Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: tulede lakkimine (Vastuseid: 28 | Vaatamisi: 5708)
janar
huviline

Registreerunud 16.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Avant

postitati 31.10.04 11:06 Tsiteeri

Tsitaat:
Esialgne postitaja 4tec
Eri liivakastiteema.
Lakitud tulemehed võiks olla automaatselt liiklusavariis süüdi kui asi puudutab suunanäitamist jne. samuti võiks olla kõrgendatud kindlustuseraha selle eest.

minuarust vastupidi see nagu ema ja tütre teema ikka:P Mulle ka ei meeldinud kollaste suunadega sõita, proovisin punaseks lakkida, et mis saab..praegu mulle sobib..on jah keelatud, kuid see kes lakib, teab millega riskib.
P.S. minul vilguvad nad üsnagi kollaselt.

P.P.S. võrdluseks vaadake klubiliikmete autode alt minu auto pilte (link allkirjas) enne lakkimist ja peale...muutus on märgatav :P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
margus0000
huviline

Registreerunud 20.02.04
Kasutaja on eemal

Auto: audi a3

postitati 31.10.04 16:05 Tsiteeri

Tsitaat:
Esialgne postitaja Black
Tsitaat:
Esialgne postitaja margus0000ma tahaks neid tulesi näha mis on lakitud punaseks ja põlevad kollasena
http://www.hot.ee/margus0000/lak1.JPG
ja see on mu lakitud esituli millega oli küllaga probleeme
No punaseks lakitud esisuuna eest ma paneks vangi. :P Miks sa valgeid sinna ei osta?
Ise lakkisin E30-l seepärast, et mulle tohutult meeldib disainielemendina selline esmakordselt vist Porsche 911 juures nähtud pikk punane tagatuletriip. Plaanis oli ka omatehtud pikk tuledevaheline numbrialus samasuguseks teha, kuid enne sai see auto maha müüdud.
Praeguse Audi puhul enam lakkima ei pidanud, kuna oli võimalik saada kohe tehase poolt punase välispinnaga tehtud suunad ja nende vahele pikk sama värvi paneel.

ostsin endale Eints käest valged esisuunad aga kirsipunasele autole need üldse ei sobinud oli nagu seale sadul selga ja võtsin kohe eest ära ja kinkisin vennale kellel on valge audi ja sinna sobisid nagu rusikas silmaauku , siis saigi esituledele punane lakikiht peale lastud

http://www.hot.ee/margus0000/001.JPG aga nüüd on peale avariid kollased suunad ees ja enam lakkida ei kavatse ,ülevaatusel ja pollaritega muret vähem.
p.s kes tahab lakkimist proovida siis mul on pool purki punast lakki alles:D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
syo
huviline

Registreerunud 03.04.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 3,0 Q 2006

postitati 31.10.04 21:44 Tsiteeri

Tsitaat:
Esialgne postitaja audifan
Tsitaat:
Esialgne postitaja 4tec
Eri liivakastiteema.
Lakitud tulemehed võiks olla automaatselt liiklusavariis süüdi kui asi puudutab suunanäitamist jne. samuti võiks olla kõrgendatud kindlustuseraha selle eest.

minuarust vastupidi see nagu ema ja tütre teema ikka:P Mulle ka ei meeldinud kollaste suunadega sõita, proovisin punaseks lakkida, et mis saab..praegu mulle sobib..on jah keelatud, kuid see kes lakib, teab millega riskib.
P.S. minul vilguvad nad üsnagi kollaselt.

P.P.S. võrdluseks vaadake klubiliikmete autode alt minu auto pilte (link allkirjas) enne lakkimist ja peale...muutus on märgatav :P

minu arust on nii et kellele meeldib see lakib kellele ei see ei laki mis siin ikka maiste üle vaielda??!!
mulle näiteks meeldib!!!:D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
stylewarz
huviline

Registreerunud 10.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: 80 Q 16V

postitati 02.11.04 10:44 Tsiteeri

Mina lakkisin oma B3 tagatuled punaseks siiamaani pole keegi veel tülitand (4 kuud nüüd juab ) .Vilgub pigem punaselt kui kollaselt aga nägusam on küll . Võibolla ei tüüdata mind ka sellepärast , et kui ma just suunda ei näita siis paistavad nagu B4 omad , mis niikuinii punased .

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
 Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 25.0% - SQL: 75.0%]