Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: El- katuseluugi viga ja päikse sirmi peegli valgusti viga (Vastuseid: 1 | Vaatamisi: 798)
chromen
huviline

Registreerunud 19.09.11
Kasutaja on eemal

postitati 21.11.11 23:44 Tsiteeri
El- katuseluugi viga ja päikse sirmi peegli valgusti viga

Mure siis selline, et Audi 100 c4 avant 2.3-el vahest harva täiesti lambist läheb katuseluuk veidike lahti ja siis kohe kinni, ilma et ma oleks ühtegi katuseluuki juhtivaid nuppe näppinud (antud juhul on andur - lülitiga katuseluuk) ehk siis keeran tahetud asendisse nupu ja luuk liigub sellesse asendisse. Selle nupuga on veel see lugu ka, et kui ma teen katuse luugi poolenisti lahti, siis ennem ta ei sulgu kui ma olen ta lõpuni välja lasknud, kas ta peakski nii olema, et poolepealt ei saa kinni panna? Siis see päiksesirmi peegli valgustus. Alguses arvasin, et pirnid läbi, aga vahetasin pirnid ära ja mõhkugi, avan luugi ja tuled siiski ei sütti, on keegi sellise asjaga ennem kokku puutunud? On küll tühine viga, aga ma soovin, et auto juures kõik korras oleks.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
janar103
huviline

Registreerunud 19.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 22.11.11 07:08 Tsiteeri

Katuseluugist siin juttu: http://www.passatworld.com/forums/61-b5-information-base/238398-fix-w-pics-sunroof-opens-closes-its-own.html

Tegu küll Passatiga, aga usun, et kui tegemist pole just sama veaga, siis abi peaks saama ikka.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 27.6% - SQL: 72.4%]