uudoA6
huviline
Registreerunud 26.11.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.04.11 08:07
|
|
|
Audi A6 2003 a. ukselukud
Tere
Kas on kellelgi pakkuda lahendus ukselukkude korda tegemiseks, nimelt ei tööta esiustelukude sees olevad mikrolülitid. Ei suhtle laevalgustuse ja
kompuutriga.
Olen kuulnud et saab ülejoota ja lüliteid vahetada eraldi.
Paluks siis mõnda kasulikku linki kus on õpetust kuidas teha või on keegi ise nõus mõistliku raha eest korda tegema.
Urmo
56630104
|
|
|
rat_013
klubiliige
Registreerunud 07.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: 3.0q
|
postitati 07.04.11 08:25
|
|
|
Olen ise ka seda otsinud, netis on palju erinevaid lahendusi, aga ükski neist ei ole lihtne ja 1:1 vahetatavate lülititega, igal pool on vaja midagi
veidi ise ehitada. Samas teha saab, aga ma ei ole nii kõva kuldnäpp.
Ise olen ka väga huvitatud inimesest kes selle töö ette võtaks...
|
|
|
|
uudoA6
huviline
Registreerunud 26.11.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.04.11 16:43
|
|
|
Sain teda mis tuleb teha, kui omal korda saan siis võin aidata.
Lähinadalatel pole küll aega, aga loodan kuu jooksul tehtud saada.
Tsitaat: | Algselt postitas: rat_013
Olen ise ka seda otsinud, netis on palju erinevaid lahendusi, aga ükski neist ei ole lihtne ja 1:1 vahetatavate lülititega, igal pool on vaja midagi
veidi ise ehitada. Samas teha saab, aga ma ei ole nii kõva kuldnäpp.
Ise olen ka väga huvitatud inimesest kes selle töö ette võtaks... |
|
|
|
rat_013
klubiliige
Registreerunud 07.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: 3.0q
|
postitati 07.04.11 16:49
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: uudoA6
Lähinadalatel pole küll aega, aga loodan kuu jooksul tehtud saada. |
Kui sa puhastamist ja painutamist mõtled siis mul see ei aita, mikrod seest moosiks 
|
|
|
|
uudoA6
huviline
Registreerunud 26.11.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.04.11 18:07
|
|
|
Enda autol nüüd siis mõlemad lukud korda tehtud lüliti vahetuse teel.
Kui keegi soovib võin väikse tasu eest korda teha (teha saan nädalavahetustel ja Võrus).
telf. 56630104
Tsitaat: | Algselt postitas: rat_013
Tsitaat: | Algselt postitas: uudoA6
Lähinadalatel pole küll aega, aga loodan kuu jooksul tehtud saada. |
Kui sa puhastamist ja painutamist mõtled siis mul see ei aita, mikrod seest moosiks :( |
|
|
|
fugass
huviline
Registreerunud 18.08.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi a6 2.5 tdi tiptronic 2000, a6 2.0 multitronic 2003
|
postitati 13.09.12 09:16
|
|
|
ukseluku mikrolülitid
Olles välja vahetanud oma autol nii juhipoolse kui ka kõrvalistuja poolse uskeluku mikrolüliti, on lahendus väga lihtne.
1. mine Elfa elektroonika poodi ja osta andur (maksis vist 14,40 euri)
https://www.elfa.se/elfa3~ee_et/elfa/init.do?item=35-824-11&toc=20356
Tõsi, see andur ei ole päris 100%, kuid uuel anduril tuleb pealmine lüliti osa ettevaatlikult eemaldada ja asendada see uskeluku küljes olnud
kahjustatud osaga.
2. on vaja 12 hambaga padrunvõtit, suurus 8mm, kuna ukselukk on 2 mutriga kinnitatud ukse külge.
3. kruvi lahti ukse polster ja seejärel ava ukselukk, kui lukumehhanism on mutritest lahti, tuleb seda nii palju keerata, et mikrolüliti klamber lahti
saada ja siis pääseb mikrolülitile ligi, et vahtada ära mikrolüliti pealmine korpus. Reeglina ongi probleem peamiselt mikrolüliti kummimembraani
purunemine või habrastumine. Akna raami pole vaja lahti kruvida!
Minul võttis see aega 25 minutit ja läks maksma 14 euri ringis (pluss padrunvõti)
|
|
|
marha
huviline
Registreerunud 07.03.12
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C5 1.8T 110kW 2002
|
postitati 04.10.12 05:33
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: fugass
Olles välja vahetanud oma autol nii juhipoolse kui ka kõrvalistuja poolse uskeluku mikrolüliti, on lahendus väga lihtne.
1. mine Elfa elektroonika poodi ja osta andur (maksis vist 14,40 euri)
https://www.elfa.se/elfa3~ee_et/elfa/init.do?item=35-824-11&toc=20356
Tõsi, see andur ei ole päris 100%, kuid uuel anduril tuleb pealmine lüliti osa ettevaatlikult eemaldada ja asendada see uskeluku küljes olnud
kahjustatud osaga.
2. on vaja 12 hambaga padrunvõtit, suurus 8mm, kuna ukselukk on 2 mutriga kinnitatud ukse külge.
3. kruvi lahti ukse polster ja seejärel ava ukselukk, kui lukumehhanism on mutritest lahti, tuleb seda nii palju keerata, et mikrolüliti klamber lahti
saada ja siis pääseb mikrolülitile ligi, et vahtada ära mikrolüliti pealmine korpus. Reeglina ongi probleem peamiselt mikrolüliti kummimembraani
purunemine või habrastumine. Akna raami pole vaja lahti kruvida!
Minul võttis see aega 25 minutit ja läks maksma 14 euri ringis (pluss padrunvõti) |
Tänud õpetuse eest. Tegin põhimõtteliselt sinu õpetuse järgi. Luku pidin ikka täitsa küljest ära võtma aga õnneks käib lihtsalt ära. Lüliti membraani
polnud ollagi. Vahetasin ainult membraani ära kuna pealmine korpus liiga erinev sinu poolt välja toodud uue lülitiga. Ladusin kõik kokku ja asi töötab
nagu kellavärk.
|
|
|