Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: 2.5 tdi 85 kw süütenurga reguleerimine. (Vastuseid: 13 | Vaatamisi: 5576)
tarks
huviline

Registreerunud 03.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: AUDI A6 2,5 tdi Quattro

postitati 08.11.04 12:54 Tsiteeri
2.5 tdi 85 kw süütenurga reguleerimine.

Mure järgmine- käisin Tartus Japautos mootori testis. Arvuti luges välja et süüde vale aga paika nad seda keerata ei osanud kuna neil puuduvad andmed selle kohta(jutt käis siis mingist kahest numbrist x- ja y telje graafikus.)
Järsku on need andmed kellelgi olemas ja nõus neid jagama

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
samru
klubiliige

Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s

postitati 08.11.04 14:13 Tsiteeri

siin on inff süüte reguleerimisest http://www.autodiagnos.com/multitester/techbulletins/AudiVW%25dieseltiming.pdf

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
tarks
huviline

Registreerunud 03.11.03
Kasutaja on eemal

postitati 10.11.04 06:47 Tsiteeri

Aga siin käis ka mingi mootori diagnostika teema läbi (kahjuks ei suuda seda enam siit leida, suutsin tookord sealt alla laadida need proged arvutile ja seal on ka mingisugune kast diiselmootori jaoks olemas) On siis keegi seda diagnostikakaablit ka diiselmootorile tah üritanud ajada, sest otsad peaksid ju klappima ja kas mõni Tartu inimene selle endale soetas või kui ei kelle käest seda osta.

samru
klubiliige

Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s

postitati 10.11.04 07:03 Tsiteeri

kui sa mõtlesid VagCom - programmi/adapterit siis see sobib kõikidele VW/audi/seat/skoda autodele. Selle programmi piraatvarianti on siin nii mõnelgi, legaalset varianti on Arupos(kostivere). Vahe on selles, et ametlikku programmi saab tasuta uuendada kohe kui see välja tuleb, pirat siis, kui lahti häkitakse.

tarks
huviline

Registreerunud 03.11.03
Kasutaja on eemal

postitati 10.11.04 07:15 Tsiteeri

jah seal oli vag oma ja mul praegult arvutis see wv tool ja sama see kuramuse juhe on kõige kallim riistapuu see karp mis peaks neid signaale muundama maksab seal ainult 7 euri

Mina
huviline

Registreerunud 04.06.04
Kasutaja on eemal

Auto: AUDI 100 2,5

cool.gif postitati 07.01.05 07:48 Tsiteeri

Sain siis lõpuks diisli korda ja mis kõige huvitavam süüde ei olnudgi vale vaid näkku pani turbo rõhu regulaator mis asub seal andurite paneelis pumba vastas. Sellest ka jäme must suits ja topelt kütusekulu. Järsldused sellest probleemist tehti siis kui auto kompuutri all oli. Kuna pöörete suurenemisel turbole vajaminev rõhk suureneb ja kütuse kulu peaks loogiliselt vähenema, aga minu omal see ei toiminud.:cool:

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 07.01.05 09:15 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Mina
Kuna pöörete suurenemisel turbole vajaminev rõhk suureneb ja kütuse kulu peaks loogiliselt vähenema, aga minu omal see ei toiminud.:cool:

Ja mina olen seni olnud eksiarvamusel, et kui pöörded suurenevad, annab turbo rohkem õhku peale ning koos sellega tuleb rohkem anda ka kütust... :P

Mina
huviline

Registreerunud 04.06.04
Kasutaja on eemal

postitati 07.01.05 09:44 Tsiteeri

No jah norida on hea aga millest siis lakkamattu must suits..... tühikäigul näitas turborõhk 900 , kui tõstis pöörded 3000 siis jäi see arv samaks ja jube must suits tagant väljas, kuigi turbo rõhk nendrl põõretel pidi olema kuskil 1800- 1900.:o

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
jan-kos
huviline

Registreerunud 23.04.03
Kasutaja on eemal

Auto: A100TDIC4 oilexpress ja pargimaastur

postitati 07.01.05 09:45 Tsiteeri

Kas on võimalik pilti sellest turbo rõhu regulaatorist?
Ma olen sellest aru saanud nii et süüte nurka keeratakse pumbast vasakule varajasemaks, paremale hilisemaks.Ja kui süüde on varajane on küll käivitus parem,aga mootor töötab lärmakamalt.Või kuda?Huvi tunnen sellepärast et minu oma töötab kuidagi lärmakalt,käivitus on vist ka liiga hea.Võrdluseks võtsin töökaaslase A6 TDI (103 kw)mootori, tal käib palju pehmemalt,aga tahab käivitust pikemalt.Seal saidil ei ole sellist mootori tüüpi nagu ABP.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Mina
huviline

Registreerunud 04.06.04
Kasutaja on eemal

postitati 07.01.05 09:57 Tsiteeri

katsun sellest jubinast pildi teha siis saab ka näha aga selle süütevärgi keerasid nad mul paika mingi graafiiku alusel kompuutri abiga ja panid natuke varasemaks see tähendab jäi täpselt sinna graafiku ülemisse otsa lubatud piiridesse sest süüte täpne paika ajamine võtab palju energiat ja närve- kuna minu omal jamasid nad selleha kuskil üle poole tunni ja pool kraadi jäi ikka viltu.

Mina
huviline

Registreerunud 04.06.04
Kasutaja on eemal

postitati 07.01.05 13:49 Tsiteeri

http://www.hot.ee/warangel/tarmoaudi.jpg
see punasega üle tömmatud

automees6
huviline

Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo

postitati 15.03.09 17:10 Tsiteeri

Tõstaks vana teema üless. Nimelt enda 2,5 TDi 85 kw oleks vaja süüde paika panna. Kuna endal kella pole oleks vaja kuskil lasta see ära teha. Tahaks siis infot kus seda teha Tartus. Soovitajal võiks olla oma kogemud kohaga. Suvaliste seppade juurde ei tahaks minna kes asja ei jaga. võiks ära mainida mis selline töö ka maksab. :)

myrka
huviline

Registreerunud 29.11.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi a6 avant 2,5 TDI

postitati 15.03.09 20:38 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: automees6
Tõstaks vana teema üless. Nimelt enda 2,5 TDi 85 kw oleks vaja süüde paika panna. Kuna endal kella pole oleks vaja kuskil lasta see ära teha. Tahaks siis infot kus seda teha Tartus. Soovitajal võiks olla oma kogemud kohaga. Suvaliste seppade juurde ei tahaks minna kes asja ei jaga. võiks ära mainida mis selline töö ka maksab. :)

Tartus soovitaks Diislikeskust aadres oli vist Vasara 52. Minu autol panid süüte paika ja minek parem ja kütusekulu ka kukkus terve liiter :) varem oli keskmine 7,9 ja nüüd 6,9.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
automees6
huviline

Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo

postitati 19.03.09 17:52 Tsiteeri

Täitsa asjalik koht! Pandi ilusti arvutiga süüde paika. Mingi pea 6 kraadi oli varajane süüde. Nüüd käib mootor hulga pehmemalt. 300 läks see nali maksama. ;)

Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 23]
[PHP: 33.9% - SQL: 66.1%]