Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: Audi Coupe 2.0 - 1994 - oiissand (Vastuseid: 30 | Vaatamisi: 5031)
raksike
huviline

Registreerunud 26.05.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 1.8TQ

postitati 24.02.12 00:45 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Kivitare
Tsitaat:
Algselt postitas: audi_a4_v6
Hinnad hindadeks, aga neil on olnud asju, mille peale teised romulad näkku naeravad. Vähemalt Tartus on minul olnud teiste romulatega sellised kogemused, et midagi neil ei ole ja mõttetu aja raisk. Nüüd enam ei viitsigi teistes käia. Lisaks sellele Gefis ka kaardimakse. Viimati võtsin sealt paar pistikut ja maksin paar eurot. Enne seda sain 15eur-ga audi cd boxi juhtme, mida klubis müüakse 40euriga kah. Lisaks muule meeldib mul käia kohtades, kus kõik ei ole nii sit.ne ja kole. Suhtumine olnud siiani 5+, lubatakse ka platsile ise otsima minna. Aga muidugi võib mõnel teisel olla 100% vastupidised kogemused.

Tore kuulda, et kellelgi on seal positiivsed kogemused. Tahaks ka sama öelda, aga paraku ei saa.
Tuttavale müüdi sealt ikka mitu korda mitte töökorras varuosi ja tagasi viies saadeti pikalt.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Q7 3.0TDI -14

postitati 24.02.12 07:28 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
Algselt postitas: raksike
Tore kuulda, et kellelgi on seal positiivsed kogemused. Tahaks ka sama öelda, aga paraku ei saa.
Tuttavale müüdi sealt ikka mitu korda mitte töökorras varuosi ja tagasi viies saadeti pikalt.

No vot, mina olen saanud ka töökorras varuosi tagasi viia! Ju mul on siis ilusam nägu, kui seda näo järgi otsustatakse, aga las see OT jääb, tahtsin lihtsalt väita, et mina olen sealt varuosi ostnud ja ei ole mingi loll inimene nagu Kivitare väitis. Muidu teema ikka ju kuldsest coupest;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Kusma
huviline

Registreerunud 03.03.11
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Coupe 2.0 85kW 1992.a

postitati 24.02.12 09:37 Tsiteeri

See on see sama iludus, millest ma AJ'l mõned klõpsud, kahjuks telefoniga tegin. Väga kena audi. Enda oma tundub ikka väga kahvatu selle kõrval.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Kivitare
klubiliige

Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: 220v

postitati 24.02.12 10:14 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: audi_a4_v6
Tahtsin lihtsalt väita, et mina olen sealt varuosi ostnud ja ei ole mingi loll inimene nagu Kivitare väitis.

Vabandan, ei mõelnud otse sinu pihta miskit. Võtan oma sõnad tagasi selle kommentaari kohta. Inimeste kogemused on erinevad ja tegin kohe liialt ennatlikult vale järelduse. Sinu näolappi ei oska kahjuks hinnata, ju siis on ikka kenam kui mul. :D

Vabandan OT pärast!

Hobiautode hoiustamine | Põrandaplaatide ja LED valgustite müük HobiHoid.ee! Töötan @ Rolevents digiturundus Oma autole ostan rehvid Baltyre'st!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
oiissand
huviline

Registreerunud 20.11.10
Kasutaja on eemal

postitati 15.04.12 14:40 Tsiteeri

Seoses ajateenistusega olen sunnitud auto müüki panema. Ei taha ju keegi, et auto niisama aasta aega lageda taeva all seisaks.
Kellel tõsine huvi siis võib julgelt ühendust võtta ja rääkida lähemalt. Kuulutuse link

oiissand
huviline

Registreerunud 20.11.10
Kasutaja on eemal

postitati 08.06.12 14:59 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: oiissand
Seoses ajateenistusega olen sunnitud auto müüki panema. Ei taha ju keegi, et auto niisama aasta aega lageda taeva all seisaks.
Kellel tõsine huvi siis võib julgelt ühendust võtta ja rääkida lähemalt. Kuulutuse link

Suvel puhuvad uued tuuled. Ootamatult tuli lahendus probleemile. Otsustasin auto siiski alles jätta ja müügi lõpetada. Samas ei ole head ilma halvata. Kapotialune nõuab tõsist tööd ja suuri numbreid pangakontol. Suveks tahaks ikka auto liikuma saada nii, et teepeale ei peaks jääma. Kuna ise ei jaga ma mootorist suurt midagi siis paluks abi usaldusväärse remondimehe/firma leidmiseks. Asukohaks peaks olema Tallinn ja selle lähiümbrus. Loodan mõistvale suhtumisele ja kiirele reageerimisele :)

Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 34.2% - SQL: 65.8%]