Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: Audi A6 636MKB ehk kuidas Audi brändi! (Vastuseid: 34 | Vaatamisi: 5391)
ICE
klubiliige
ac aasta auto 2006 võitja

Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: BMW F11, BMW E46 Coupe Tracktool

postitati 25.12.11 08:54

Tsitaat:
Algselt postitas: jalm
Modede ees kõigepealt vabandaks, et isikuandmed jäid nõuetekohaselt täitmata. Teiseks vabandan, et sai valesse foorumisse postitud ... tont seda teab palju neid Audi foorumeid on! Antud juhul aitas kleeps ja guugeldamine. Arvamus, et ma nüüd sildistan Audi võrdub automaatselt tropp on ka suht vale, sest ma ise eelistan automarki, mida on ajalooliselt peetud ülekohtuselt kerge arengudefitsiidiga inimeste masinaks. Väike vihje: jalgrattad, lennukimootorid ja perekond Quant ..... ahjaa vuntsiga onu tegi seal pealinnas ka kunagi läbikukkunud õlleka revolutsiooni. Üldse eelistan kärusid millega eelmainitud onkel seotud on, selleks siis Stuttgardt-i Ferdinard või siis see küpsise märgiga autu mille tagaistmel ta nii hea välja nägi.
Buduaari foorum ei olnud maas ... endiselt toimus vilgas arutelu tampoonide suuruse üle ja kui palju/kas üldse keegi rase on.

Vähemalt pole suupeale kukkunud :)

Aftermarket.ee Lisavarustus ja tuuning // Petrolheads.ee blogi
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
catmar
huviline

Registreerunud 05.11.09
Kasutaja on eemal

Auto: Octavia 3

postitati 25.12.11 09:32

Head autojuhti iseloomustab paindlikkus, mitte oma eesõiguse taga ajamine! Niiet kui keegi on reastumisega või pöördega hädas, püüame olla siis head autojuhid ja las teine teeb oma pöörde ära :) Rahulikke pühi kõigile!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
NegativeExperience
huviline

Registreerunud 07.09.06
Kasutaja on eemal

Auto: a4 Avant 2,5 TDI

postitati 25.12.11 12:11

Kuidas see parempöörde takistamine siis ikkagi välja nägi?

Stupidity is not a handicap!
Park elsewhere!
Raika42
klubiliige

Registreerunud 16.11.08
Kasutaja on eemal

Auto: A6 c4 2,5tdiQ; S6 c5 4,2Q; A4 b5 2,8Q

postitati 25.12.11 12:29

Tsitaat:
Algselt postitas: NegativeExperience

Lõpuks ometi :D
Kõik, kaasaarvatud mina ise hakkasid alguses kohe kedagi õigustama, kiruma, näpuga näitama või niisama turtsuma.
Mitte kedagi ei huvitanud see mis toimus....
Mis siis ikkagi toimus? :D

Edit: 15:00

Tsitaat:
Algselt postitas: jalm
Mnjaa kommunist .... paluks mu jutust tuua read mis viitavad vähemalgi määral vasakpoolsusele. Ärataks arutelu vms! Ma kardan, et me nõustume teemadel, et andes tunkesid ja haamreid kandvatele „seltsimeestele“, lõpetame me kõik müüri ääres ja Scorpa klubi vahetab linte!

Jalm, Sinu jutust see välja ei tulnudki. Tuli mõni post hiljem kui juba oli viide teises keeles foorumile. Lihtsalt juba alguses oli kerge eelaimdus. Ei oska õelda miks.
Väga ei taha arutelu alustada, sest teades mida ma siia jälle kogemata kirjutada võin, lõppeb see teema minu jaoks kasutaja kustutamisega.
See sõna, mis siin kergelt kriipima jäi, tähendas antud kontekstis hundikarva passiga kodanikku, kes absoluutselt ei aksepteeri ansipistani impeeriumi korda vaid sõidab, föderatsiooni lipp armatuuril ringi, laseb iga risti peal signaali ja karjub aknast "Idi na**ui, vsjo nacõ" Samal ajal igatsedes eelmist liitu.
Paremini ja poliitiliselt korrektsemalt seda enam panna ei oska. Kas ka antud kodanik selline oli, ei tea.
Üldiselt vabandan, et üldse eile, kergelt vintis peaga, sellise koleda tähekombinatsiooni siia voolisin.

