Masco
huviline
Registreerunud 28.09.10
Kasutaja on eemal
Auto: A6, 2.8Q
|
postitati 04.09.11 08:31
|
|
|
Parktuledest üks pool ei tööta
On siis a6 98a ning mure selline, et juhipoolsed pargid ei põle, ei eest ega tagant, ning pirnide viga ei ole, kuna ostsin ette tutika pirni ning poe
ees veel vahetasin ära kuid põlema ikka ei hakanud ja taga on täpselt samamoodi. Kas kellegil on olnud samasugune jama, ning mis viga on olnud?
|
|
|
KeveN
huviline
Registreerunud 29.09.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 TYP85 Q , Audi V8 4.2
|
postitati 04.09.11 09:08
|
|
|
Kontrolli kaitsmeid!
|
|
|
|
Masco
huviline
Registreerunud 28.09.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.09.11 16:59
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: KeveN
Kontrolli kaitsmeid! |
Kas tal on ühel poolel ühed kaitsmed ja teisel pool teised kaitsmed? sest parem poolsed põlevad ja vasak poolsed ei põle
|
|
|
rain290
huviline
Registreerunud 26.01.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.09.11 17:01
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Masco
Kontrolli kaitsmeid! |
Kas tal on ühel poolel ühed kaitsmed ja teisel pool teised kaitsmed? sest parem poolsed põlevad ja vasak poolsed ei põle |
Nii see vanasti oli jah.
|
|
|
Masco
huviline
Registreerunud 28.09.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.09.11 17:30
|
|
|
selge, ma arvasin, et koigil neljal on 1 kaitse, homme kohe vaatan kaitsmed üle, tänud.
Tsitaat: | Algselt postitas: rain290
Kontrolli kaitsmeid! |
Kas tal on ühel poolel ühed kaitsmed ja teisel pool teised kaitsmed? sest parem poolsed põlevad ja vasak poolsed ei põle |
Nii see vanasti oli jah. |
|
|
|
Masco
huviline
Registreerunud 28.09.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.09.11 09:25
|
|
|
Kas keegi oskab öelda parktulede kaitsmete numbrit? ma ei tea kas ma vaatasin õiget või et, kuna netist leidsin mingi koha kus oli kirjas, et nr23 on
tulede oma, ning 5A aga võtsin kaitsme välja, ning see kaitse oli küll katki, kuid vase traadiga oli see kokku uuesti lapitud, et täna käin poest läbi
ostan uue kaitsme sinna, ja vaatan kas muutus midagi või mitte.Kuid igaksjuhuks küsin, et kas on ikka 23 parkide oma või on mingi muu?
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: 5x4x4
|
postitati 05.09.11 11:00
|
|
|
Vahetad ära ja saad teada. Selline võluvägi nagu Google väidab küll, et F23(5A) all istub sel kerel "LH side/tail lamps". Suurem mure on selle
leidmine, kui asi kuskilt lühises.
Hea auto on palju autosid...
|
|
|
|
Masco
huviline
Registreerunud 28.09.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.09.11 09:21
|
|
|
Oligi nii, et F23 oli parkide oma ning läks 5A-ne kaitse vahele, ja oli kaitsme viga õnneks, sai kaitmse ära vahetatud ning kõik töötad
ideaalselt...
Tsitaat: | Algselt postitas: kps
Vahetad ära ja saad teada. Selline võluvägi nagu Google väidab küll, et F23(5A) all istub sel kerel "LH side/tail lamps". Suurem mure on selle
leidmine, kui asi kuskilt lühises. |
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Q7 3.0TDI -14
|
postitati 06.09.11 10:31
|
|
|
Kas keegi oskab öelda parktulede kaitsmete numbrit? ma ei tea kas ma vaatasin õiget või et, kuna netist leidsin mingi koha kus oli kirjas, et nr23 on
tulede oma, ning 5A aga võtsin kaitsme välja, ning see kaitse oli küll katki, kuid vase traadiga oli see kokku uuesti lapitud, et täna käin poest läbi
ostan uue kaitsme sinna, ja vaatan kas muutus midagi või mitte.Kuid igaksjuhuks küsin, et kas on ikka 23 parkide oma või on mingi muu?
|
Tavaliselt on kaitsmekarbis varukaitsmed või võtad kasvõi proovimiseks millegi muu kaitsme välja, üles jääb aga küsimus selle vasktraadi osas, ma
kardan, et nii lihtsalt sa ei pääse, see traat ei olnud ju kaitsmete kõrge hinna tõttu sinna pandud
|
|
|
AndreasS
huviline
Registreerunud 14.10.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 B5 97' 1,8 Atm
|
postitati 06.09.11 11:02
|
|
|
Mis pirnid sul on seal? Osade "poppide" värviliste ja LED pirnidega on visanud sellist probleemi, et kui sisse lülitet tuledega starterit anda, siis
viskab parktulede kaitset välja. Samas kui käivitada ilma tuledeta ja siis tuled peale panna ei ole häda miskit. Ja on kindlalt pirnides asi, sest kui
sai tavaline pirn tagasi pandud ei olnud enam sellist asja. Aga see vasktraadi lugu on küll põnev.
|
|
|
Masco
huviline
Registreerunud 28.09.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 08.09.11 09:10
|
|
|
ausalt öeldes, ei saa ise ka aru miks see vask traat sinna pandud oli. 25senti makseb kaitse ei ole just kallis ka et sellekoha pealt kokku hoidaa.
aga ostsin ära ja olen paar päeva sõitnud, ning tuled töötavad endiselt, seeda ei kujuta ette miks sinna see pandi ning ei raatsitud uut osta,
|
|
|