Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Deprecated: str_replace(): Passing null to parameter #3 ($subject) of type array|string is deprecated in /data01/virt4271/domeenid/www.audiclub.ee/foorum/viewthread.php on line 403

Deprecated: str_replace(): Passing null to parameter #3 ($subject) of type array|string is deprecated in /data01/virt4271/domeenid/www.audiclub.ee/foorum/viewthread.php on line 403

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Audi A6 Avant 2,0 103 kw Quattro -1995- Bundy (Vastuseid: 17 | Vaatamisi: 3382)
Bundy
huviline

Registreerunud 01.01.70
Kasutaja on eemal

postitati 12.09.11 18:36 Tsiteeri
Audi A6 Avant 2,0 103 kw Quattro -1995- Bundy

Sai siis endale ka Audi muretsetud.

1. Auto mark ja mudel - Audi A6
2. Keretüüp - Avant
3. Värvus - Tumesinine
4. Väljalaskeaasta - 1995
5. Käigukast - manuaal
6. Vedav sild - nelikvedu e. quattro
7. Mootor - 2,0 103kW

Lisavarustusena peal:
- sportistmed nahast
- 4x el.aknad
- kliima
- el. peeglid (soojendusega)

Autol on ka mitmeid vigu, mida tuleb hakata likvideerima
1. Salongiventika mootoril harjad läbi - Tehtud (uus mootor)
2. Radika jahutusventikad teevad häält
3. Kliima ei puhu külma
4. Laepolstri riie on kinnitatud liistunaeltega
5. Spidoplokis mõned pirnid ei põle - Tehtud (kõik uued pirnid)

22.09 sai käidud veermikukontrollis, kus avastati järgmised vead:
- tagasilla külgkaldevardad
- vasakpoolne rooliots
- esiamortide tolmukaitsed

Lisaks eelpool nimetatud vigade eemaldamisele plaanis teha:

- Tagasihoidlik madaldus
- Klaasid toonida (kindlasti kohe ei tule kõige tumedam)
- Valuveljed 17" - Olemas
- Tagaluuk clean'ks (jääb ainult Audi logo, ülejäänud kirjad ja tagumine kojamees kaovad) - Tehtud!
- S6 tagatulede paneel

Seni olen kasutanud autot alla nädala, kuid seni olen üldiselt rahul. Eks päris rahule jään siis, kui olen vead likvideerinud ja oma plaanid täide viinud.
Lisan siis ka mõned müügikuulutuse pildid, hiljem, kui auto täiesti puhtaks saab, siis ka enda tehtud fotod.

http://img10.auto24.ee/auto24/560/583/23341583.jpg

http://img8.auto24.ee/auto24/560/589/23341589.jpg

http://img3.auto24.ee/auto24/560/577/23341577.jpg

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
jokerAudi
huviline

Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: Superb 2018

postitati 13.09.11 07:00 Tsiteeri

Isegi pikalt kaalusin selle auto ostu, mingil põhjusel siiski loobusin. Vigu üsna palju, aga ära seda viga tee, et tagumist kojameest kaotama hakkad- sellise Audi tagaklaas kogub üliedukalt suvel tolmu ja talvel lund ja aken kattub kiiresti sodiga ja muutub läbinähtamatuks. Asendi järgi eeldasin, et see ei tööta su autol...parem tee/lase teha korda ja on elu endal mugavam. Muidu edu!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Bundy
huviline

Registreerunud 01.01.70
Kasutaja on eemal

postitati 13.09.11 08:02 Tsiteeri

Seda, et luukpära klaas mustaks läheb, tean (eelnevad autod olnud Golfid). Minu silmis on see tagumine kojamees nagu võõrkeha seal.

jokerAudi
huviline

Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: Superb 2018

postitati 13.09.11 08:08 Tsiteeri

Golfi klaasi mustaksminemise kõrval on A6 lausa eriline värdjas...aga kui see kojamees on seal, kus ta olema peab, klaasi alaservas, siis ta silma ei riiva. Aga eks maitse asi ilmselt.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Bundy
huviline

Registreerunud 01.01.70
Kasutaja on eemal

postitati 16.09.11 17:19 Tsiteeri

Täna sai siis natuke aega autoga tegeletud. Ära sai kaotatud tagumine kojamees ja kirjad luugilt (jäi ainult Audi logo). Pagassis avastasin üsna suure hulga lahtiste otstega juhtmeid. Sai siis tagaiste välja võetud ja ausalt öeldes pilt, mida seal nägin, oli hirmuäratav. Kunagi oli keegi autosse võimu aretanud, kuid toitejuhe oli ikka VÄÄÄGA peenike (paralleelselt oli ka kõlarijuhe sinna ühendatud (et kaabli kiupinda rohkem oleks :P). Toitejuhe oli suvaliselt kohalt pooleks lõigatud (ots isoleerimata) ja samas teine ots oli endiselt aku külge ühendatud. Toitejuhe oli muidugi väga kuumaks läinud nii, et juhe oli pagassi pigimati sisse sulanud.
Kiskusin siis kõik üleliigsed juhtmed välja ja isoleerisin lahtised otsad ära. Eelmise autoga oleksin peaaegu põlemamineku läbi elanud ja teist korda enam ei soovi seda kogeda (autol vahetati terve tagumine juhtmesoolikas alates kaitsmeplokist ära - oli kõik üheks suureks puntraks sulanud).

