Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Parkimiskorraldusest Tallinna Kaubamaja ees (tehke lollile selgeks kuidas märkide järgi asi käib) (Vastuseid: 3 | Vaatamisi: 1989)
ultra2005
huviline

Registreerunud 16.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 C4 Avant (1992.a) 2,0 85 Kw AAD/AXP - Manual + AUDI A6 C5 Avant (1998.a) 1,8T 110Kw AEB/DHW - Manual

postitati 21.02.12 20:05 Tsiteeri
Parkimiskorraldusest Tallinna Kaubamaja ees (tehke lollile selgeks kuidas märkide järgi asi käib)

Pildikesed siis siin. Mina hetkel läbi ei hammustanud ja pildid on suht lühikeste vahemaade järel asuvates paikades tehtud. Ärge näkku ega makku lööge ning pärs Seevaldi kandidaadiks pidage ning autokooli tagasi saatke :P

http://ultra2005.planet.ee/Audiclub/parking.jpg

Edit by Black: muutsin lingiks, pildina on max laius 800px!

XZN M16
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
lunatic
klubiliige

Registreerunud 20.02.05
Kasutaja on eemal

Auto: A4 allroad ja Volvo C70

postitati 21.02.12 20:46 Tsiteeri

Kuna ma olen sinna tihti sattunud inimesi peale võtma, võin seletada oma arusaamise asjast.
Tegemist on Kaubamaja Laikmaa tänava poolse küljega ja seal alguses võib parkida (märgi järgi küll peatuda) maksimaalselt 45 min südalinna tasu makstes. Üle selle aja viibijad vajadusel teisaldatatakse.
Teine pilt:
Alates Tallinki piletiputkast Rävala pst. ristmikuni ei tohiks peatuda. Puksiirautod on seal tihedad külalised :)
Mõlema posti alumised kaks märki on sellised lisateate tahvlid, mida üldiselt pannakse ühe tsooni algusesse ja teise lõppu, aga samas ei ole neid keelatud kuskile mujale ka lisada, et info paremini liiguks.

ps. pilt on natuke liiga lai mu arust.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
huljes
huviline

Registreerunud 30.01.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Cabrio 2.0, Audi A4 2,8Q

postitati 22.02.12 03:44 Tsiteeri

Aru ei olegi rohkemat midagi saada, linnahärrad lambad on mõelnud, et võiks iga posti külge panna lisateate tahvli nõutava rahasumma kohta, kuigi teisel pildil ei tohi oma autot niikuinii parkida(otsene vajadus liseateate tahvli kohta puudub).

Esimesel pildil oleva märgi tähendust muudabki see lisa 45 min seal, nii kaua tohib raha makstes, kauem ei tohi üldse.
Ise Helsingi kesklinnas olen ka leidnud igasugu erinevaid parkimise keelde lisatahvlitega.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
hookus
huviline

Registreerunud 19.07.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi TT Quattro (165kw)

postitati 26.03.12 21:17 Tsiteeri

http://img853.imageshack.us/img853/1565/parkimine.jpg

http://koolitus.laanepere.ee/39/liiklusmargid.html

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 31.6% - SQL: 68.4%]