Aga mis seal ikkagi toimus?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
ultra2005
huviline

Registreerunud 16.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 C4 Avant (1992.a) 2,0 85 Kw AAD/AXP - Manual + AUDI A6 C5 Avant (1998.a) 1,8T 110Kw AEB/DHW - Manual

postitati 25.12.11 13:58

2 aastat tagasi venis üks hipi Peterburi teel Loo kandis oma universaalkerega Ford Mondeoga vasakpoolses reas meie palavalt armastatud pealinnakese Tallinna suunas. Venimine tähendas seda, et lubatud sõidukiirusest ca 20 km aeglasemalt kulgeval masinal polnud mingit veost sabas ja ilmastiku olud olid kah soojad ja päikselised ehk siis käimas oli varasügis. Kuna olen kuulekas ja seadust järgiv liikleja ja liiklus seadus on mulle nagu Araablasele koraan, siis asusin tollele karvasele tegelinskile viisakalt sappa ja vilgutasin tuledega nagu seadus ette näeb, kui soovitakse märku anda et rada vabastataks, sest paremal pool chillis juba pikemat aega raskeveok. Tulemuseks oli see, et oma kohusetundliku käitumise eest sain patsiga poisi käest keskmist sõrme maitsta mis demonstratiivselt omajagu aega kikkis oli. Siiani kahetsen, et Fordi klubisse kasutajat ei teinud ja tollele rockipeerule sealt kaudu veidi õpetust ei jaganud, et mis elu on :P Äkki tegeles ka tema omal ajal lugema õppimise kõrvalt süvauuringutega konnade anatoomia alal, kes teab :D

XZN M16
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
100
Aeg maha

Registreerunud 12.04.10
Kasutaja on eemal

Auto: 100

postitati 25.12.11 14:25

Ma eriline signaalitaja/tulede vilgutaja pole. Ükskord oli ühe ristmiku taga öösel selline huvitav juhus: roheline tuli süttis ja ees olev auto hakkas liikuma, aga suri kohe välja. Selle ajaga kui käima sai uuesti, tuli juba punane. Mõtlesin, et ok, ikka võib juhtuda. Tuli siis teist korda roheline tuli... auto jõnksatas korraks ja suri jälle välja.:D Mõtlesin, et ok, ega nüüd 3x järjest sellist asja ikka juhtuda ei saa, aga sai- ka kolmandal korral suri auto välja.:D Siis tehti kõrvaistuja uks lahti. Välja tuli selline suuremat sorti mees. Läks tegi juhi ukse lahti ja istus rooli ning sõitis minema, kõrvalt kedagi välja ei tulnud...:D:D:D

cornoyo
huviline

Registreerunud 09.02.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2×80 ABK

postitati 25.12.11 14:50

Tsitaat:
Algselt postitas: 100
Välja tuli selline suuremat sorti mees. Läks tegi juhi ukse lahti ja istus rooli ning sõitis minema, kõrvalt kedagi välja ei tulnud...:D:D:D

Arvatavasti siiski juht hüppas koheselt kõrvalistmele. Aga vaatepilt võis hea olla:D

.:Rasta I Land:.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Amadeus
klubiliige

Registreerunud 08.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: C7q

postitati 25.12.11 15:37

Tsitaat:
Algselt postitas: NegativeExperience

Sama küsimus tekkis ka minul.

Olukord võis olla järgmine: Roosa sivik (hiljem selgus, et mingi muu roosa asjandus) soovis teha parempööret, suund juba enne manöövrit ca 5 min tagasi ilusti sisse lülitatud. Noh kiirus väga suur ei olnud, mingisugune 15...20 km/h. Ilmateate järgi on teed väga libedad. Ükski hoolikas juht ei kihuta ju libedaga? Siis tuli keegi Aleksei või Nikolai oma neljarõngalise karapikendusega ja kukkus seda roosat asja maakeeli öeldes kahel rattal teepeenral p*dereerima. Noh Aleksei või Nikolai, kes läbis sõiduõppe ja sai juhiload piiri taguses oblastis (http://www.reporter.ee/2008/04/22/soiduopetaja-stiilinaide-ara-tomble-soidame-lita/), ei suutnud oodata, kuna pikaleveninud manööver ükskord lõpeb ja otsustaski prouale roosas manuaalselt asja ette näidata.

NB: Minu sündmuste jada ei pruugi vastata absoluutsele tõele.

Wer im sommer schon am winter denkt, der sicherlich ein quattro lenkt!
Raika42
klubiliige

Registreerunud 16.11.08
Kasutaja on eemal

Auto: A6 c4 2,5tdiQ; S6 c5 4,2Q; A4 b5 2,8Q

postitati 25.12.11 15:55

Tsitaat:
Algselt postitas: Amadeus

http://www.reporter.ee/2008/04/22/soiduopetaja-stiilinaide-ara-tomble-soidame-lita

See mis ma varasemates postides kirjutasin, võis tunduda rassistlik, õel ja veel palju muud aga täpselt sellist inimest (link ülevalpool) ma silmas pidasin.
Eneseväljendusoskus ei ole mul kunagi tugev külg olnud aga no kuidas kirjeldada sellist tolbaj**init, nii, et keegi ka usuks? Eks pilt on elu aeg õelnud rohkem kui tuhat sõna.
Aitäh Amadeus:)

tarmo
klubiliige

Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 25.12.11 15:57

Aitab kah, lugude vestmiseks kisub kätte ära juba. Teemaalgatajal soovitame sõbralikult õigesse foorumisse muret kurtma minna.

Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 42.4% - SQL: 57.6%]