Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  ..  3  4  5
Autor:
Pealkiri: Kogunemised Tartus - 26.01.2012 kell 19.00 Bauhofi parkla (Vastuseid: 113 | Vaatamisi: 14456)
Hegol
klubiliige

Registreerunud 20.09.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 B2q & Audi 80 B3q 16v & Audi A4 Avant B9q & Audi Q4 e-tron q

postitati 02.02.12 07:54 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Kivitare
Samuti poolt, et kui rada, siis ka teravamate kurvidega. Vähemalt siis, kui Teie seda ilmatsalu jäärada korraldasite, oli rada sile ja mõnus. Peab oma silmaga üle vaatama.

Jääraja mõte ongi nagu selles minuarust, et libedaid kurve oskaks võimalikult kiirelt läbida. Sirgelt 120kmh jääl sõites pole ju mingit funni :D seda saab ka asfaldil ja palju ohutumalt teha siis.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
püstolett
huviline

Registreerunud 29.07.06
Kasutaja on eemal

Auto: A8 4.2 Tdi 2007; C4 S6 Plus sedaan; C4 S4 turbo; RS6 C7.5

postitati 02.02.12 08:11 Tsiteeri

Selline rada nagu oli Kolga-Jaanis rada nr2, see natuke väiksem. See oli hästi välja tulnud. Suhteliselt lai ja kiire, samas päris järskude kurvidega. Tegeliku kiirusega 10km tunnis nikerdamine on ka jama natuke :)
Raja kiirus peaks olema selline, et kui teed vea, siis ikka lendad välja, mitte ei jää esiratastpidi valliotsa. Lumisel maanteel tahavad kõik kihutada...rada peaks olema võrdeline kurvilise maanteega, kus eksimused saatuslikuks saada võivad. Siis ei taha enam maanteel kihutada.
See minu arvamus. Selline kiirusefanatt nagu ma olen.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Hegol
klubiliige

Registreerunud 20.09.06
Kasutaja on eemal

postitati 02.02.12 10:14 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: püstolett
Selline rada nagu oli Kolga-Jaanis rada nr2, see natuke väiksem. See oli hästi välja tulnud. Suhteliselt lai ja kiire, samas päris järskude kurvidega. Tegeliku kiirusega 10km tunnis nikerdamine on ka jama natuke :)
Raja kiirus peaks olema selline, et kui teed vea, siis ikka lendad välja, mitte ei jää esiratastpidi valliotsa. Lumisel maanteel tahavad kõik kihutada...rada peaks olema võrdeline kurvilise maanteega, kus eksimused saatuslikuks saada võivad. Siis ei taha enam maanteel kihutada.
See minu arvamus. Selline kiirusefanatt nagu ma olen.

Veel natukene OT-d siis :D Kolga-Jaanisse ma kahjuks ei jõudnud, seega ei tea, aga Erki oskab öelda. Ma pole mõelnudki, et peaks 10kmh venima rajal. Ka Kärevere rajad pole päris 10kmh olnud. Vaata kasvõi videosid olnud üritustest või küsi töökaaslaselt.

See jääraja teema on siin juba aastaid tagasi omajagu jahutud teema. Sai jõutud järeldusele, et rajal peaks olema kiireid lõike (sirge, mõni lauge pikk kurv) ning ka aeglasemaid kangutamise kohti.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Kivitare
klubiliige

Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: 220v

postitati 02.02.12 10:27 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Hegol
Veel natukene OT-d siis :D Kolga-Jaanisse ma kahjuks ei jõudnud, seega ei tea, aga Erki oskab öelda. Ma pole mõelnudki, et peaks 10kmh venima rajal. Ka Kärevere rajad pole päris 10kmh olnud. Vaata kasvõi videosid olnud üritustest või küsi töökaaslaselt.

See jääraja teema on siin juba aastaid tagasi omajagu jahutud teema. Sai jõutud järeldusele, et rajal peaks olema kiireid lõike (sirge, mõni lauge pikk kurv) ning ka aeglasemaid kangutamise kohti.

Mingil aastal, 2009 vist, kui Heigo, Erki ja Elar seal rajameistrid olid, oli küll hea rada. Oli aeglaseid kurve, s-kurve, sirgeid jne. Kärevere rajaga muidugi võrrelda ei anna, sest seal andsid adrenaliini juurde pisukesed tõusud ja langused, millesse ja millest välja auto juhtimine oli teine tera, kui jäärajal tasasel pinnal. Ehk siis, Ilmatsalu järvele saab teha ka head rada. Ilmselt viitsimises kinni? (ei mõtle siinkohal Hegolit, sest kui tema teeks, siis vaevalt, et "ovaali" tehakse)

Hobiautode hoiustamine | Põrandaplaatide ja LED valgustite müük HobiHoid.ee! Rolevents digiturundus
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Kivitare
klubiliige

Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal

postitati 02.02.12 15:06 Tsiteeri

Käisin kohapeal ära Ilmatsalus, kuid rajale täna ei saanud. Räägiti, et homme kella 16.00-st, aga SR foorumis selline info puudub reede kohta.
Tsitaat:

Täpsemat infot siis.
Kaks rada, nii nagu ka eelmine aasta. Sisemine rada mõeldud rohkme piikidega onudele ja suurem rada pere vms. autodele.
Jäe on üpriski ühtlane, valle pole ainult üksikud rehvid.
Avatud: K-N 16-20.00 L-P 12-16.00
Rajale pääse 3 euri.