Tõnts
klubiliige

Registreerunud 19.06.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Cabrio 2.3 , Coupe 2.1 typ 81, 3x 90 2.3, A4 1.8 TQ, 2x 90Q 2.3

postitati 17.09.11 07:56 Tsiteeri

Jah, kahjuks neid "elektrikuid" leidub meie riigis palju, olen ise ka paaril autol just maki juhtmestiku puhtaks rookinud ja uue teinud, kuna ei viisita originaal juhtmeid ära isoleerida ja uued pannakse millest juhtub, ning kui vanadega miskit juhtub ei hakata neid ju ära võtma, vaid poogitakse ikka uus külge. Ühe põlemise olen ise üle elanud, ja rohkem ei taha!!! Aga muidu paistab kena pill, kahju, et sa kojamehe maha rookisid, sest ta on väga vajalik avandil. Edu akna pesemisel siis:D.

Life is too short to drive slow...
Bundy
huviline

Registreerunud 01.01.70
Kasutaja on eemal

postitati 26.09.11 15:48 Tsiteeri

Sai siis täna autot vahatatud ja sai ka mõned pildid klõpsitud:

http://www.upload.ee/image/1688749/01.JPG

http://www.upload.ee/image/1688753/02.JPG

http://www.upload.ee/image/1688758/03.JPG

http://www.upload.ee/image/1688760/04.JPG

http://www.upload.ee/image/1688763/05.JPG

Kuna autol ei ole rohkem kroomitud juppe, siis sai ka esivõre raam mustaks tehtud.

http://www.upload.ee/image/1688768/v6re.JPG

Kolmapäeval ootab siis ees vastik töö - salongiventika vahetus.

audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Q7 3.0TDI -14

postitati 26.09.11 16:31 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Bundy

Kolmapäeval ootab siis ees vastik töö - salongiventika vahetus.

Ei ole hullu midagi, paar tundi ja peaks hakkama saama, kui on muidugi umbes sama moodi nagu v6 mootoriga isendil. Hangi splinditangid, läheb kiiremini see tagasipanek.

Muidu masin näeb väga kena välja ja värvkate nagu uus;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Petu
huviline

Registreerunud 13.03.08
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Avant TDI Quattro 96'

postitati 26.09.11 17:58 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Bundy
Kuna autol ei ole rohkem kroomitud juppe, siis sai ka esivõre raam mustaks tehtud.

Päris ilus näeb niimoodi välja, olen ise ka selle modi peale mõelnud, aga pole veel ette võtnud. Kuidas teostasid?

Madaldust tahad ka VEEL panna? Auto on niigi madal ju, pane 16" või 17" valu alla näeb väga ilus välja pole madaldust vaja. Tundub, et sul on tehase madaldus juba, mis minu autolgi ning kohati tekib küll sõites tunne, et võiks kõrgem olla, aga samas näeb hea välja. Must nahksisu on väga ilus ning tundub, et see pill läheb veel ilusamaks, sest omanikul paistab viitsimist olema (Y). Väga kena tooriku oled valinud.

Tsitaat:
Algselt postitas: jokerAudi
Golfi klaasi mustaksminemise kõrval on A6 lausa eriline värdjas...aga kui see kojamees on seal, kus ta olema peab, klaasi alaservas, siis ta silma ei riiva. Aga eks maitse asi ilmselt.

Mustaks läheb tõesti see tagaklaas kergesti, aga vihmase ilmaga koguneb sinna aknale ka väga palju liiva, millega mina ei raatsi küll enda akent pühkida seega minu arvates pole sellel taga kojamehel ka väga suurt kasu kui siis ainult talvel.

Bundy
huviline

Registreerunud 01.01.70
Kasutaja on eemal

postitati 26.09.11 20:40 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Petu

Päris ilus näeb niimoodi välja, olen ise ka selle modi peale mõelnud, aga pole veel ette võtnud. Kuidas teostasid?

