Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Bluetooth PARROT MKi9200 ja Audi Concert I (Vastuseid: 13 | Vaatamisi: 2404)
audi-äss
huviline

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 4WD ARBUUS

postitati 18.09.11 15:04 Tsiteeri
Bluetooth PARROT MKi9200 ja Audi Concert I

Tere,
Tekkis selline mõte omale autosse paigaldada PARROT MKi9200 ja makk millega tahaks ühendada on Audi Concert 1 Kas see on võimalik tööle panna ilma, et midagi juurde vaja osta: converter vms? Või on jälle vaja mingeid vidinaid vahele, et kõik hakkaks toimim selle parroti seadmega, huvitaks just see, et saaks mängida muusikat sellelt automakki jne. Kas keegi teab, on eesti sellist asja paigaldanud audisse, või oleks siin keegi paigaldaja, et viin auto ja seadmed ja paigaldab mingi rahaeest ära?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
MaQQu
klubiliige

Registreerunud 15.12.02
Kasutaja on eemal

postitati 19.09.11 06:39 Tsiteeri

Minul toimetab sama Parrot RNS-D-ga. Paigaldas ICE

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
margus
huviline

Registreerunud 15.12.02
Kasutaja on eemal

postitati 19.09.11 07:12 Tsiteeri

Parrot MKi9200 saab vabalt mängima ka vanemate stereodega, kuid muusika osas jääb ikkagi õhku kvaliteedi küsimus, mis antud lahenduse puhul ei ole just kõige parem.

audi-äss
huviline

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 19.09.11 07:52 Tsiteeri

Mis suhtes see muusika kvaliteet siis halvem on? 2 kanalit ainult? Ei aja just SQ taga! CD-boxi ei ole ja kuulan muusikat hetkel raadiost:D, ei tahaks väga orginaal raadiost loobuda, sobib sinna väga hästi. Aga mp3 vms oleks hea kuulata küll.

Tsitaat:
Algselt postitas: margus
Parrot MKi9200 saab vabalt mängima ka vanemate stereodega, kuid muusika osas jääb ikkagi õhku kvaliteedi küsimus, mis antud lahenduse puhul ei ole just kõige parem.

MaQQu
klubiliige

Registreerunud 15.12.02
Kasutaja on eemal

postitati 19.09.11 08:07 Tsiteeri

Tsitaat:

Oled kasutanud? Mis kvaliteedist puudu jääb? Või pead silmas pigem seda, et piiravaks faktoriks saab vana Concert ise?

margus
huviline

Registreerunud 15.12.02
Kasutaja on eemal

postitati 19.09.11 10:23 Tsiteeri

Olen kasutanud ja paigalanud ka klientidele. Lihtsalt ei pruugi olla kõige puhtam heli. Kui niisama kuulamiseks, siis kannatab kasutada küll. Hmm... võibolla kvaliteet nagu kassetikal oleks parim võrdlus.

ICE
klubiliige
ac aasta auto 2006 võitja

Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: BMW F11, BMW E46 Coupe Tracktool

postitati 19.09.11 10:36 Tsiteeri

Ma küll sellist asja pole täheldanud. Ega see mingi modulaator pole :)
Üle BT pole tõesti proovinud aga see pole ka väga vajalik.

Aftermarket.ee Lisavarustus ja tuuning // Petrolheads.ee blogi
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
audi-äss
huviline

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 19.09.11 10:59 Tsiteeri

Leidsin parroti foorumist sellise teema, et tagumised kõladid ei hakka muusikat mängima, sellejaoks oleks vaja mingi asi vahele veel lisaks? Oskab keegi seda kommenteerida?

MaQQu
klubiliige

Registreerunud 15.12.02
Kasutaja on eemal

postitati 19.09.11 11:06 Tsiteeri

Tsitaat:
Olen kasutanud ja paigalanud ka klientidele. Lihtsalt ei pruugi olla kõige puhtam heli. Kui niisama kuulamiseks, siis kannatab kasutada küll. Hmm... võibolla kvaliteet nagu kassetikal oleks parim võrdlus.

