Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Kus hooldad sina oma autot? (Vastuseid: 9 | Vaatamisi: 2117)
Tumba
huviline

Registreerunud 22.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 1987 2,3 pritsung kokku

postitati 25.10.04 20:30 Tsiteeri
Kus hooldad sina oma autot?

Pakuks välja idee moderaatoritele, et selle teema kallal tiba rohkem töötada ja vaeva näha ning võibolla ka tiba pappi teenida.

Nimelt, võiks olla siinses teemas juttu erinevatest remonditöökodadest, ehk kus midagi saaks remontida, kogemused teiste meestega jne jne.

Remonditöökojad saaksid siin sedasi ka mingil määral ennast reklaamida. Näiteks, kui ma tean, minu kodulinnas on üks hea koht, teised mehed kiidavad siis ma sinna vajadusel ka lähen- teiste kogemuste põhjal usaldan rohkem ja hoian aega kokku sobiva koha otsingul.

Teemad ja pajatused võiks olla näiteks maakondade kaupa ja siis mingi teemade lõikes ka, et saaks otsida.

Minu idee on tingitud küsimusest, kus saaks Tartus bensupumpa remontida ( erinevate kohtade hinnad ning + ja - )

Seega modenraatorid, mõtelmisainet teile. Teised, kas oskate soovitada kohta Taruts kus leian oma murele lahenduse ?

Ettetänades Teie abi eest Tumba

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
janar
huviline

Registreerunud 16.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Avant

postitati 25.10.04 20:33 Tsiteeri

Selleks ju foorum ongi ! ;)

Abi võid saada kui kasutad otsingut !

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tumba
huviline

Registreerunud 22.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 1987 2,3 pritsung kokku

postitati 25.10.04 20:36 Tsiteeri

kastutasin otsinguid. Sain teisi teemasid, aga benuspumba küsimusele Tartu osas vastust ei leidnud. Sain küll põhjaliku ja ülevaatliku info Tallinnas tegutseva firma kohta aga miks logistada Tallinnas kui asi on olemas ka Tartus ?

Kõikidel asjadel on süsteem, me veel ei tea seda !

tom
huviline

Registreerunud 20.09.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 C7 S-line 3.0 BiTurbo 235kw

postitati 26.10.04 06:28 Tsiteeri

seda m6tet v6iks t6esti arendada, ma arvan, et paljusid kasutajaid huvitaksid kohad kus saab soodsa hinnaga jubinaid osta, 6li vahetada, rihma vahetada v6i mida iganes. Otsingutest on suht raske leida sellist konkreetset infot. Eeskujuks v6ik v6tta näiteks "Soodustused audiclubi liikmetele" teema, kus on konkreetselt kirjas kus, millal ja kuidas ja sellega asi piirdub ja edasi v6ib suhelda ju samamoodi U2U-s. Ja kui isegi keegi tahab oma firmat reklaamida siis mingil määral seda ikka ju v6ib kui vastutasuks kukuvad tootelt/teenuselt m6ned protsendid alla.
aga see on ainult minu arvamus...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Rinx
huviline

Registreerunud 11.06.04
Kasutaja on eemal

postitati 26.10.04 08:46 Tsiteeri

Kui sõitta Võru tänaval linna poolt võru poole siis peale Siiruse putkat tuleb tänav vasakut kätt keerad sisse ja paremale jääb maa alune garaaz.Seal teevad bensupumpasid ise jäin päris rahule.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
catman
huviline

Registreerunud 23.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 Avant 1.9 TDI '01

postitati 26.10.04 13:55 Tsiteeri

Tsitaat:
Esialgne postitaja tomb
seda m6tet v6iks t6esti arendada, ma arvan, et paljusid kasutajaid huvitaksid kohad kus saab soodsa hinnaga jubinaid osta, 6li vahetada, rihma vahetada v6i mida iganes. Otsingutest on suht raske leida sellist konkreetset infot. Eeskujuks v6ik v6tta näiteks "Soodustused audiclubi liikmetele" teema, kus on konkreetselt kirjas kus, millal ja kuidas ja sellega asi piirdub ja edasi v6ib suhelda ju samamoodi U2U-s. Ja kui isegi keegi tahab oma firmat reklaamida siis mingil määral seda ikka ju v6ib kui vastutasuks kukuvad tootelt/teenuselt m6ned protsendid alla.
aga see on ainult minu arvamus...

Jeb mulle ka see mõte meeldib, siis on üks koht kust inimene leiab infi töökodade kohta. Ja kust saab soodsalt ja kus tehakse head tööd ja mis tööd.

Kõige paremad Volkswagenid on AUDID!!!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Maku
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 30.10.07 10:50 Tsiteeri

Ei leidnud otsingust sellekohast teemat.

Kus kohas hooldate ja remondite teie oma autosid? Väga viis oleks, kui vastajal on varrukast võtta mitu töökoda (nii keretööd kui ka mootor, sillaosa, elektroonika jne) ja teab nende hindasid peast. See, et Revalis on tunnihind 500 krooni (kui ma õigesti mäletan), teatakse niigi laialt. Samas võiks ka Revali vahet jooksvad mehed oma masina hoolduskuludest rääkida. Selle teema mõte on leida töökodasid, kus tehakse hästi hooldust ja remonditakse mõistliku hinna eest.

torque addict / in the real world four wheel drive means safety and traction
Cari
huviline

Registreerunud 22.08.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6

postitati 30.10.07 11:17 Tsiteeri

siin võiks lehe arendajad teha näiteks "märksõna süsteemi".
keegi kuskil annab millelegi vastuse, siis kirjutab mootor see-see, jupp see see, vahetus / ise remontimine nii ja nii palju

selle tulemusena tekib minu vaimusilmas siuke wiki või midagi "puu" laadset. Kui nüüd keski kasutaja tuleb oma murega, siis saab valida oma mootori lingi (kui on) ja siis seal edasi.. ma loodan, et mu idee on enamvähem arusaadav :)

jaksu

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
tom
huviline

Registreerunud 20.09.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 C7 S-line 3.0 BiTurbo 235kw

postitati 30.10.07 12:20 Tsiteeri

Piisaks kui oleks teema, kus kasutaja peale hooldust paneb kirja:

1. Auto andmed (mark,aasta,mootor jne.)
2. Firma nimi, kus tööd teostati.
3. Firma aadress/kontakt/kodulehekülg
4. Teostatud tööd
5. Varuosade hind
6. Töö hind
7. Kommentaarid/hinnang

Võibolla jääks ka vähemaks teemasi "kui palju maksab kütusepumba vahetus", "kus võiks teha hooldust" "kas 4.2 on kallis üleval pidada" jne jne. Enamus ei näe ka klubiliikmete autode teemasi, kus seda infot võibolla leiaks.

Tegin selleks ka eraldi teema - http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=46394&page=1#pid275177

Cari
huviline

Registreerunud 22.08.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6

postitati 14.11.07 12:11 Tsiteeri

teeks siis algust? Tegemist siis kõige "pisema" hooldusega

1. A8 1998 3,7q
2. Reval Auto AS
3. Paldiski mnt 100A Tallinn 13522
4. Õlid ja filtrid
5. -
6. 1980.-
7. kõik töötab

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 23]
[PHP: 22.2% - SQL: 77.8%]