Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Kahetsooniline kliimaseade (Vastuseid: 17 | Vaatamisi: 2295)
azoo
huviline

Registreerunud 26.10.11
Kasutaja on eemal

postitati 26.10.11 16:26 Tsiteeri
Kahetsooniline kliimaseade

Tere kõigile! Auto on 2004.a. A6, Quattro ning küsimus on kahetsoonilise kliimaseadme kohta. Nimelt, kas on kuidagi võimalik muuta kõrvalistuja temperatuur samaks kui juhipoolne temperatuur on vaid ühe nupuvajutusega? Nimelt on ilgelt nõme 4-5x vajutada +/- nuppu, et ühtlustada mõlemad temperatuurid. Tänud ette!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ahartsi
huviline

Registreerunud 16.04.10
Kasutaja on eemal

Auto: A4 b6 1,9tdi(AVF) avant manuaal

postitati 26.10.11 17:22 Tsiteeri

Vajuta juhipoolset AUTO nuppu, ja hoia all kuni eesmärk on saavutatud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
azoo
huviline

Registreerunud 26.10.11
Kasutaja on eemal

postitati 27.10.11 06:25 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ahartsi
Vajuta juhipoolset AUTO nuppu, ja hoia all kuni eesmärk on saavutatud.

Proovisin, ei toimi kahjuks. Kliima ise on selline nagu selle auto pildil: http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud/791/auto_php-id=928791-view=50-www_auto24_ee.html

Fugitive
klubiliige

Registreerunud 12.02.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 Allroad 2008 3.0tdi

postitati 27.10.11 07:04 Tsiteeri

Miks juht peab koguaeg kõrvalistuja tempi sättima, sellega võiks kõrvalistuja ise tegeleda? Miks üldse on vaja neid nuppe koguaeg vajutada? Praeguste ilmadega on ju täiesti ok temp umbes 21,5-22,5c. Kui juht on autos üksi siis ju piisab juhi tsoonis temperatuuri sättimisest, olgu seal kõrvalistuja pool misiganes. Endal on koguaeg 22c AUTO reziimis viimasel ajal ja ei näe vajadust seda muuta koguaeg.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Reimo
huviline

Registreerunud 18.09.04
Kasutaja on eemal

Auto: Peugeot 508SW, A4 B5

postitati 27.10.11 07:05 Tsiteeri

Kusjuures ma olen ise ka mõelnud, et miks audil eraldi nuppe peab näppima.
Honda Accordil on küll asi natuke lihtsamalt tehtud.
Kui keegi nüüd teab kuidas seda audil saab teha oleks küll lux.

kaimagk
huviline

Registreerunud 09.08.05
Kasutaja on eemal

Auto: 1,4 tsi vag

postitati 27.10.11 07:37 Tsiteeri

Minu autol käib nii: hoian koos paremat AUTO ja SISERINGLUS all koos paar sekki, pärast temperatuuri muuta ainult paremalt poolt. Kui vasakult, siis hakkavad jälle eraldi. Ehk sai keegi aru:)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
azoo
huviline

Registreerunud 26.10.11
Kasutaja on eemal

postitati 27.10.11 08:29 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Fugitive
Miks juht peab koguaeg kõrvalistuja tempi sättima, sellega võiks kõrvalistuja ise tegeleda? Miks üldse on vaja neid nuppe koguaeg vajutada? Praeguste ilmadega on ju täiesti ok temp umbes 21,5-22,5c. Kui juht on autos üksi siis ju piisab juhi tsoonis temperatuuri sättimisest, olgu seal kõrvalistuja pool misiganes. Endal on koguaeg 22c AUTO reziimis viimasel ajal ja ei näe vajadust seda muuta koguaeg.

Vaata, kui kõrvalistuja on pannud teise temp.-i kui juht ja autost lahkunud siis oleks mugav ühe nupuvajutusega temp. võrdseks saada. Ega niisama viitsi keegi nuppe näppida.

Aga minu kliimal ei ole eraldi vasakut ja paremat AUTO nuppu...

Fugitive
klubiliige

Registreerunud 12.02.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 Allroad 2008 3.0tdi

postitati 27.10.11 09:06 Tsiteeri

Ega see kliima nüüd niisama KAHEtsooniline pole :) Mis vahet on mis õhku ta sinna kõrvale puhub? Milleks on võrdset tempi vaja kui juht saab endale sobiva valida?

