agnek
huviline
Registreerunud 20.12.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 30.09.11 17:47
|
|
|
A6,`98a....kustus ära
Täna sain 2 korda autot käivitada ja liikuda ühest punktist muretult teise. Kolmandal korral ei teinud enam klõpsugi. Voolu võtab peale...starter ei
tee mitte vähimatki. Süüdet keerates tulesid kustu ei löö... Kas võib järeldada, et starter on kutu?
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Q7 3.0TDI -14
|
postitati 30.09.11 18:04
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: agnek
Täna sain 2 korda autot käivitada ja liikuda ühest punktist muretult teise. Kolmandal korral ei teinud enam klõpsugi. Voolu võtab peale...starter ei
tee mitte vähimatki. Süüdet keerates tulesid kustu ei löö... Kas võib järeldada, et starter on kutu? |
Kuidas aku on? Mul suri ca 2 aastat tagasi a4-l niimoodi järsku aku ära, ka ei saanud aru, milles asi on, sai ju ainult korraks seisma jäetud ja nüüd
ei tee võtit keerates midagi, tuled ilusti kõik põlesid, aga ju oli pinget vähe ja erinevalt vanematest masinatest mingi hädise pingega ei üritatagi
starterit järgi võtta vist, aga aku oli surnud, panime juhtmetega käima ja ostsin uue aku, panin peale ja siiani muretu
|
|
|
agnek
huviline
Registreerunud 20.12.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.10.11 04:52
|
|
|
Kas sel juhul ei peaks kuidagi võtit keerates ka armatuuri tulesid mõjutama? Või ei pruugi?
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.10.11 04:58
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: agnek
Kas sel juhul ei peaks kuidagi võtit keerates ka armatuuri tulesid mõjutama? Või ei pruugi? |
Minu mäletamist mööda mul küll ei mõjutanud, sest ta ei üritanudki käivitada!
|
|
|
agnek
huviline
Registreerunud 20.12.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.10.11 05:22
|
|
|
Selge, tänud esialgu!
Üritan täna selgusele jõuda... annab veidi täkku, eks siis paistab, kas see mõjutab.
|
|
|
AndresL
huviline
Registreerunud 30.07.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 C5 2.5TDI 132kw. Quattro 2003
|
postitati 01.10.11 12:53
|
|
|
Mul oli ühel bemaril samuti selline ootamatu aku surm. Enne seda sõitis auto 70km. Maantee peal ja järsku tanklas enam ei käivitunud, samuti ei läinud
täkujuhtmete abil ka käima. Ostsin uue aku ja sõidab siiani muretult.
|
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.10.11 13:20
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: AndresL
Mul oli ühel bemaril samuti selline ootamatu aku surm. Enne seda sõitis auto 70km. Maantee peal ja järsku tanklas enam ei käivitunud, samuti ei läinud
täkujuhtmete abil ka käima. Ostsin uue aku ja sõidab siiani muretult. |
No tavaliselt kui ikka üldse ei luba, siis tavaliste täkujuhtmetega peab ikka laskma ennem laadida mingi 5min, siis võib proovida, läbi nende juhtmete
ei liigu piisavalt voolu!
|
|
|
janar
huviline
Registreerunud 16.11.03
Kasutaja on eemal
Auto: A6 Avant
|
postitati 01.10.11 14:47
|
|
|
Ei usu et aku viga. Vool ei jõua starterini. Süütelukus viga või juhtme katkestus/halb ühendus kuskil. Võib ka massiprobleem olla.
|
|
|
agnek
huviline
Registreerunud 20.12.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.10.11 09:11
|
|
|
Ja nii ongi...aku viga ta ei ole. Täku andmine ei andnud abi, lükates sai käima, peale seiskamist taas ei klõpsugi. Siis viga tõenäoliselt siiski
ühenduses...
|
|
|
ülks
huviline
Registreerunud 04.12.04
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 2.5Tdi & Cabrio 2.8 & Chevrolet Astro AWD
|
postitati 02.10.11 17:46
|