Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: 200 20V ja D11 V8 kiire fotosessioon TARTUS 27.11.11 kell 11.00 (Vastuseid: 28 | Vaatamisi: 4986)
Kivitare
klubiliige

Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: 220v

postitati 02.12.11 16:12 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Vihane-Tihane
Kui Pärnust ka vähealt 3tk. 200 20V kokku kraabiks, kas siis ei kannataks äkki asja Viljandis korraldada? See jääks Tartu ja Pärnu vahele täpselt. Väike mõttevälgatus lihtsalt.

Mina olen ka käpp väikesele kogunemisele Viljandis. Näitame siis eeskuju taas ja oleme kokkulepitud ajal kohal? Siis võiks juba lume ära oodata ja teha peale jõule? Või ikka enne? Mul ükskõik, kuidagi ei saa, siis kuidagi ikka saab! :)

5.6. Mai 2012 kokkutulekut arutame siin edasi. ;)

Hobiautode hoiustamine | Põrandaplaatide ja LED valgustite müük HobiHoid.ee! Rolevents digiturundus
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Vihane-Tihane
huviline

Registreerunud 02.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 200 TQ 20v avant ja 120 Prado

postitati 02.12.11 22:07 Tsiteeri

Kõigepealt ma uurin ka teiste võimalike osalejate (Pärnakate) käest, et mis nemad asjast arvavad ja kas üldse on huvitatud sellest sessioonist või mitte. Kui on huvitatud, siis löön teemaarendus kaasa.

BLOW-JOB is better then NO JOB
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Kivitare
klubiliige

Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: 220v

postitati 03.12.11 12:34 Tsiteeri

Anna teada niipea kui saad. Siis saab kuupäeva mõelda. Küsid neilt ka niikuinii, et mis ajal sobib. :) kui just 14, 15, 16. dets pole, siis olen kohal. :)

Hobiautode hoiustamine | Põrandaplaatide ja LED valgustite müük HobiHoid.ee! Rolevents digiturundus
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Amadeuz
huviline

Registreerunud 09.03.05
Kasutaja on eemal

Auto: C5 avant TQAT 110 kW õlipress '99 (Nora), MB W639 kombi AT CRD 80kW (Jasmin)

postitati 05.12.11 09:47 Tsiteeri

Viljandis saab lossimägedes väga ilusaid pilte teha.

Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 36.1% - SQL: 63.9%]