Ilmselt pead silmas varianti, kus muusikat telefonist üle bluetoothi saata. See on tõesti kehva kvaliteediga. Kuid 9200-l on ju nii USB kui ka SD kaardi pesa (lisaks Ipodi kaablile), mille pealt mängides heli raadio enda kvaliteedist kehvem pole.

ICE
klubiliige

Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 19.09.11 12:11 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: audi-äss
Leidsin parroti foorumist sellise teema, et tagumised kõladid ei hakka muusikat mängima, sellejaoks oleks vaja mingi asi vahele veel lisaks? Oskab keegi seda kommenteerida?

Jah, Maqqule tegin releedega juhtmesarja juurde.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
koby
huviline

Registreerunud 19.09.11
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6, 3.0Tdi, 180kW, 2011, C7

postitati 19.09.11 12:20 Tsiteeri

Ostsin hiljuti A4 ja sinna oli juba paigaldatud PARROT MKi9200 ja masinas on Audi Concert makk. Olen selle parrotiga juba väga ära harjunud ja on ikka ülimalt hea asi. Mis puutub siin tekkinud küsimustele siis:

1. kui kasutad parrotit siis makk läheb phone peale automaatselt ise.
2. kui keegi helistab siis töötavad ainult esimesed kõlardi taga pool vaikus.
3. kui tahad kuulata mussi sd / usb / BT / iPodi jne kaudu siis deoreetiliselt on seal kõik kanali väljundid olemas (pluss supakas). Siit aga tuleb üks suur AGA, olen suhelnud kahe inimesega kes paigaldavad heli süsteeme autodesse ja mõlemad väitsid sama, kuna audil on esimesed kõlarid läbi maki võimu ja tagumised läbi eraldi võimu siis ei saa otse ühendada. Ehk siis on vaja teha 50-70€ lisa investeering (hind sisaldab ka töö kulu, kes ise oskab saab odavamalt). Sinna on vaja vahele panna miskid filtrid jne et tagumised ei võimendaks üle ja ei hakkaks "plärtsuma".

Mis puutub muusika kvaliteeti siis praegu kui kuulata parrotiga mussi on see päris hea ja ma küll ei oska nuriseda, nii et hetkel mul on mure aint see, et tagumised kõlarid ja supakas ei tööta ja kahe nn ekperdi hinnang on see, et seda ei saa pelgalt juhtme ühendusega tööle, vaid tuleb teha u. 50€ investeering et saaks.

Selline siis minu kogemus, kui keegi väidab vastupidist olen nõus kohale tulema kes kohe asja mul korda teeks.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
ICE
klubiliige

Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 19.09.11 12:52 Tsiteeri

Tsitaat:

Siit aga tuleb üks suur AGA, olen suhelnud kahe inimesega kes paigaldavad heli süsteeme autodesse ja mõlemad väitsid sama, kuna audil on esimesed kõlarid läbi maki võimu ja tagumised läbi eraldi võimu siis ei saa otse ühendada. Ehk siis on vaja teha 50-70€ lisa investeering (hind sisaldab ka töö kulu, kes ise oskab saab odavamalt). Sinna on vaja vahele panna miskid filtrid jne et tagumised ei võimendaks üle ja ei hakkaks "plärtsuma".

Otse ei saagi, seda on juba u. 3x öeldud siin. Selleks on vaja natuke releedega mässata. High-low konverteri kasutamist ma küll ei mäleta, mälujärgi oli signaal Parrotist juba sobilik.
Mul on vastav skeem väljatöötatud ja paberil aga kuna tegemist on sõna otseses mõttes tootearendusega siis arusaadavalt ma seda ei jaga. :)
Summa suurus vahesarjale on suures osas õige.

meelo
huviline

Registreerunud 07.01.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C7 3.0 BiTDI Q Avant S-Line

postitati 22.02.12 22:48 Tsiteeri

Milliseid Parroti või muid sarnaseid handsfree süsteeme oleks veel võimalik paigaldada RNS-D-le?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
koby
huviline

Registreerunud 19.09.11
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6, 3.0Tdi, 180kW, 2011, C7

postitati 31.05.12 08:26 Tsiteeri

minul asi töötab ja lasin väikse ehituse teha audiofookuse poistel nüüd

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 32.3% - SQL: 67.7%]