Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: Kas Mustikas toimuvad veel kogunemised? (Vastuseid: 29 | Vaatamisi: 4878)
madu
huviline

Registreerunud 31.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: A8 D4

postitati 22.10.11 13:18 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: audi_a4_v6
Tsitaat:
Algselt postitas: Kjaups
Suht mõttetult pläristati seal. Ise elan kohe mustika parkla kõrval ning no katsugu olla.
Jalutasin just poodi, kui suhteliselt debiilselt tiirutati parklas ja lisaks mingi mootori piirajasse tagumine käis.

Elad suure parkla kõrval ja tahad vaikselt elada, miks sa siis üldse sinna kolisid?:P Kas muidu on siis seal vaikne? Koli maale, kui rahu tahad, ma elan, usu on vaikne:cool:

Kulla mees, ära sa nüüd küll soovitama hakka kuhu keegi kolima peaks:) Esiteks on võimalus, et Kjaups elas seal juba enne seda kui Mustika keskust veel polnud. Millal ehitati ja mis seal enne oli - uuri ise. Teiseks on alati olukord, et kuhugi kolimisega kaasnevad ka teatud kulud. Sellised põrkavad soovitused oleks hea endale hoida.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Maku
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 22.10.11 14:50 Tsiteeri

Olen Madisega nõus. Mul oli kunagi suht sarnane keiss. Maja juurde parkis üks c4 A6, kus tehti parkimise ajaks uksed lahti ja keerati muusika põhja. Esiteks oli mul nendest kõlaritest kahju, siis oli mul autost kahju, et tal selline omanik on ja viimaks oli auto omanikust kahju, et ta selline lammas on. Jalutasin auto juurde ja küsisin, mis ta endast õige arvab. Pidin vene keeles rääkima, sest kodanik ei osanud eesti keelt. Minu küsimuse peale, et "kas sulle meeldiks, kui sinu elukoha juures nii tehtaks", vastas tegelane "miks ka mitte". Sain aru, et mul ei ole mõtet selle inimesega aega raisata ja palusin natuke tungivamal toonil muusika vaiksemaks keerata. Võttis mind kuulda. Tagantjärele mõtlesin, et miks ometi inimesed nii käituvad? Kes on neile seda õpetanud? Teistega mitte arvestama.. Ja mul oli jälle temast kahju. Mina elan edasi aga tema ilmselt jääbki lambaks.

torque addict / in the real world four wheel drive means safety and traction
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 22.10.11 15:48 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Maku
Sain aru, et mul ei ole mõtet selle inimesega aega raisata ja palusin natuke tungivamal toonil muusika vaiksemaks keerata. Võttis mind kuulda.

Mina elan edasi aga tema ilmselt jääbki lambaks.

Vigaseks lambaks, sa tahtsid öelda? :P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
androt
huviline

Registreerunud 19.09.09
Kasutaja on eemal

postitati 25.10.11 12:45 Tsiteeri

Käisin ka kohal, küll mitte oma autoga, kuna oli bodyshopis see hetk. See neljapäev aga uus üritus, kuhu veeren oma Audiga (Audisid oli eelmine kord ikka äärmiselt vähe, kahte musta S4ja ainult silmasin). Mis kogunemisse puutub, siis tõesti väga lahe. Suudeti ka enam-vähem korda hoida, v.a mõni ront Lada või MB, mis mulle silma hakkasid nõmetsemisega, aga muidu täitsa ok. Alguses sõitis G4S parklas ringi, aga ära nagu ei aetud ja probleemi ei tundunud olevat.

Mõned pildid eelmisest korrast: Flickr

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
OttOlesk
huviline

Registreerunud 01.10.09
Kasutaja on eemal

Auto: Tesla

postitati 25.10.11 12:59 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: androt
Audisid oli eelmine kord ikka äärmiselt vähe, kahte musta S4ja ainult silmasin

Mina mina :D! Teine oli tegelt tumesinine, RS velg ja ka mõnus madaldus, aga Lowliferi ridadesse ei kuulunud.
Olen ise ka jälle kohal.
Lowlifer Meet&Greet Vol.3 "End Credit"

EDIT: Eelmise kahe kogunemise video ka siia ülesse.

The Audi S4 is a car revered by the cognoscenti and underestimated by the majority.
Korralda üritust Raplamaal Tarsi turismitalus: Tarsi talu
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
 Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 31.8% - SQL: 68.2%]