siduri sobivus
allar1 - 05.12.09 07:08
autoks 2,8 quattro c4 91a jaanuar. sidur sai juba mullu otsa ja seisab siiamaani, nüüd isu jälle liikuma panna, kuna siduri komplekt ulme kallis ei
raatsi kuidagi seda osta. nüüd tuli mõte ,et kas se uuema varjandi sidur ei istu külge .kui panna ka see kahemassiline hooratas, ühesõnaga kas 92a.
sidur istub kui vahetada koos hoorattaga.kas käigukasti võll on sama jne.
allar.
allar1 - 05.12.09 07:52
Märkus moderaatorilt: "Postitus kustutatud, kuna kasutaja ei ole vaatamata varasemale märkusele asunud täitma
foorumi reeglite 3. punkti! Järgmine samm on kasutaja postitusõiguse tühistamine!"
allar1 - 05.12.09 11:47
| Tsitaat: |
Algselt postitas: allar1
Märkus moderaatorilt: "Postitus kustutatud, kuna kasutaja ei ole vaatamata varasemale märkusele asunud täitma
foorumi reeglite 3. punkti! Järgmine samm on kasutaja postitusõiguse tühistamine!" |
uskumatu!!
Tundub ,et siin foorumis ei saagi sellised audi omanikud teadmisi vahetadagi ja foorumit kasutada kes pole 100% eestlased ja ei valda 100% eesti
keelt.
selline liig korrektne suhtumine on ju teisest otsast tagakiusamine!!
mina leian ,et see kui mul on kuskil teemas kirjaviga ei tähenda ,et olen nii loll ,et mul kaob õigus postitada.
loomulikult kui on postitus slängiga pooleks ja arusaamatus keeles, siis saan kustutamisest aru!!
Simps - 05.12.09 11:48
Pole siin mingit tagakiusamist.
Kas sa sellest pole midagi kuulnud, et lause algab suure tähega ?
allar1 - 05.12.09 11:57
Algselt postitas: Simps
Pole siin mingit tagakiusamist.
Kas sa sellest pole midagi kuulnud, et lause algab suure tähega ? |
aga kas see kui suur täht on puudu on piisav põhjus teha märkust?
priit - 05.12.09 12:02
Algselt postitas: allar1
aga kas see kui suur täht on puudu on piisav põhjus teha märkust? |
On küll, palun paranda oma postitused ära.
Järgneva vigaselt kirjutamisega lihtsalt kaotad postitusõiguse.
Algselt postitas: Black
Reeglitest tulenevalt on foorumi keel ametlik kirjakeel vastavalt ametlikele õigekeelsusnormidele.
Toon siin ära meie poolt nõutavad normid:
1. Lause algab suure tähega.
2. Lause lõpeb punkti, küsimärgi või hüüumärgiga.
3. Kirjavahemärgi (peamiselt punkti ja koma) ees ei käi tühikut (näide ,kuidas ei tohi olla). Erandiks on mõttekriips.
4. Kirjavahemärgi järel on alati tühik (näide, kuidas peab olema). Erandiks on lõigu või jutu lõpp.
Kui kõik need on täidetud ja sõnastus enamvähem loogiline, on postitus ka loetav ja meie foorumi nõuetele vastav. |
Maku90 - 05.12.09 14:31
Kahemassilisel hoorattal on teine sidur ja teistsugune korv. Ühemassilisel hoorattal on leevendused siduri ketta küljes, kahemassilisel aga hooratta.
Korvi kõrgus peaks ka teine olema nendel.