Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Quattro muutus (Vastuseid: 13 | Vaatamisi: 3413)
adr3naline
huviline

Registreerunud 22.07.09
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 2.5TDI -/- 80 B4 2.3 Quattro -/- VW Käfer 1600

postitati 15.01.12 21:49 Tsiteeri
Quattro muutus

Olen uurind igalt poolt Internetist ja siit foorumist, aga rahuldavat vastust pole ikka veel saanud.

Küsimus siis järgmine:

Kas on võimalik muuta Audi 80 B4 Quattro kas siis tagaveoliseks või esiveoliseks ilma et peaks midagi alatiseks kinni keevitama ja et talve saabudes saaks uuesti tagasi nelikuks teha.

Küsin sellepärast, et minu loll loogika ütleb, et kui autol veab aint üks sild, siis on võimalik kütust kokku hoida ?
Samas tahaks teada kas sellega võib kaasneda mingeid ohtusid sillale ?

Ärge siis vastates väga karmid olge :) Asi puhtas uudishimus ja kui on võimalik kütuse pealt kokku hoida ilma, et silla juppe vms hävitaks, siis jätaks oma Audikese endale alatiseks alles.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
maxic
huviline

Registreerunud 27.05.04
Kasutaja on eemal

Auto: auditu

postitati 15.01.12 21:53 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: adr3naline
Olen uurind igalt poolt Internetist ja siit foorumist, aga rahuldavat vastust pole ikka veel saanud.

Küsimus siis järgmine:

Kas on võimalik muuta Audi 80 B4 Quattro kas siis tagaveoliseks või esiveoliseks ilma et peaks midagi alatiseks kinni keevitama ja et talve saabudes saaks uuesti tagasi nelikuks teha.

Küsin sellepärast, et minu loll loogika ütleb, et kui autol veab aint üks sild, siis on võimalik kütust kokku hoida ?
Samas tahaks teada kas sellega võib kaasneda mingeid ohtusid sillale ?

Ärge siis vastates väga karmid olge :) Asi puhtas uudishimus ja kui on võimalik kütuse pealt kokku hoida ilma, et silla juppe vms hävitaks, siis jätaks oma Audikese endale alatiseks alles.

Ma tehnilist külge ei puudutaks, aga küsiks vastu, et kui suurt kütusesäästu ootad? Tehaseandmete poolest on tavaliselt quattro ja ühesillalise kütusekulude vahe maximum 1 liiter 100 km kohta. Kas sõitu on niipalju siis, et tasub quattro eelistest loobuda?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
real1
huviline

Registreerunud 09.06.06
Kasutaja on eemal

Auto: B3, B4, B5; B7, C4, C6

postitati 15.01.12 21:55 Tsiteeri

Inimene küsis just nimelt tehnilist külge.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
MadisT
huviline

Registreerunud 03.05.11
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Avant Q C4 2,5 TDi-1996

postitati 15.01.12 21:56 Tsiteeri

Kui kütusekulu on probleemiks, oled selgelt vale auto valinud. Ma ei usu, et see kulu sedavõrd väheneks, et see ümberehitamine end ära tasuks. Mõtlen seda tõsiselt.

EDIT: ümberehitamise peale kulutatud rahasumma oleks tõenäoliselt suurem, kui mõne aasta kütusekulu vahest saadav võit. Seega, mina Sinu asemel ei hakkaks isegi tehnilise teostatavuse poole kiikama.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
seitsmene
huviline

Registreerunud 10.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A8 4,2

postitati 15.01.12 22:12 Tsiteeri

Niisugusi asju on siin varem tehtud ikka ka, kasvõi Henri Puhmase legendaarne auto. Ma olen ka müügikuulutuses näinud RWD Audit, millel oli jutt juures, et soovi korral saab AWD-ks tagasi ja 40 minutiga. See paneb arvama, et midagi permanentselt seal siiski muutma ei pea.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Mr.E
huviline

Registreerunud 05.11.11
Kasutaja on eemal

Auto: B5 Avant 1.8Tq, 83a. B2 Quattro

postitati 15.01.12 22:34 Tsiteeri

Ma pole küll spetsialist, kui eksin siis parandage, aga minu arust keerad poolteljed lahti ja ongi asi korras.

