Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: soe mootor ei taha käivituda. (Vastuseid: 12 | Vaatamisi: 2562)
tune_make
huviline

Registreerunud 24.05.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 b4 1.8T, Audi A4 b5 2.8 Wv Passat 1.9 85kw

postitati 22.03.11 00:09 Tsiteeri
soe mootor ei taha käivituda.

Suurte külmade aja läks auto külmalt ilma mingite probleemidega käima. aga kui praegu sõidan ~30 km otsi ja jätan auto seisma ja käivitan uuesti siis palun jumalat et ta korralikult tööle läheks! Pika ketramis peale läheb aga siis ajab bensiini haisu ja sellist hallikat suitsu ülesse soojaandur sai just mingi kuu ja nats peale vahetatud kuigi siis oli mul selline probleem et vahel oli jõu puudus aga see kadus üleöö ja see jama tekkis nüüd kui mul bensiinipumba relee lolli pani ja jättis pumba tööle (lihvisin klemme puhtamaks ja mure kadus)!
Uurisin sellekohta aga midagi täpsemat ei leidnud hetkel.

AUDI 80 b4 2.0e 85 kw

Tänud ette! :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
audi.s4
huviline

Registreerunud 22.03.11
Kasutaja on eemal

Auto: audi quattro

postitati 22.03.11 06:53 Tsiteeri
tervist

selle jutu põhjal võiks arvata et saab palju kütet käivitamisel kätte.. õhufilter ilusti puhas ikka? kui mootor soe hoia kaasi põhjas ja käivita, vaata kas läheb kiiremini käima kui muidu...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
QUATTRO
klubiliige

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 5,2 Cherokee 4x4

postitati 22.03.11 10:53 Tsiteeri

Kontrolli uuesti jahutusvedeliku temperatuuri andurit.
Jagaja rootorile ja kaanele võiks ka pilgu heita.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
tune_make
huviline

Registreerunud 24.05.10
Kasutaja on eemal

postitati 23.03.11 17:54 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: audi.s4
selle jutu põhjal võiks arvata et saab palju kütet käivitamisel kätte.. õhufilter ilusti puhas ikka? kui mootor soe hoia kaasi põhjas ja käivita, vaata kas läheb kiiremini käima kui muidu...

Tänu sellele olengi saanud ta käima pika ketramise peale! aga nii ei taha edasi jätkata!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
tune_make
huviline

Registreerunud 24.05.10
Kasutaja on eemal

postitati 23.03.11 17:57 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: QUATTRO
Kontrolli uuesti jahutusvedeliku temperatuuri andurit.
Jagaja rootorile ja kaanele võiks ka pilgu heita.

Vahetan tosooli ära ja siis vaatan seda. Enda arvates peaks olema selle viga, aga no mine sa tea. ja tekkis kahtlus selle tõttu et ostsin uue peale ja nagu ei tohiks selle viga olla.

Marchell
huviline

Registreerunud 20.08.09
Kasutaja on eemal

postitati 25.03.11 20:59 Tsiteeri

Tuvastasid põhjuse ära?
Kui sooja mootoriga on käivitamisel probleeme, siis võib ka starteriga jama olla, nt harjad.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
tune_make
huviline

Registreerunud 24.05.10
Kasutaja on eemal

postitati 25.03.11 21:11 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Marchell
Tuvastasid põhjuse ära?
Kui sooja mootoriga on käivitamisel probleeme, siis võib ka starteriga jama olla, nt harjad.

vahetasin tosooli ära täna ja oli probleem selles et õhk jäi vahele aga vist nüüd sai see korda. proovisin veel vana temp. andurit peale ja põõrded olid kohe madalamad ja süüdet keerasin nats . aga sõitma ei läinud kuna hakkasin tagauksesees veel kõlari juhtmeid vahetama, ning mul kodus vedelevad c4 istmed, proovisin neid peale panna aga alusraam on tsipakene suurem ja ei läinud peale! aga üritan homme väikse sõidu teha kui vana istme tagasi peale panen ja nats nokitsen veel siis annan teada kuidas on ;)

kalmar
huviline

Registreerunud 04.12.10
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Avant 2,5 110kw Quattro 98.a.

postitati 26.03.11 12:10 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: tune_make
Suurte külmade aja läks auto külmalt ilma mingite probleemidega käima. aga kui praegu sõidan ~30 km otsi ja jätan auto seisma ja käivitan uuesti siis palun jumalat et ta korralikult tööle läheks! Pika ketramis peale läheb aga siis ajab bensiini haisu ja sellist hallikat suitsu ülesse soojaandur sai just mingi kuu ja nats peale vahetatud kuigi siis oli mul selline probleem et vahel oli jõu puudus aga see kadus üleöö ja see jama tekkis nüüd kui mul bensiinipumba relee lolli pani ja jättis pumba tööle (lihvisin klemme puhtamaks ja mure kadus)!
Uurisin sellekohta aga midagi täpsemat ei leidnud hetkel.

