Ok v鮰an siis teema kokku....
Kui teil oma vaba ajaga muud teha pole, siis ostke kasutatud varuosi, n鋒ke vaeva ja parandage ise oma autosid.
Kui aga leiate et tahate n鋎alavaehtust kvaliteetselt perega veeta ja tunda r貂mu puhkep鋏vast siis minge probleemide korral alati auto
teenindusse See pole 黮dse kallis.
Nii s滗state oma aega ja n鋜ve ja kokkuv鮰tes ka raha...
L鋒me siis tagasi alguse juurde
Laup鋏v:
説tul viskas vana k黵usepump l鮬plikult vedru v鋖ja. Mootor j鋓 lihtsalt seima. Ok helistasin ja leidisn 黨e kaine s鮞ra, kes mind koju pukseeris.
Loodame, et need 5 km automaatkastile viga ei teinud.
Hakkasin kodus googeldama ja leidsin et on olemas 黭s mees, kes tegeleb vanade k黷usepumpade taastamnisega. Kuna kell oli palju, siis leidisn et parem
mitte 鲻rahu h鋓rida ja talle helistada, vaid saatsin meili.
P黨ap鋏v:
Hommikul 10.00 heliseb mu telefon, keegi vanem meesterahvas vigases eesti keeles, teatab, et ta pakub mulle uut pumpa - v鮰ku ma vana maha ja tulgu
tema juurde. Olin alles pool unine, vedasin end voodist v鋖ja, tegin kohvi ja paar v鮥leiba , et elu sisse saada. P黨ap鋏v on
praktiliselt mul ainuke vaba p鋏v.
L鋕sin alla auto juurde. Avastasin, et peale vana kruvikeeraja, velje v鮰me ja tungraua mul t鲻ristu autos pole. Helistasin s鮞rale, kes h鋎asolijat
aitas ning m鮪ed mutriv鮰med t鮥.
Koos sai siis see pump sealt paagist v鋖ja v鮡tud.... Krt olin just m鮪ed p鋠ad varem tanklas k鋓nud ja paak pilgeni t鋓s. Tuli sukelduda palja k鋝i
umbes - 4 kraadisesse bensiini, et see sigatik selt paagi p鮤jast k鋞te saada.
Pump k鋏s, s鮥tsime 创renoveerimis spetsialisti创 juurde.
Andsin vana pumba ja 80 Eur ning oligi 创uus创 pump创minu.
Sai see siis paigaldatud ja oh sa 鮪ne 
Mootor k鋓vitus poolest p鲻rdest. Ok lappasin tagant polstrid tagasi ja l鋕sin proovi s鮥dule.
K鮥k oli ilus ja roosiline. Ka naine, kes oli hommikust saati skeptiline , minu auto ise parandmaise peale, oli 鮪nelik, et vaat kui tubli mees . Muidugi oli ta pahane, et pool kaunist p黨ap鰁vast l鋕s auto remontimisele
(meil oli plaanis linnast v鋖ja s鮥ta).
S鮥tisme sellegi pooolest, mis sest et salong ja mina haisesime m鮨emad k鮲asti bensiini j鋜ele.
Esmasp鋏
Hommikul istusin autosse. Panin v鮰me stelukku ja keerasin. 创 Ei yht鋘 mit鋘创 Paljas starter k鋓s rin gi.创 Kurat创 黷lesin endamisi, mis siis
nd veel. Keerasin ste uuesti v鋖ja ja v鮰sin v鮰me seest. Panin uuest ikka sam ajama, siis j鋓n j磚ba kuulatama, et kas pole kuulda tuttavat
k黷usepumba surinat. Paraku mitte.
Viskasin vanad roobad selga ja kiskusin kaitsme karbi lahti, et uurida, kas kaitsmed on k鮥k terved. Olid.
Kiskusin pagaasnikus j鋖le k鮥l laiali ning sukelusin bensiinipaakija v鮰sin pumpa uuesti v鋖ja ja panin sama targalt tagasi. K鋓vitasin uuesti.
Tulemus suur O.
Selleks hetkeks taipasin et oma m鮥stusega enam edasi minna ei saa
Hakkasin kahtlustama immot, releesid ja mida k鮥ke veel.
Tulin tuppa haisedes m鮪usalt bensiini j鋜gi. Helsistasin ja t黨istasin oma t鋘ased kohtumised klientidega ( olen v鋓keettev鮰ja) ning siis tegingi
selle teema siia 
Uurisin veel erinevadi teemasid ning l鮬uks lasin end pukseerida teenindusse kandes m鮰tes maha paar, kolm sada Eurot.
Poole tunni p鋜ast helistati teeniduset, et Teie autol on l鋌i k黷usepump:  
See sama renoveeritud k黷usepump, mille ma p鋏v enne 80 ga ostsin. Mja veel v鋓tis, et kestab 100.000km problemeideta . Lubage naerda, ei kestnud 200km创gi.
Sain auto kell 17.00 k鋞te ja k鮥k korras. Peal tutikas (1 aastase garantiiga) pump ja k鮥k kokkju l鋕s 120 Eur.
Krt aint salong haiseb veel siiani bensiinij鋜ele , t鋘u sellele, et ise
nikerdasin
Loo moraal on j鋜gmine:
KALLID S誃RAD JA AUDI OMANIKUD PALUN OSTKE OMA AUTOLE UUSE OSI JA VAHETAGE NEID TEENINDUSES NING NAUTIGE N腄ALAVAHETSUT V哪RTUSLIKUMALT KUI MINA SEDA
TEGIN.
Viige auto teenindusse ja minge veetke kvaliteetaega peregam sest see TULEB ODAVAM!!!!
K鮥ke head !!!!
|