Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Kas originaal alarmipulti on võimalik programmeerida? (Vastuseid: 5 | Vaatamisi: 898)
zoiks
huviline

Registreerunud 07.11.11
Kasutaja on eemal

postitati 05.12.11 22:29 Tsiteeri
Kas originaal alarmipulti on võimalik programmeerida?

Tekkis huvi uurida, kas A4 B6 kerega (2002) originaal võtit, millel siis need keskluku nupud peal on, on võimalik kuidagi programmeerida. Ala panna puldile juurde funktsioon lasta alla nt kõik aknad ja tõsta nad jällegi üles? Kuulsin, et selline asi peaks olema täitsa võimalik. Kas see võiks olla juba algupäraselt süsteemis või saab seda ise kuidagi selliseks häkkida. Või saaks veel üldse puldile mingeid muid funktsioone tekitada? Ja kas pagasnikuluugi avamise nupp puldil on B6 masinatel moe pärast või on tõesti mõni eksemplar, millel see ka kasutust leiab?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
automees6
huviline

Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo

postitati 05.12.11 22:37 Tsiteeri

Hoia uste sulgemis nuppu all ja aknad peaks kinni minema samuti tagaluuk ka avaneb kui all hoida luugi avamise nuppu. Kui aknad ei sulge või avane siis saab programmerida jah. Saab sättida kas teeb piikus ve ei ja kas vilgutab tulesid. Täpsemalt uuri goolgest. :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
zoiks
huviline

Registreerunud 07.11.11
Kasutaja on eemal

postitati 06.12.11 16:59 Tsiteeri

Oh, suured tänud nippide eest. Aga ma eeldasin, et tagaluuk hüppab üles kah. Teeb minu eest lihtsalt selle luugi nupu vajutuse ja tõstma pean ikka ise üles :D

automees6
huviline

Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo

postitati 06.12.11 18:42 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: zoiks
Oh, suured tänud nippide eest. Aga ma eeldasin, et tagaluuk hüppab üles kah. Teeb minu eest lihtsalt selle luugi nupu vajutuse ja tõstma pean ikka ise üles :D
Uuri netist sinna on ka lahendus. Amotrdivarrele pannakse vedru peale siis lükkab ise üless. http://www.youtube.com/watch?v=_QRFfw5CDWY&feature=related
Edu tuunimisel. ;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
zoiks
huviline

Registreerunud 07.11.11
Kasutaja on eemal

postitati 07.12.11 13:42 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: automees6
Tsitaat:
Algselt postitas: zoiks
Uuri netist sinna on ka lahendus. Amotrdivarrele pannakse vedru peale siis lükkab ise üless. http://www.youtube.com/watch?v=_QRFfw5CDWY&feature=related
Edu tuunimisel. ;)

Hoooho, päris nutikas:D

zoiks
huviline

Registreerunud 07.11.11
Kasutaja on eemal

postitati 07.12.11 14:05 Tsiteeri

Muidugi tekkis mul küsimus ka, et kas Eestis keegi pakub ka neid suurepäraseid vedrusid?

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 30.6% - SQL: 69.4%]