Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Palju meil on mootorpaadi omanikke? (Vastuseid: 7 | Vaatamisi: 2644)
Jann
huviline

Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal

Auto: C7 Allroad BIT, ABARTH, BR 175.

postitati 02.10.11 17:24 Tsiteeri
Palju meil on mootorpaadi omanikke?

Kuna tundub, et kalamehi on meil siin piisavalt, siis eeldan, et paljudel on ka paadid. Siia võiks postitada kogemusi, nõuandeid, tehnilisi probleeme, miks mitte ka pilte. Hea võimalus endast teada anda ka klubilistel, kel pakkuda varuosi jne. Kui meeskond ei pea sellist teemat vajalikuks, siis ei pane pahaks.

Alustan siis oma paadi probleemiga. Nimelt on suht keeruline saada pidama ühe karburaatori nõela. Olen puurinud auku 0,1 mm suuremaks, et ümar kuju taastada(2 päeva pidas), nõela ots on kummist ja korralik. Täna proovisin uuesti veel 0,1 mm suuremat auku, esialgu peab. Kellegil äkki mingi hea nipp?
Paneks uue nõela ja pesa, kuid neid on vist võimatu leida.
Paat ise on Bayliner Jazz, Mercury Force 120 xr. 1998a. 4 silindriline, 1,2 l , 120 hp jeti mootoriga. Ostetud suvel, hiljuti taastati turbiin, starter, uued küünlad. Peale seda on minek hoopis midagi muud ;). Kui kellegi vaja kontakti turbiini taastajaga, võin jagada.

Selline ta mul on:

http://static2.album.ee/files/1034/70/orig_25867693_Af0z.jpg

OOOO, VW, Seat, Skoda DIAGNOSTIKA, OSTUABI (võimalik üle Eesti), kodeerimine, (de)aktiveerimine, aut. kastide adaptsioonid, DPF, õhkvedrustuse mured jne. (Litsentsiga orig. Ross-Tech PRO V2 seade + uusim tarkvara VCDS 24.7.1 + pikk kogemus). 2g, HN+, MHI2, MHI2Q uuendused, NAVI 2025, VIM, SpeedCam, Carplay, Android Auto aktiv. jne. Läbitud kilomeetreid ei muuda. U2U või 55547002.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
antsu
klubiliige

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 02.10.11 20:02 Tsiteeri

Ma ei tahaks olla pessimistlik aga soovitaks soojalt mitte panna paatidest pilte siia. Internet on suur ja lai ja see osa foorumist on avalik. Kahjuks on tänapäeval suhteliselt palju seda tüüpi inimesi kellele meeldib omastada teiste asju ja siia pilte pannes teed sa selle eriti lihtsaks.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
KsenoonE
Postitusõiguseta huviline

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

Auto: Porsche Panamera Turbo/GLE

postitati 03.10.11 13:13 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: antsu
Ma ei tahaks olla pessimistlik aga soovitaks soojalt mitte panna paatidest pilte siia. Internet on suur ja lai ja see osa foorumist on avalik. Kahjuks on tänapäeval suhteliselt palju seda tüüpi inimesi kellele meeldib omastada teiste asju ja siia pilte pannes teed sa selle eriti lihtsaks.

Siis ei oleks hea panna ka huviliste autopilte üles :D

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 03.10.11 15:02 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: KsenoonE
Siis ei oleks hea panna ka huviliste autopilte üles :D

Eks klubiliikmete autode ala seepärast piiratud ongi. Mina enda autosid avalikus huviliste autode alas ei kirjeldaks ja ma pole kaugeltki ainuke. Isegi Orkut ja Facebook, mis kunagi loodi põhimõttel, et kõik oleks avalik, on tänapäeval üsna kinnisteks ringideks tõmbunud. Pole kaugel aeg, kus inimesed on nõus maksma, et internet nende elu ja tegemisi vähem kajastaks.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Jann
huviline

Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal

Auto: C7 Allroad BIT, ABARTH, BR 175.

postitati 03.10.11 17:12 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: antsu

Mis nendes paatides siis niiväga erilist on võrreldes autodega? Tallinna inimesed on vist ära hirmutatud igasugu kaakide poolt.. Kuna vetelpääste öövalvur on 30m kaugusel, siis tahaks päris näha seda ärandamist.:D
Käima seda ilma minu teadmata ei saa ning kui saabki, siis sõita pole ikka kuhugi. Aga OK, kuna teema kisub nagunii metsa, siis oleks parem see kustutada.

OOOO, VW, Seat, Skoda DIAGNOSTIKA, OSTUABI (võimalik üle Eesti), kodeerimine, (de)aktiveerimine, aut. kastide adaptsioonid, DPF, õhkvedrustuse mured jne. (Litsentsiga orig. Ross-Tech PRO V2 seade + uusim tarkvara VCDS 24.7.1 + pikk kogemus). 2g, HN+, MHI2, MHI2Q uuendused, NAVI 2025, VIM, SpeedCam, Carplay, Android Auto aktiv. jne. Läbitud kilomeetreid ei muuda. U2U või 55547002.
jokerAudi
huviline

Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: Superb 2018

postitati 03.10.11 18:49 Tsiteeri

Üks sõna- Kazanka M :D Kes teab, mis see on, see teab- teistele selgituseks, et see on üks parimaid viise, kuidas Peipsi järve põhja jõuda paadiga. Ei kannata teine mitte kohe Peipsi lainet, aga Narva jõel on pea ideaalne aparaat. Pisike Tohatsu päramootor sappa ja tuld ;)

Mul hetkel pilti ei ole sellest asjandusest, aga mingi ettekujutuse peaks saama siit pildilt:

http://www.motolodka.ru/kazankam.gif

Ja mootor on siis selline- Tohatsu 3.5hj, täiesti piisav sellele paadile:

http://www.tohatsu.co.jp/en/boat/products/images/item/photo034.jpg

Mis ärandamisse puutub, siis seda ei karda samuti, nagu Janngi, kuna seisab teine piirivalvekordoni kõrval, kus pidev valve peal ;)

Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 03.10.11 19:13 Tsiteeri

Tervenisti ärandamisest tõenäolisem on ehk hoopis rüüstamine. Päramootor, kui omanik seda alati koju ei vea, kallimatel paatidel ka GPS-id, kajaloodid jms. Teema vastu pole minul iseenesest midagi, kuni päris spetsiifiliseks paadifoorumiks kätte ära ei lähe. :)

Mul küll paati pole, kuid suviti saab ikka Paikusel elava sõbra kaatriga Pärnu jõel ja lahel sõidetud ja suuska lastud. Kapoti all selline asi. Meri on alati hingelähedane olnud ja ehk on kunagi ka endal paat koos paadisillaga. :)

Harry_R
huviline

Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 04.10.11 20:02 Tsiteeri

Ma natuke madalamas liigas. Augustis sai seotatud nö. kummikas Dulkan 325. 5-6 korda vee peal sellega käinud, elektrimootori olen mõne korra abiks võtnud ja siiani väga rahul selle paadiga. Elektrimootor on muidugi paras möku (pole õnneks ka minu oma), järgmiseks suveks tuleb ikka bensukas osta.
Töövaba nädal tulemas ja hirmus tahtmine on jälle vee peale minna, aga eks näis. :)

Eelmine kalale minek paar nädalt tagasi:

http://i175.photobucket.com/albums/w150/Audihoolik/IMG_1497.jpg

Enda autoga vean teda niimoodi. :D Nelja rihmaga on kinni ja kannatab ilusti ka 110 km/h sõita.

http://i175.photobucket.com/albums/w150/Audihoolik/IMG_1369.jpg

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 37.3% - SQL: 62.7%]