Hea ruudus = parim |
B5 Avant 1.8Tq - OMC2017 - 282km/h | 11.0@217km/h
prj
klubiliige

Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal

Auto: S8 D4, A4 B9 2.0TQ, Cupra Born

postitati 15.01.12 23:04 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Mr.E
Ma pole küll spetsialist, kui eksin siis parandage, aga minu arust keerad poolteljed lahti ja ongi asi korras.

Siis ei liiguks auto mitte kuskile.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
audicabrio
huviline

Registreerunud 30.08.07
Kasutaja on eemal

Auto: C4 2,5TDiQ Avant;C2 2.1;C6;Cabrio;200 2,2TQ, Suzuki Tl1000R,D-max,Renegade800

postitati 15.01.12 23:29 Tsiteeri

Kui keerad poolteljed välja siis ei liigu sul auto üldse. Proovi tõsta autol esiots maast lahti ja vaata kas liigub edasi normaalselt.

edit : prj jõudis ette.

greatmaster
huviline

Registreerunud 11.03.05
Kasutaja on eemal

Auto: Coupe Quattro

postitati 15.01.12 23:45 Tsiteeri

Sebi endale samasuguse käigukasti katkine torsen ja keevita kinni. Kui tahad üherattaveoliseks teha siis kasutad seda ja kui nelikut siis paned korraliku torseni sisse. Eeldab muidugi natuke kauem aega tööd kui 40 minutit.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Siim5
klubiliige

Registreerunud 15.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: UrS4

postitati 16.01.12 05:27 Tsiteeri

Pärast kasti torseni keevitust esimesed poolteljed ka ära võtta. Rahaliselt ei lähe praktiliselt midagi maksma kui omal koht kus teha olemas.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 16.01.12 06:41 Tsiteeri

Suvel ökotamiseks mingi selline kõrvale:

http://www.auto24.ee/used/971221
http://www.auto24.ee/used/963244

kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 16.01.12 06:53 Tsiteeri

Kui oma aeg kallis pole siis esiveolise kast ja kardaani eemaldus. Paraku leian ka mina, et tegemist oleks lauslollusega. PS! Selle kütusekulu võidu tambid sel juhul rehvidesse, kuna need ei kulu enam ühtlaselt vaid esimesed saavad kogu laksu endale.

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
adr3naline
huviline

Registreerunud 22.07.09
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 2.5TDI -/- 80 B4 2.3 Quattro -/- VW Käfer 1600

postitati 16.01.12 17:33 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: seitsmene
Niisugusi asju on siin varem tehtud ikka ka, kasvõi Henri Puhmase legendaarne auto. Ma olen ka müügikuulutuses näinud RWD Audit, millel oli jutt juures, et soovi korral saab AWD-ks tagasi ja 40 minutiga. See paneb arvama, et midagi permanentselt seal siiski muutma ei pea.

Olen ise ka näinud kuulutust, vist oli Auto24'jas, et lubati tagasi AWD'ks teha umbes 40minutiga ja sellepärast ka küsimus mul tekkis.

Samuti on asi ka selles, et see auto on ikka natukene liiga kalliks saanud ja ei taha sellest lahti öelda. Sentimentaalsus :P

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ --------

Küsimus.2

Aga kas oleks võimalik samale autole külge panna uus mootor, millega oleks säästlikum sõita ja kui suurt tööd selline asi endas ette näeks ? Mõtlen kui võtta näiteks A4 quattro 1.9tdi või A6 quattro 2.5tdi r5 mootor ja peale visata? Äkki on kellelgi kogemusi sellel alal.

Kui mingit lahendust ei leia siis pean tõesti maha müüma ja ikkagi 1.9TDi või 2.5TDi peale üle minema mõneks ajaks.

Saan ise ka aru, et suht lollid küsimused, aga uudishimu on suur :D Ja küsija suu pihta ei lööda :D
Kunagi tulevikus hakkan lihtsalt jahtima Audi A6 2.5TDi Quattro't :)

maxic
huviline

Registreerunud 27.05.04
Kasutaja on eemal

Auto: auditu

postitati 16.01.12 17:43 Tsiteeri

Kui 2.3 tahad vahetada 1.9 astu, siis võta ühendust klubilise Ardo-ga. Ta teinud sellise vahetuse. Kuid igal juhul tuleb nii rahaliselt kui ka närvikulu poolest soodsam, kui praegune maha müüa ja uus säästlikum auto osta.

http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=98149&page=1

Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 44.3% - SQL: 55.7%]