Lehekülgi: 1 2 |
ICE
klubiliige ac aasta auto 2006 võitja
Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: BMW F11, BMW E46 Coupe Tracktool
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: jalm
Modede ees kõigepealt vabandaks, et isikuandmed jäid nõuetekohaselt täitmata. Teiseks vabandan, et sai valesse foorumisse postitud ... tont seda teab
palju neid Audi foorumeid on! Antud juhul aitas kleeps ja guugeldamine. Arvamus, et ma nüüd sildistan Audi võrdub automaatselt tropp on ka suht vale,
sest ma ise eelistan automarki, mida on ajalooliselt peetud ülekohtuselt kerge arengudefitsiidiga inimeste masinaks. Väike vihje: jalgrattad,
lennukimootorid ja perekond Quant ..... ahjaa vuntsiga onu tegi seal pealinnas ka kunagi läbikukkunud õlleka revolutsiooni. Üldse eelistan kärusid
millega eelmainitud onkel seotud on, selleks siis Stuttgardt-i Ferdinard või siis see küpsise märgiga autu mille tagaistmel ta nii hea välja nägi.
Buduaari foorum ei olnud maas ... endiselt toimus vilgas arutelu tampoonide suuruse üle ja kui palju/kas üldse keegi rase on. |
Vähemalt pole suupeale kukkunud
|
|
|
|
catmar
huviline
Registreerunud 05.11.09
Kasutaja on eemal
Auto: Octavia 3
|
|
Head autojuhti iseloomustab paindlikkus, mitte oma eesõiguse taga ajamine! Niiet kui keegi on reastumisega või pöördega hädas, püüame olla siis head
autojuhid ja las teine teeb oma pöörde ära Rahulikke pühi kõigile!
|
|
|
NegativeExperience
huviline
Registreerunud 07.09.06
Kasutaja on eemal
Auto: a4 Avant 2,5 TDI
|
|
Kuidas see parempöörde takistamine siis ikkagi välja nägi?
Stupidity is not a handicap!
Park elsewhere!
|
|
|
|
Raika42
klubiliige
Registreerunud 16.11.08
Kasutaja on eemal
Auto: A6 c4 2,5tdiQ; S6 c5 4,2Q; A4 b5 2,8Q
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: NegativeExperience
Kuidas see parempöörde takistamine siis ikkagi välja nägi? |
Lõpuks ometi
Kõik, kaasaarvatud mina ise hakkasid alguses kohe kedagi õigustama, kiruma, näpuga näitama või niisama turtsuma.
Mitte kedagi ei huvitanud see mis toimus....
Mis siis ikkagi toimus?
Edit: 15:00
Tsitaat: | Algselt postitas: jalm
Mnjaa kommunist .... paluks mu jutust tuua read mis viitavad vähemalgi määral vasakpoolsusele. Ärataks arutelu vms! Ma kardan, et me nõustume
teemadel, et andes tunkesid ja haamreid kandvatele „seltsimeestele“, lõpetame me kõik müüri ääres ja Scorpa klubi vahetab linte! |
Jalm, Sinu jutust see välja ei tulnudki. Tuli mõni post hiljem kui juba oli viide teises keeles foorumile. Lihtsalt juba alguses oli kerge eelaimdus.
Ei oska õelda miks.
Väga ei taha arutelu alustada, sest teades mida ma siia jälle kogemata kirjutada võin, lõppeb see teema minu jaoks kasutaja kustutamisega.
See sõna, mis siin kergelt kriipima jäi, tähendas antud kontekstis hundikarva passiga kodanikku, kes absoluutselt ei aksepteeri ansipistani impeeriumi
korda vaid sõidab, föderatsiooni lipp armatuuril ringi, laseb iga risti peal signaali ja karjub aknast "Idi na**ui, vsjo nacõ" Samal ajal igatsedes
eelmist liitu.
Paremini ja poliitiliselt korrektsemalt seda enam panna ei oska. Kas ka antud kodanik selline oli, ei tea.
Üldiselt vabandan, et üldse eile, kergelt vintis peaga, sellise koleda tähekombinatsiooni siia voolisin.
