Lehekülgi: 1 2 |
weiks
huviline
Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on eemal
Auto: 80 2.7BiTQ 92'; A4 1.8TQ 95'; Cabrio 1.8T 95'; A4 3.0TFSi manu 08'; S4 3.0TFSi 10'; A4 1.8TFSi 13'
|
postitati 06.12.11 14:24
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Tõnu80
Kas need sobivad üks ühele või peab neid ümber tegema. Ja ilmselt kui osta siis müüja tahab ka tagumistest lahti saada . Kas tagumiste kohta oskad ka
midagi öelda |
Alusraam ehk tagumised käpad tuleb ümber vahetada. Iste laguneb alt ilusti laiali ja miskit lõikuma, keevitama või jumal teab mida selleks kasutama ei
pea. Vaja ainult kruvikat, haamrit ja 15 või 17 võtit turvavöö pistiku vahetuseks. Ehk siis võtad b3-e istme küljest alusraami ja turvavöö pistiku
ning paigaldad need C4 istme alla praeguste asemele. Tagumised istmed ei sobi kahjuks jah mitte kuidagi. Üks variant on riie ümber õmmelda, aga
sellest ei jagu ka just piisavalt. Isegi sai b4-le ette pandud S4-ja istmed ning tagumise istme alumine osa sai võetud b4 avandist ja ülemise osa
jaoks sai riie õmmeldud avandi ja S4-ja katetest kokku ning tulemus jäi kena.
E: Unustasin lisamata, et praegused istmed peavad olema reguleeritava istmekõrgusega, sest muidu ei saa alusraame ümber vahetada.
|
|
|
Tõnu80
huviline
Registreerunud 27.11.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.12.11 20:09
|
|
|
Siis mul tekib see probleem et mul on ainult juhi iste reguleeritava kõrgusega.
|
|
|
weiks
huviline
Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on eemal
Auto: 80 2.7BiTQ 92'; A4 1.8TQ 95'; Cabrio 1.8T 95'; A4 3.0TFSi manu 08'; S4 3.0TFSi 10'; A4 1.8TFSi 13'
|
postitati 06.12.11 20:38
|
|
|
Siis mul tekib see probleem et mul on ainult juhi iste reguleeritava kõrgusega. |
Ega see on jah üsna tavaline, et ainult juhi iste on reguleeritava kõrgusega ning seega pead kuskilt sellise kõrvalistuja istme varuma. Ise sain muidu
romulast sellise istme, aga vb on kellegil ka foorumis miskit pakkuda.
|
|
|
Tõnu80
huviline
Registreerunud 27.11.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.12.11 23:25
|
|
|
Tänud sullle
|
|
|
Tõnu80
huviline
Registreerunud 27.11.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.01.12 21:16
|
|
|
Tere ja Head Uut Aastat kõigile.
Pole suhteliselt kaua siia midagi trükkinud. Aga eile siis sai selline asi tehtusd, et vahetasin pritse pea ära ja pöörded on nii nagu peavad olema
Viga siis ilmnesgi mul pritse peas. Pea ostsin Männiku lammutusest ,
andsid kaks nädalat garantiid ka , aga õnneks ei olnud seda vaja tagasi viia.
Veel sa siis veavõlli ots ära tellitud. Vana andis lõpuks otsad ja õnneks nii et tankla parklast ära sõidul , nii umbes 5 km/h.
|
|
|
Tõnu80
huviline
Registreerunud 27.11.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.01.12 12:08
|
|
|
Kas keegi oskab öelda milles võib tingitud olla järgmine probleem : Tankides umbes 10L bensiin . näitab et bensiini on veerand paaki ja see seier ei
lange terve päeva jooksul ka. Aga kui hommikul auto käima panna siis on kütuseseier punasepeal ja bensiin praktiliselt otsas.
Tänud ette!
Tõnu
|
|
|
weiks
huviline
Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.01.12 12:54
|
|
|
Kas keegi oskab öelda milles võib tingitud olla järgmine probleem : Tankides umbes 10L bensiin . näitab et bensiini on veerand paaki ja see seier ei
lange terve päeva jooksul ka. Aga kui hommikul auto käima panna siis on kütuseseier punasepeal ja bensiin praktiliselt otsas.
Tänud ette!
Tõnu |
Kas kütus kaob ka siis reaalselt ära või näitab seier ainult valesti? Muidu see seier ei tõuse ka kohe järsult üles, natuke läheb ikka aega enne kui
ta end ajapikku üles vinnab.
|
|
|
LastResort
huviline
Registreerunud 27.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 "00.a 1.9l 85kw Quattro
|
postitati 18.01.12 14:27
|
|
|
Mul audil sama asi, kui hakkab nulli näitama, tangin 10 l peale ja näitab mulle veerand paaki. Sõites seier seisab ühe kohapeal, aga terve öö seisab
siis hommikul näitab vist õiget kogust ( näitab vähem), Sõidan pikema maa maha siis mingil hetkel vajub. Näiteks kui sõidan 200 km, sõidu alguses
näitab pool paaki, aga 150 km läbidest kukkub seier veerandi peale, ei vaju sujuvalt vaid silmnähtavalt kohe.
Ma olen vahetanud kaks korda näidiku välja.
Debiilsus ei tule maha sooja vee ja seebiga.
|
|
|
|
Kiku
huviline
Registreerunud 02.06.10
Kasutaja on eemal
Auto: S2, 90q 20vt
|
postitati 18.01.12 16:58
|
|
|
Tüüpiline vanema audi bena seier, need ongi ühed parajad jamad. Küll ei tõuse ja küll ei lange.
|
|
|
Tõnu80
huviline
Registreerunud 27.11.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.01.12 17:15
|
|
|
Aga kas selle vastu mingit rohtu ka on? Ujuk vahetada või miskit??
|
|
|
charley
huviline
Registreerunud 21.09.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 C5 Avant
|
postitati 18.01.12 17:25
|
|
|
Olen täheldanud,et täispaagipealt kuni poole paagini see bena näidik kukub üsna vaevaliselt,aga alates poolest paagist hakkab kiiremini
kukkuma..Võimalik,et sinu 10 l bensiini on just selline väike kogus,et ujuk sõiduajal ei näita selle vähenemist.Seisma jättes paak settib ja näidik
hakkab õiget kogust näitama.Endal on senimaani iga autoga nii olnud,et hommikul täheldad,et bensiini on tunduvalt vähem kui eile näidik näitas.
|
|
|
LastResort
huviline
Registreerunud 27.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 "00.a 1.9l 85kw Quattro
|
postitati 18.01.12 21:16
|
|
|
Mul täsipaagiga vastupidi, langeb jõle kiirest. Ükskord jäin isegi teeäärde seisma kuna arvasin et miski lekib kusagilt. Poole peal jääb seisma
mõneks ajaks.
Näiteks, sõitsin Ida-virust Järvamaale, panin täis paagi. Kui sinna jõudsin oli alles pool paagi. Sai seal natuke ringi tiirutatud ja kui tagasi
sõitma siis terve tee näitas veerand paaki.
Debiilsus ei tule maha sooja vee ja seebiga.
|
|
|
|
Tegelane5
huviline
Registreerunud 26.09.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.01.12 17:52
|
|
|
Minumeelest ei saa b3l segast peksta kütuse andur-paak on ju kogu ulatuses ühe suurune. (Paak pole koonuse või trapetsi kujuline) Arvatavasti on andur
ära kulunud v midagi. See on küll tglt et näitab töötades natuke rohkem-samas mul pritsega autol karpsiga variandi paak. Peksab kütuse vahtu vmidagi.
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 |