02.03.12 15:25 Tsiteeri

Olen ise mingi aeg kulgenud ringi S5 ja ütleks esimese asjana,et A8-ga võrreldes on ta ikka üks paras "kartauto" - jube jäik oli suurest laevast sinna istumine (veljed olid ka muidugi 20"). Aga suureks plussiks oli jälle juhitavus ja ma kui vana manuaali mees siis see istus ka igati. Vahetad ikka käigu alla ja vajutad jala sirgeks möödasõidul lähevad ikka suunurgad kõrvuni.

Samas jõu numbritest rääkides 20kW võimsam kui mu diisel siis mina erilist vahet ei teinud - kui siis puudus see automaatkasti uimerdamine aga samas, kui dislal juba käik sees siis astusid mõlemad suht võrdselt edasi.

Aga vaieldamatule lemmik asi minu puhul selle auto juures on väljalaske hääl.

Kas masin sai ostetud muidu Eestist? Võibolla ongi tegu sama isendiga.

Smoke Quattro Tires - Not Drugs
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
NOS
huviline

Registreerunud 04.05.09
Kasutaja on eemal

postitati 02.03.12 17:58 Tsiteeri

Näita nüüd...:p

Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 02.03.12 19:29 Tsiteeri

No mis te pommite, inimene on 25.02 reganud ja 26.02 viimati käinud, ilmselt oli lihtsalt kiire läbilend. Võrdlemisi noor ka (ma näen ka õiget sünniaega), seega auto võibolla juba müüdudki.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 37.1% - SQL: 62.9%]