Tsitaat:
Algselt postitas: azoo
Vaata, kui kõrvalistuja on pannud teise temp.-i kui juht ja autost lahkunud siis oleks mugav ühe nupuvajutusega temp. võrdseks saada. Ega niisama viitsi keegi nuppe näppida.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
azoo
huviline

Registreerunud 26.10.11
Kasutaja on eemal

postitati 27.10.11 09:29 Tsiteeri

No näiteks kõrvalistujale meeldib soojem õhk, ütleme 27C aga mulle 21C. Sel juhul töötab ventikas kiiremini, õhk siiski on soojem kui 21C ja ka kliimale "meeldib" vastupidavuse kohalt rohkem ühesugust temperatuuri puhuda kui erinevat.

jaakk
huviline

Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: Bmw 525i -2007, sedaan

postitati 27.10.11 09:29 Tsiteeri

Ma usun, et õige vastus on selline: uuematel autodel + paljudel jaapani autodel on selline mugavus juba jupp aega olemas olnud ja nüüd tuli inimene küsima, et kas Audil saaks ka samasugust mugavust kuidagi seada- mina pole siiani Audis seda kuidagi suutnud sättida, samas kui Toyotas töötab asi selliselt ja tõesti on mugavam, kui kahte eraldi tsooni kogu aeg näppida- Toyotal on nii, et kui juhi temp nuppu vajutada, siis muutub ka kõrvalistuja oma, kui kõrvalistuja oma, siis ainult kõrvalistuja oma.

Tsitaat:
Algselt postitas: Fugitive
Ega see kliima nüüd niisama KAHEtsooniline pole :) Mis vahet on mis õhku ta sinna kõrvale puhub? Milleks on võrdset tempi vaja kui juht saab endale sobiva valida?

Tsitaat:

Audi kohta aga niipalju, et nendega sõidavad maalt pärit inimesed, eriti Tartust ja sealt kandist pärit. Ma ei tea, mis fenomen see on, aga põlistallinlased audisid ei osta.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Q7 3.0TDI -14

postitati 27.10.11 09:42 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: jaakk
Ma usun, et õige vastus on selline: uuematel autodel + paljudel jaapani autodel on selline mugavus juba jupp aega olemas olnud ja nüüd tuli inimene küsima, et kas Audil saaks ka samasugust mugavust kuidagi seada- mina pole siiani Audis seda kuidagi suutnud sättida, samas kui Toyotas töötab asi selliselt ja tõesti on mugavam, kui kahte eraldi tsooni kogu aeg näppida- Toyotal on nii, et kui juhi temp nuppu vajutada, siis muutub ka kõrvalistuja oma, kui kõrvalistuja oma, siis ainult kõrvalistuja oma.

No aga kui olete kahekesi autos ja juht tahab oma temp muuta, siis muutub kaasa ka kaasistuja oma Toyotal? Ega nüüd see ka midagi head ei ole ju! Ma proovin enda omas ka ära, kas see auto all hoidmine jms variandid töötavad.

sileem11
huviline

Registreerunud 17.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: G30LCI, B6,C3

postitati 27.10.11 10:28 Tsiteeri

B6-s toimib täpselt nagu vaja, kahetsooniline siis. Nn ühetsooniliseks tagasimuutmiseks tuleb kas paremat või vasakut AUTO nuppu hoida all mingi 3sek. Eraldijuhtimiseks piisab kui kõrvalistuja siis parema poole temp-i näpib.

audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Q7 3.0TDI -14

postitati 27.10.11 14:55 Tsiteeri

Proovitud, b6-l toimib kenasti nii jah, kui hoida all juhipoolset AUTO nuppu. Siis viiakse ka kaasistujapoolne temp juhiga võrdseks, see oligi küsimus, mis mul enne proovimist tekkis, kuidas see lahendatud on!
Huh, jumal tänatud, ma juba hakkasin muretsema, et nirum, kui toyotal:)

azoo
huviline

Registreerunud 26.10.11
Kasutaja on eemal

postitati 28.10.11 21:05 Tsiteeri

Seega, keegi ei oska vastata nii "lihtsale" küsimusele?

ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 28.10.11 21:22 Tsiteeri

Tsitaat:
Seega, keegi ei oska vastata nii "lihtsale" küsimusele?

Sulle ju ongi vastatud juba niipalju kui üldse sellisele küsimusele vastata saab.:D

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
azoo
huviline

Registreerunud 26.10.11
Kasutaja on eemal

postitati 31.10.11 12:50 Tsiteeri

mnjah, tuleb nii välja

A128
huviline

Registreerunud 28.06.05
Kasutaja on eemal

Auto: A4 3,0q

postitati 31.10.11 20:07 Tsiteeri

b6-l käib asi lihtsalt, minu teada c5 sellist varianti polegi, vähemalt oma endisel c5 ei suutnud küll leida.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
corbe
huviline

Registreerunud 11.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: A5 Q | A6 C8 Q

postitati 31.10.11 20:35 Tsiteeri

Toimib sama skeem nii A4 B7 kui ka A6 C6 puhul.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 33.7% - SQL: 66.3%]