Tegime Hegoliga järve ääres tiiru peale ja üsna mõttetu rada. Samahästi võiks linnas sõita otse. Või külavahel. Kui jõuan, siis käin homme veel läbi, äkki saab sõita ka.
Sellise külmaga pole mingit üritust ka mõtet teha, sest 5 minutiga oled läbi külmunud nagu forell Rimi kalaletis. Teisipäevast pidavat minema vähe lahjemaks see ilm.

Hobiautode hoiustamine | Põrandaplaatide ja LED valgustite müük HobiHoid.ee! Rolevents digiturundus
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Hegol
klubiliige

Registreerunud 20.09.06
Kasutaja on eemal

postitati 02.02.12 15:45 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Kivitare
Tegime Hegoliga järve ääres tiiru peale ja üsna mõttetu rada.

Kivitare, ära valeta :D Minu monomähkurist tööautoga ei kannata küll järvele tiiru peale teha :D

Aga aitab OT-st selles teemas

Kogunemisele võib mõelda, kui tõesti soojemaks läheb, sest järvel kerge tuulega sellise temperatuuriga kaua passida ei kannata ja kui igaüks ainult oma autos saab istuda ei ole kokkusaamisel ka suurt pointi. Aga nagu ka ennist sai öeldud ja Kivitarele mainitud, on plaan ikkagi kajääraja võistlus see aasta veel ära teha. Koht selgub läbirääkimiste tulemusena.

heiko
huviline

Registreerunud 08.04.11
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 c3 2.3e 1990

postitati 02.02.12 15:52 Tsiteeri

Kivitare mis kella paiku minna homme plaanid? Mõtlesin ka täna minna aga päev kadus käest. Homme tuleks vaataks ka ehk raja üle.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Kivitare
klubiliige

Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal

postitati 02.02.12 16:17 Tsiteeri

Ei mina ei tea öelda, kuna ma sinna jõuan ja kas üldse.

Kivitare
klubiliige

Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal

postitati 03.02.12 14:51 Tsiteeri

Sain Ilmatsalus kohapeal käidud. Paar mõtetut lõiku on. Ja konarlikum, kui Käreveres, aga ei midagi hullu. Autot ära ei lõhu.

Mr.E
huviline

Registreerunud 05.11.11
Kasutaja on eemal

Auto: B5 Avant 1.8Tq, 83a. B2 Quattro

postitati 03.02.12 17:27 Tsiteeri

Päris palju juttu siin ilmatsaul jäärajas. Natuke infot siis

Ilmatsalu jäärada avatud!
K 17-20
R 16-20
L 12-18
P 12-16

Pääs rajale 3€

Hea ruudus = parim |
B5 Avant 1.8Tq - OMC2017 - 282km/h | 11.0@217km/h
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
heiko
huviline

Registreerunud 08.04.11
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 c3 2.3e 1990

postitati 19.02.12 14:41 Tsiteeri

Kuna plaane tartlastel jälle kokkusaada on?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Keio000
huviline

Registreerunud 26.03.10
Kasutaja on eemal

Auto: Otsin

postitati 20.02.12 14:17 Tsiteeri

Oleks tõesti tore teada, kuna ise kah nüüd sõjaväest kodus, siis oleks aega kohale tulla vähemalt. :P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Kivitare
klubiliige

Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal

postitati 20.02.12 16:30 Tsiteeri

Mina olen sel nädalal ära, ja ei saaks nö korraldaja rollis olla. Aga meil on siinkandis ka mehi, kes kutsuvad kõiki, aga ise kohale ei tule. :) Küll Te tehtud saate selle kogunemise. ;) Alati võib ka ise mingi aja välja pakkuda. See on kindlasti teretulnud, kui uuemad liikmed asja vastu huvi üles näitavad.

Mr.E
huviline

Registreerunud 05.11.11
Kasutaja on eemal

Auto: B5 Avant 1.8Tq, 83a. B2 Quattro

postitati 20.02.12 17:18 Tsiteeri

Kui midagi toimub ja aeg sobib, siis tuleks küll...Teeks ka asjaga tutuvust. :d

Hea ruudus = parim |
B5 Avant 1.8Tq - OMC2017 - 282km/h | 11.0@217km/h
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
 Lehekülgi:  1  ..  3  4  5
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 26.3% - SQL: 73.7%]