AUDI 80 b4 2.0e 85 kw

Tänud ette! :)

Õhu kolekktorist võib õhku tõmmata

tune_make
huviline

Registreerunud 24.05.10
Kasutaja on eemal

postitati 26.03.11 18:26 Tsiteeri

Tegin täna väikse sõidu ja tuli välja selline viga, mis mul kunagi oli, et mootoril pole jõudu kui autot teistkorda käivitada. Vaatasin veel jagaja pealt, et mul ei annagi süüdet varajasemaks teha. Kui süüde on hilisem ei või esineda selliseid probleeme! Iseenesest käivitub auto normaalselt.
Arvan, et pean rihma märgid uuesti paika panema või üritan jagaja pea korraks välja võtta ja keerata ühe satsi võrra hambumisest tagasi.

tune_make
huviline

Registreerunud 24.05.10
Kasutaja on eemal

postitati 28.03.11 07:42 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: tune_make
Tegin täna väikse sõidu ja tuli välja selline viga, mis mul kunagi oli, et mootoril pole jõudu kui autot teistkorda käivitada. Vaatasin veel jagaja pealt, et mul ei annagi süüdet varajasemaks teha. Kui süüde on hilisem ei või esineda selliseid probleeme! Iseenesest käivitub auto normaalselt.
Arvan, et pean rihma märgid uuesti paika panema või üritan jagaja pea korraks välja võtta ja keerata ühe satsi võrra hambumisest tagasi.

Eile siis tegelesin selle probleemiga ja tuli välja et rihm oli ühe hamba võrra mööda ja süütepooli tõstsime kah natuke ümber et saaks paremini reguleerida. sõitu ei teinud aga mootor hakkas ilusti käima nüüd :D loodan et sai viga likviteeritud

tibar112
huviline

Registreerunud 06.12.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6(C4)2.5TDI

postitati 30.03.11 13:31 Tsiteeri

Mul oli B4 sama probleem, minu auto veaks oli lõdviku peal olev temp andur. Külmalt käevitus hästi aga soojalt mitte (mootor sai aru, et on külm ja tampis toorest täis).
See andur asus lõdviku küljes ja paremal pool, kui vaatad kapoti alla.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
tune_make
huviline

Registreerunud 24.05.10
Kasutaja on eemal

postitati 30.03.11 23:18 Tsiteeri

Ei ole veast lahti saanud! siiamaani mingi suur kala on sees, mul ideed otsas mida teha, mõnikord kui käivitan pole jõudu ja ei taha käima ka minna hästi. Täna läks nigelalt külmaltki käima. Ning nüüd hakkasid veel põõrded käima üles-alla tühikäigupeal ja on väljasuremisäärepeal!
Tahaks sellest murest vabaneda ja sooviks abi selle lahendamisel!

tune_make
huviline

Registreerunud 24.05.10
Kasutaja on eemal

postitati 02.04.11 16:14 Tsiteeri

Täna sai siis diagnostika ühe hea spetsialisti juures tehtud. Ning sain teada et see uus soojaandur mis ma ostsin pani pange ja näitas mulle sooja mootoriga -40 C´ ning siis sai vana andur mis oli korras, peale pandud tagasi. Ja üks viga on katalüsaatoris (mis seest välja sai lõhutud) ja see lamda andur ei anna õigeid mõõte välja kuna ei saa vastusurvet (vb lamda kh välja vahetama . aga kõigepealt uue katalüsaatori vahele panema ja mootori töötamine palju parem. Ja veakoodid sai kh ära kustutatud.
peale selle sai vahetatud välja küünlajuhtmed. Tuju läks kohe paremaks et asi hakkab edenema ;)

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 27.1% - SQL: 72.9%]