Tsitaat: | Algselt postitas: km1998
Tere!
Kirjutan viimases lootuses oma murest siia, enne kui hakkan raha välja käima . Nimelt ei tööta minu Avant B7-l kesklukk. Kui kasutada võtit juhiuksel, saab uksed lukku ja lahti teha, kuid puldist ei midagi.
Siin on asjad, mis olen hetkel üle kontrollinud/teinud -
* Puldi patarei vahetus
* Kõiksugused "sünkroniseerimise" variandid (võti ukses, süütelukus, hoiad all jnejne.)
* CCM mooduli kontroll (nii vaip kui ka moodul kuiv, PCB rajad korras, 0 märki kahjustustest, ülejäänud funktsioonid toimivad)
* Puldi RF signaal mõõdetud (annab 433MHz kenasti välja)
* Antennivõimendi mooduli juhtmestiku kontroll - jällegi, kõik korras ja raadio leviga samuti probleeme pole.
* VCDS adaptsioon (ei tuvasta võtme signaali ega lase väärtust salvestada, proovitud iga nurga alt)
* Kaitsmed loomulikult üle kontrollitud
* Üle vaadatud CCM mooduli kodeering, kõik korrektne
Mainin ka ära, et sõidukil pole minu ostust saadik kesklukk töötanud, kuidas või millal viga tekkis - ei tea 
Sõidukil on ainult üks võti.
Parimat!~
KM |
B7 puldid kipuvad täiesti lampi paugupealt ära surema. Ma ei ole ühtegi surnud pulti hiljem kontrollinud mõne spetsiaalse seadmega, et kas saadab
signaali välja või mitte, aga igatahes auto seda ei näe. Kui viitsid Tabasalust läbi tulla, võin kontrollida puldi signaali teise auto peal ja
kontrollida, kas teise auto puldi signaali sinu auto näeb. Kui mõlemad korras, siis usun, et saan ka uuesti puldi tööle panna sinu autoga.
Igaks juhuks küsin üle, et ega auto ei ole näiteks USA turu oma, kus ei ole kasutusel 433MHz? Siis see pult ei saagi toimida antud autoga.
Ega autol ei ole järelturu makki paigaldatud või mingit muud omaaretust elektriskeemis? Võibolla on S-kontaktil pidevalt pinge peal ja tänu sellele
arvab auto, et võti on pidevalt süütelukus ning mistõttu ei lase puldist uksi lukustada.
|
|