Pealkiri: Audi A6 C4 1.9 TDi 66kw nukkvõlli rihma ratas??
(Vastuseid: 2 | Vaatamisi: 1628)
helari
huviline
Registreerunud 01.01.10
Kasutaja on eemal
postitati 21.12.11 18:11
Audi A6 C4 1.9 TDi 66kw nukkvõlli rihma ratas??
Võtsin lahti nukvõlli otsas oleva rihma ratta ja ei leidnud mina sealt kiilu. ometi nukkvõllil on kiilu koht olemas. Aga rihmarattal pole :O? Kas ei
peagi olema?lähebki lihtsalt koonusega otsa? Ometi pingutus moment on rattal ainult 45 NM.
EigoP
huviline
Registreerunud 25.03.09
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 2.5TDi
postitati 21.12.11 18:41
Nii ta on jah! Eks pinguta asi pärast ikka korralikult ära. Pane poldi keerme vahele liimi kah.Kuna seal kiilu pole siis mul eelmine talv -30C nihkus
see ratas paigast.
Tsitaat:
Algselt postitas: helari
Võtsin lahti nukvõlli otsas oleva rihma ratta ja ei leidnud mina sealt kiilu. ometi nukkvõllil on kiilu koht olemas. Aga rihmarattal pole :O? Kas ei
peagi olema?lähebki lihtsalt koonusega otsa? Ometi pingutus moment on rattal ainult 45 NM.
helari
huviline
Registreerunud 01.01.10
Kasutaja on eemal
postitati 24.12.11 13:34
Tsitaat:
Algselt postitas: EigoP
Nii ta on jah! Eks pinguta asi pärast ikka korralikult ära. Pane poldi keerme vahele liimi kah.Kuna seal kiilu pole siis mul eelmine talv -30C nihkus
see ratas paigast.
Tsitaat:
Algselt postitas: helari
Nii ta ole jah polegi seal kiilu. keermeliimi vahele ja pingutasin kinni. Panin ka uue rihma ja kõik timm.
XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 25.3% - SQL: 74.7%]