Aga mis seal ikkagi toimus?
|
|
|
ultra2005
huviline
Registreerunud 16.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 C4 Avant (1992.a) 2,0 85 Kw AAD/AXP - Manual + AUDI A6 C5 Avant (1998.a) 1,8T 110Kw AEB/DHW - Manual
|
|
2 aastat tagasi venis üks hipi Peterburi teel Loo kandis oma universaalkerega Ford Mondeoga vasakpoolses reas meie palavalt armastatud pealinnakese
Tallinna suunas. Venimine tähendas seda, et lubatud sõidukiirusest ca 20 km aeglasemalt kulgeval masinal polnud mingit veost sabas ja ilmastiku olud
olid kah soojad ja päikselised ehk siis käimas oli varasügis. Kuna olen kuulekas ja seadust järgiv liikleja ja liiklus seadus on mulle nagu
Araablasele koraan, siis asusin tollele karvasele tegelinskile viisakalt sappa ja vilgutasin tuledega nagu seadus ette näeb, kui soovitakse märku anda
et rada vabastataks, sest paremal pool chillis juba pikemat aega raskeveok. Tulemuseks oli see, et oma kohusetundliku käitumise eest sain patsiga
poisi käest keskmist sõrme maitsta mis demonstratiivselt omajagu aega kikkis oli. Siiani kahetsen, et Fordi klubisse kasutajat ei teinud ja tollele
rockipeerule sealt kaudu veidi õpetust ei jaganud, et mis elu on Äkki
tegeles ka tema omal ajal lugema õppimise kõrvalt süvauuringutega konnade anatoomia alal, kes teab
XZN M16
|
|
|
|
100
Aeg maha
Registreerunud 12.04.10
Kasutaja on eemal
Auto: 100
|
|
Ma eriline signaalitaja/tulede vilgutaja pole. Ükskord oli ühe ristmiku taga öösel selline huvitav juhus: roheline tuli süttis ja ees olev auto hakkas
liikuma, aga suri kohe välja. Selle ajaga kui käima sai uuesti, tuli juba punane. Mõtlesin, et ok, ikka võib juhtuda. Tuli siis teist korda roheline
tuli... auto jõnksatas korraks ja suri jälle välja. Mõtlesin, et ok, ega
nüüd 3x järjest sellist asja ikka juhtuda ei saa, aga sai- ka kolmandal korral suri auto välja. Siis tehti kõrvaistuja uks lahti. Välja tuli selline suuremat sorti mees. Läks tegi juhi ukse lahti ja istus rooli
ning sõitis minema, kõrvalt kedagi välja ei tulnud...
|
|
|
cornoyo
huviline
Registreerunud 09.02.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2×80 ABK
|
|
Amadeus
klubiliige
Registreerunud 08.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: C7q
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: NegativeExperience
Kuidas see parempöörde takistamine siis ikkagi välja nägi? |
Sama küsimus tekkis ka minul.
Olukord võis olla järgmine: Roosa sivik (hiljem selgus, et mingi muu roosa asjandus) soovis teha parempööret, suund juba enne manöövrit ca 5 min
tagasi ilusti sisse lülitatud. Noh kiirus väga suur ei olnud, mingisugune 15...20 km/h. Ilmateate järgi on teed väga libedad. Ükski hoolikas juht ei
kihuta ju libedaga? Siis tuli keegi Aleksei või Nikolai oma neljarõngalise karapikendusega ja kukkus seda roosat asja maakeeli öeldes kahel rattal
teepeenral p*dereerima. Noh Aleksei või Nikolai, kes läbis sõiduõppe ja sai juhiload piiri taguses oblastis (http://www.reporter.ee/2008/04/22/soiduopetaja-stiilinaide-ara-tomble-soidame-lita/), ei suutnud oodata, kuna pikaleveninud
manööver ükskord lõpeb ja otsustaski prouale roosas manuaalselt asja ette näidata.
NB: Minu sündmuste jada ei pruugi vastata absoluutsele tõele.
Wer im sommer schon am winter denkt, der sicherlich ein quattro lenkt!
|
|
|
|
Raika42
klubiliige
Registreerunud 16.11.08
Kasutaja on eemal
Auto: A6 c4 2,5tdiQ; S6 c5 4,2Q; A4 b5 2,8Q
|
|
See mis ma varasemates postides kirjutasin, võis tunduda rassistlik, õel ja veel palju muud aga täpselt sellist inimest (link ülevalpool) ma silmas
pidasin.
Eneseväljendusoskus ei ole mul kunagi tugev külg olnud aga no kuidas kirjeldada sellist tolbaj**init, nii, et keegi ka usuks? Eks pilt on elu aeg
õelnud rohkem kui tuhat sõna.
Aitäh Amadeus
|
|
|
tarmo
klubiliige
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
|
|
Aitab kah, lugude vestmiseks kisub kätte ära juba. Teemaalgatajal soovitame sõbralikult õigesse foorumisse muret kurtma minna.
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 |