Viimase aja enimlevinud MP3 Faile ei suuda autostereo välja lugeda. (küsimusi selles osas)
Millegi pärast olen viimasel ajal (nüüd eriti) hakanud kokku puutuma audiofailidega mis mängivad küll arvutis aga kui need plaadile panna siis auto
MP3 mängija lihtsalt keeldub plaati lugemast, viskab error kirja ette ja plaat välja tagasi. Peale 3-ndat katset sain asjale pihta. Enamus uuema
muusika faile mis singlitena välja tuleb on arvutis mängitavad, aga ühe teatud mp3 converteriga (millega olen 320 bitratega failid 192-seks lõiganud
auto jaoks et neid rohkem plaadile mahuks) on näha, et neid faile ta ei seedi. Palju uut muusikat olen üleüldse normaalsete failide puudumisel YouTube
videotest välja convertinud (kvaliteet normaalne) kas ma olen nüüd ainus kellel on tulnud sellise jamaga kokku puutuda või on ka teistel see jama. NB!
Piisab ühest sellisest teistsugusest failist plaadil ja terve plaat on loetamatu. Siin teemas ei räägi me piraatlusest vaid mp3 failidest ja
mängijatega seotud ühildusest.
Pildil oleva faili convertimisel on sama. Codecid milleaga Alive ümber muudab faile on kõik normaalsed. Lugu arvutis mängib nagu muiste aga autos
plaadil pole sellega midagi teha ja lihtsalt ei lasegi seda ümber convertida.
XZN M16
|
|