V200
huviline
Registreerunud 11.09.04
Kasutaja on eemal
Auto: A6 2,6 Q, A4 1,8 T Multitronic, A4 1,8 TQ Avant Tiptronic, S4 3,0 TQ S tronic, Tesla S 85 kWh
|
postitati 03.11.04 19:50
|
|
|
vargusevastane seade
Plaan on äsja ostetud 100-le põhjalik vargusevastane süsteem peale panna.
Näiteks signa + immo + mingi salalüliti.
Igasugused nõuanded ja positiivsed-negatiivsed kogemused eri signade ja immodega oleks abiks.
|
|
|
Renks
huviline
Registreerunud 07.09.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.11.04 19:55
|
|
|
mehhaaniline lukk oleks kõige vingem. näiteks käigukangile(tagurpidi käik sisse ja titaanist pulk läbi tunneli mis lukustab käigukangi) või teha mini
kasko.
|
|
|
lynx
klubiliige
Registreerunud 15.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: Audi
|
postitati 03.11.04 20:09
|
|
|
Spal immode ja alarmidega saan aidata.
Vali sobiv välja ja räägime privas edasi, paigalduse osas leiame ka äkki kokkuleppe.
|
|
|
Audikas
huviline
Registreerunud 29.04.04
Kasutaja on eemal
Auto: Polegi Audit
|
postitati 03.11.04 21:29
|
|
|
ise sain samalaadsest murest võitu tänu Samrule... et kui selle nimelise liikmega juttu teed, siis võid kindel olla, et saad väga hea hinna ja
kvaliteedi suhtega alarmi...
enda essile sai kogu alarmindus just tema käest hangitud/paigaldatud...
ning millega ollakse super rahul...
liisisin auto ...LADA...
muidu olen korralik, naine, lapsed...
|
|
|
|
V200
huviline
Registreerunud 11.09.04
Kasutaja on eemal
Auto: A6 2,6 Q, A4 1,8 T Multitronic, A4 1,8 TQ Avant Tiptronic, S4 3,0 TQ S tronic, Tesla S 85 kWh
|
postitati 04.11.04 17:31
|
|
|
Olen nüüd asja veidi uurinud ja alarmide koha pealt on jäänud silma sellised:
Cobra Globe 3193
Defa 821X MGBS
Spal AS 80
Gemini 7563
Millist neist oleks mõistlik valida, on neist mõnel äkki mingeid lolle omadusi, mis tugevalt kasutamist häirivad või turvalisust vähendavad?
|
|
|
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: 400,401,969
|
postitati 04.11.04 18:14
|
|
|
Oleks ka väga tänulik kui keegi pakuks signalisatsiooni müüa. Peaks blokeerima siis pumbaahela ning juhtima kesklukku. Võib vabalt kasutatud olla.
Paigaldust ei taha, peale panen ise.
Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
|
|
|
|
samru
klubiliige
Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s
|
postitati 04.11.04 18:21
|
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja ferdinand
Oleks ka väga tänulik kui keegi pakuks signalisatsiooni müüa. Peaks blokeerima siis pumbaahela ning juhtima kesklukku. Võib vabalt kasutatud olla.
Paigaldust ei taha, peale panen ise. |
mis hinnaklassis peaks asi olema?
|
|
|
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.11.04 18:28
|
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja samru
mis hinnaklassis peaks asi olema? |
Võimalikult odav. Mõtlesin esialgu praeguse masina pealt maha rookida ja teise peale paigaldada, kuid ilmselt see siiski väga mõttekas ei ole. Kuna
tegemist on ka üsna vana masinaga siis mingitest superomadustest huvitatud ei ole, peamine funktsioon oleks siiski uste avamine. Jube hea oleks asi
kasutatuna leida, näiteks mingilt lammutamisele minevalt või avariiliselt masinalt.
|
|
|
|
samru
klubiliige
Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.11.04 18:36
|
|
|
Võimalikult odav. Mõtlesin esialgu praeguse masina pealt maha rookida ja teise peale paigaldada, kuid ilmselt see siiski väga mõttekas ei ole. Kuna
tegemist on ka üsna vana masinaga siis mingitest superomadustest huvitatud ei ole, peamine funktsioon oleks siiski uste avamine. Jube hea oleks asi
kasutatuna leida, näiteks mingilt lammutamisele minevalt või avariiliselt masinalt. |
siis on ilmselt 850,- krooni kallis uue alarmi eest?
|
|
|
Indrek
huviline
Registreerunud 09.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 C5 quattro
|
postitati 05.11.04 07:03
|
|
|
PEAAEGU teemasse.. Kas keegi kesklukkude paigaldusega ka tegeleb? Mu B3 ei oma sellist asja, aga võiks ju!
Endine "insche"
|
|
|
|
samru
klubiliige
Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.11.04 07:36
|
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja ints11
PEAAEGU teemasse.. Kas keegi kesklukkude paigaldusega ka tegeleb? Mu B3 ei oma sellist asja, aga võiks ju! |
Aga palun! 300.- krooni üks uks koos paigaldusega.
|
|
|
Audikas
huviline
Registreerunud 29.04.04
Kasutaja on eemal
Auto: Polegi Audit
|
postitati 05.11.04 13:20
|
|
|
kasutatuna leida, näiteks mingilt lammutamisele minevalt või avariiliselt masinalt.
|
uue alarmi panekuga jäi mul Audi originaal (puldiga avatav) kesklukusüsteem üle... et kui selline asi sulle huvi võiks pakkuda, siis loobuksin sellest
paari õlle nimel... 
liisisin auto ...LADA...
muidu olen korralik, naine, lapsed...
|
|
|
|
mike
huviline
Registreerunud 13.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: A4 Avant 3.0 Q
|
postitati 05.11.04 13:44
|
|
|
kasutatuna leida, näiteks mingilt lammutamisele minevalt või avariiliselt masinalt. |
siis on ilmselt 850,- krooni kallis uue alarmi eest? |
850 kr on alarmi eest palju!?!?!?!?! peaks ka nende meeste maailma kolima, kus asju tasuta saab...
www.auto24ring.ee
|
|
|
|
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.11.04 14:19
|
|
|
Tsitaat: | 850 kr on alarmi eest palju!?!?!?!?! peaks ka nende meeste maailma kolima, kus asju tasuta saab... |
Vaata kulla inimene, eestis on veel jube palju näiteks arste, õdesid, õpetajaid, teadustöötajaid jms tegelasi kes ei osta omale iial uut autot,
rääkimata siis auto rentimisest. Keegi kusagil ei ole öelnud, et 850.- on uue alarmi eest palju. Oleks tore kui kustutaksid oma lollaka postituse siit
teemast.
|
|
|
|