ReixRa
huviline
Registreerunud 28.11.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.11.11 15:19
|
|
|
Audi a4 avant S-line 2003
Tervist soovin siis osta endale Audi. Mõtlesin, et oleks äkki tark enne vähe uurida, kuidas järgnev auto on mis on head ja mis vead. Auto siis
järgnev:
Audi a4 avant S-line
Esmane reg: 2003
Läbi sõit 185000
2.5 TDI (120kw) manuaal 6-speed
Piltide pealt tundub olema väga korralik, ilus ja puhas auto. Ei ole veel käinud vaatamas aga kindlasti olen minemas.
Oskate ehk midagi masina kohta öelda, kõik tagasi side on tere tulnud.
|
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199
|
|
ReixRa
huviline
Registreerunud 28.11.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.11.11 15:53
|
|
|
Mhmh
See sama auto jah ei ole kahjuks veel ise nii osav foorumi kasutaja. Mis siis arvate autost ja kas tasub?
|
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199
|
postitati 28.11.11 16:03
|
|
|
Aga miks ka mitte?
Visuaalselt ponks pill ja varustust ka nagu on.
Samas kiloeuri odavamalt on MVS´il pakkuda juba nelik, mis saabuva talve puhul poleks ka paha valik.
Link: http://www.auto24.ee/used/925867
Kindlasti pädevas kohas masin lasta üle vaadata.
Vorsprung durch Drehmoment !
|
|
|
|
eestisilk
huviline
Registreerunud 10.05.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A8 D3 3.7Q
|
postitati 28.11.11 16:09
|
|
|
Pane nati juurde (500€) ja saad juba uue kerega A4. 2.5 mootor on ka selline remondihõnguline..
|
|
|
Amadeus
klubiliige
Registreerunud 08.10.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.11.11 16:58
|
|
|
Nemmi osas hoiatan pisut ette, kõik autod on neil väga väikese sõiduga, otse saksamaalt, 1 omanik. Ise olen soovinud sealt platsilt osta kolme
masinat, millest soetatud sai 0tk. Ma ei salli lihtsalt vassimist, valetamist ja tagalõppu odode krudimist. Mulle on arusaamatu kuhu kaob Saksamaa
auto hooldusraamat? No nendel on toredad põhjused olemas, aga targemale ostjale on see üks suur BS astmel kolm. Ühesõnaga kaks masinat (otse saksast,
üks omanik) olid ajaloota ja millegipärast müüdud Itaalia turule ja Saksamaal ca kuu enne minu autoga tutvumist arvele võetud. Igatahes igaüks võib
ise mõtiskleda, milleks selline skeemitamine vajalik on. Mina seal Nemmis oma aega enam ei raiska. Aga see selleks.
Soovitan käia VIN-ga esinduses, uurida ajalugu ja kuhu riiki müüdud. Olgu siinkohal mainitud, et väga vähesed Sakslased sõidavad diislitega ~20tkm
aastas. Lisaks võiksid läbi lugeda selle 2.5TDi V6 teema ja kui sind need hädad ei morjenda ja auto tehniline pool vastab sinu nõudmistele, siis võiks
selle auto ostu mõtiskleda küll.
NB: Autol oleva velje offset (ET) on totaalselt mööda. Kui tegu on B6 originaalveljega, siis seal on mingi 20...30mm flants vahel. Palju õnne
tiivaääred.
|
|
|
ReixRa
huviline
Registreerunud 28.11.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.12.11 20:01
|
|
|
Läbi uurimine
Tere, et esmaspäev nagu vaatama ja arvatavasti ostma autot! Sellega seoses sooviks teada kas siin foorumis oleks Tartust keegi asjalik inimene või
asjalik koht kus auto üle lasta uurida, kui juhuslikult oma kodus kandist kedagi kaasa ei leia. Oleks väga tänulik info eest.
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Q7 3.0TDI -14
|
postitati 03.12.11 11:19
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Amadeus
NB: Autol oleva velje offset (ET) on totaalselt mööda. Kui tegu on B6 originaalveljega, siis seal on mingi 20...30mm flants vahel. Palju õnne
tiivaääred. |
30mm flants vist nagu orig veljega väga ei mahuks, kui koopa ääre pihta ei käi, siis ei juhtu äärtega midagi, lisab ainult välimust. Iseasi on aga 18
tolli, kole ja pea võimatu sõita ehk siis täiesti mõtetu!
|
|
|