Madaldust tahad ka VEEL panna? Auto on niigi madal ju, pane 16" või 17" valu alla näeb väga ilus välja pole madaldust vaja. Tundub, et sul on tehase madaldus juba, mis minu autolgi ning kohati tekib küll sõites tunne, et võiks kõrgem olla, aga samas näeb hea välja. Must nahksisu on väga ilus ning tundub, et see pill läheb veel ilusamaks, sest omanikul paistab viitsimist olema (Y). Väga kena tooriku oled valinud.

Selle võre raami sain nii tumedaks, et ostsin reklaamifirmast musta matti kleepsu ja kleepisin sellega üle. Värvima ei thtnud hakata, kuna see ei taha seal hästi peal seista. Kõige hullem oli teha nurkasid (mõned voldid jäid ikka sisse), kuid sinna tuli vähe rohkem sooja anda, siis venis ka kleeps tiba rohkem.

Madalduse asja veel vaatan. Järgmiseks kevadeks saavad kindlasti 17" veljed olema, eks siis näis. Minu eelmised 3 autot on kõik väga madalad olnud, nii, et madaldusega sõit üsna käpas.
Autoga tegelemiseks on viitsimist küllaga, eks kõik tuleb ajapikku. Õnneks on A6 kõige ilusam originaalseades (sinna lihtsalt peale S'i asjade ei sobi midagi muud).

Bundy
huviline

Registreerunud 01.01.70
Kasutaja on eemal

postitati 02.10.11 18:33 Tsiteeri

Sai siis eile jälle mõned pisivead likvideeritud:
Uste avamisel ei põlenud salongis tuli - juhiukse lüliti katki, nüüd korras
Tagaluugi avamisel lukustuvad uksed - juhtmed, mis lähevad salongist tagaluuki, olid totaalselt lühises, 2 juhet olid ainult terved. Sai üle isoleeritud ja korralikult ühendatud, nüüd korras.

Bundy
huviline

Registreerunud 01.01.70
Kasutaja on eemal

postitati 12.10.11 15:22 Tsiteeri

Vahepeal tekitas muret aegajalt põlema hakkav õlituli (pööretel). Sai tehtud õlivahetus (Mobil Super 3000 5w40), kuid ka peale seda korra vilgutanud. Sai siis lastud õlirõhk üle mõõta - oli OK, remondimees arvas, et andur või siis pistik võib jaurata (mure oli just vihmaste ilmadega).
Samuti sai soetatud 17" veljed.

Petu
huviline

Registreerunud 13.03.08
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Avant TDI Quattro 96'

postitati 12.10.11 18:27 Tsiteeri

Missuguse velje kasuks otsustasid?

Bundy
huviline

Registreerunud 01.01.70
Kasutaja on eemal

postitati 13.10.11 06:25 Tsiteeri

Sellised:

http://classifieds.audiworld.com/data/14/Picture_019.jpg

AndresL
huviline

Registreerunud 30.07.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 C5 2.5TDI 132kw. Quattro 2003

postitati 15.10.11 17:06 Tsiteeri

Mitte et ma korraldaksin siin mõnd tutvumisõhtut vms. Kuid kas teema autor on tõesti See Janno kellel nagu eelpool mainitud autod on olnud Golfid. ( G3 1,4 ; G3 2,0 GTI ; G4 1,6 ??? ) Kui nii siis Tere tulemast!;)

Miks mul niiviisi tundub on järgmine. See Janno keda mina tean eemaldab alati oma luukidega olevatelt isenditel tagumised kojamehed ning iga pisema töö auto juures teeb väga pedantlikult ( nagu see iluvõre eelpool olevas postituses ) Ja tema ´´toorikud´´ on alati nii krdima siledad ja ilusad.:D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Janno2525
huviline

Registreerunud 13.01.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 C5 V8

postitati 16.10.11 10:38 Tsiteeri

Olen jah seesama :P. Tegelt palusin kasutaja "Bundy" konto kustutada (leidsin oma varem tehtud konto andmed üles).

AndresL
huviline

Registreerunud 30.07.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 C5 2.5TDI 132kw. Quattro 2003

postitati 16.10.11 11:26 Tsiteeri

No ma pean siis harjuma selle mõttega, et Janno kui põline VW´ni usku mees keerab Audi rooli.:D Hetkel tundub see justkui ... uskumatu!:D

Igastahes Audi näeb välja väga kena, ning Sind teades suudad sa selle masina veelgi kenamaks teha. Kadestan sinu vedavaid ´´abirattaid´´ tagateljel ning piltide peal paistvat väga ilusat nahksisu. Aga loodame, et on ka omal võimalik see ´´perevagun´´ lähemalt üle kaeda.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
GrHo66
huviline

Registreerunud 27.07.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi C6 Avant Quattro

postitati 16.10.11 12:45 Tsiteeri

Masin tõesti väga ilus! ;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 36.3% - SQL: 63.7%]