tune_make
huviline
Registreerunud 24.05.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 b4 1.8T, Audi A4 b5 2.8 Wv Passat 1.9 85kw
|
|
postitati 22.03.11 00:09
|
|
|
soe mootor ei taha käivituda.
Suurte külmade aja läks auto külmalt ilma mingite probleemidega käima. aga kui praegu sõidan ~30 km otsi ja jätan auto seisma ja käivitan uuesti siis
palun jumalat et ta korralikult tööle läheks! Pika ketramis peale läheb aga siis ajab bensiini haisu ja sellist hallikat suitsu ülesse soojaandur sai
just mingi kuu ja nats peale vahetatud kuigi siis oli mul selline probleem et vahel oli jõu puudus aga see kadus üleöö ja see jama tekkis nüüd kui mul
bensiinipumba relee lolli pani ja jättis pumba tööle (lihvisin klemme puhtamaks ja mure kadus)!
Uurisin sellekohta aga midagi täpsemat ei leidnud hetkel.
AUDI 80 b4 2.0e 85 kw
Tänud ette! 
|
|
|
|
audi.s4
huviline
Registreerunud 22.03.11
Kasutaja on eemal
Auto: audi quattro
|
|
postitati 22.03.11 06:53
|
|
|
tervist
selle jutu põhjal võiks arvata et saab palju kütet käivitamisel kätte.. õhufilter ilusti puhas ikka? kui mootor soe hoia kaasi põhjas ja käivita,
vaata kas läheb kiiremini käima kui muidu...
|
|
|
|
QUATTRO
klubiliige
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: 5,2 Cherokee 4x4
|
|
postitati 22.03.11 10:53
|
|
|
Kontrolli uuesti jahutusvedeliku temperatuuri andurit.
Jagaja rootorile ja kaanele võiks ka pilgu heita.
|
|
|
|
tune_make
huviline
Registreerunud 24.05.10
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 23.03.11 17:54
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: audi.s4
selle jutu põhjal võiks arvata et saab palju kütet käivitamisel kätte.. õhufilter ilusti puhas ikka? kui mootor soe hoia kaasi põhjas ja käivita,
vaata kas läheb kiiremini käima kui muidu... |
Tänu sellele olengi saanud ta käima pika ketramise peale! aga nii ei taha edasi jätkata!
|
|
|
|
tune_make
huviline
Registreerunud 24.05.10
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 23.03.11 17:57
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: QUATTRO
Kontrolli uuesti jahutusvedeliku temperatuuri andurit.
Jagaja rootorile ja kaanele võiks ka pilgu heita. |
Vahetan tosooli ära ja siis vaatan seda. Enda arvates peaks olema selle viga, aga no mine sa tea. ja tekkis kahtlus selle tõttu et ostsin uue peale ja
nagu ei tohiks selle viga olla.
|
|
|
|
Marchell
huviline
Registreerunud 20.08.09
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 25.03.11 20:59
|
|
|
Tuvastasid põhjuse ära?
Kui sooja mootoriga on käivitamisel probleeme, siis võib ka starteriga jama olla, nt harjad.
|
|
|
|
tune_make
huviline
Registreerunud 24.05.10
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 25.03.11 21:11
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: Marchell
Tuvastasid põhjuse ära?
Kui sooja mootoriga on käivitamisel probleeme, siis võib ka starteriga jama olla, nt harjad. |
vahetasin tosooli ära täna ja oli probleem selles et õhk jäi vahele aga vist nüüd sai see korda. proovisin veel vana temp. andurit peale ja põõrded
olid kohe madalamad ja süüdet keerasin nats . aga sõitma ei läinud kuna hakkasin tagauksesees veel kõlari juhtmeid vahetama, ning mul kodus vedelevad
c4 istmed, proovisin neid peale panna aga alusraam on tsipakene suurem ja ei läinud peale! aga üritan homme väikse sõidu teha kui vana istme tagasi
peale panen ja nats nokitsen veel siis annan teada kuidas on 
|
|
|
|
kalmar
huviline
Registreerunud 04.12.10
Kasutaja on eemal
Auto: A6 Avant 2,5 110kw Quattro 98.a.
|
|
postitati 26.03.11 12:10
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: tune_make
Suurte külmade aja läks auto külmalt ilma mingite probleemidega käima. aga kui praegu sõidan ~30 km otsi ja jätan auto seisma ja käivitan uuesti siis
palun jumalat et ta korralikult tööle läheks! Pika ketramis peale läheb aga siis ajab bensiini haisu ja sellist hallikat suitsu ülesse soojaandur sai
just mingi kuu ja nats peale vahetatud kuigi siis oli mul selline probleem et vahel oli jõu puudus aga see kadus üleöö ja see jama tekkis nüüd kui mul
bensiinipumba relee lolli pani ja jättis pumba tööle (lihvisin klemme puhtamaks ja mure kadus)!
Uurisin sellekohta aga midagi täpsemat ei leidnud hetkel.
AUDI 80 b4 2.0e 85 kw
Tänud ette! |
Õhu kolekktorist võib õhku tõmmata
|
|
|
|
tune_make
huviline
Registreerunud 24.05.10
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 26.03.11 18:26
|
|
|
Tegin täna väikse sõidu ja tuli välja selline viga, mis mul kunagi oli, et mootoril pole jõudu kui autot teistkorda käivitada. Vaatasin veel jagaja
pealt, et mul ei annagi süüdet varajasemaks teha. Kui süüde on hilisem ei või esineda selliseid probleeme! Iseenesest käivitub auto normaalselt.
Arvan, et pean rihma märgid uuesti paika panema või üritan jagaja pea korraks välja võtta ja keerata ühe satsi võrra hambumisest tagasi.
|
|
|
|
tune_make
huviline
Registreerunud 24.05.10
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 28.03.11 07:42
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: tune_make
Tegin täna väikse sõidu ja tuli välja selline viga, mis mul kunagi oli, et mootoril pole jõudu kui autot teistkorda käivitada. Vaatasin veel jagaja
pealt, et mul ei annagi süüdet varajasemaks teha. Kui süüde on hilisem ei või esineda selliseid probleeme! Iseenesest käivitub auto normaalselt.
Arvan, et pean rihma märgid uuesti paika panema või üritan jagaja pea korraks välja võtta ja keerata ühe satsi võrra hambumisest tagasi.
|
Eile siis tegelesin selle probleemiga ja tuli välja et rihm oli ühe hamba võrra mööda ja süütepooli tõstsime kah natuke ümber et saaks paremini
reguleerida. sõitu ei teinud aga mootor hakkas ilusti käima nüüd loodan
et sai viga likviteeritud
|
|
|
|
tibar112
huviline
Registreerunud 06.12.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6(C4)2.5TDI
|
|
postitati 30.03.11 13:31
|
|
|
Mul oli B4 sama probleem, minu auto veaks oli lõdviku peal olev temp andur. Külmalt käevitus hästi aga soojalt mitte (mootor sai aru, et on külm ja
tampis toorest täis).
See andur asus lõdviku küljes ja paremal pool, kui vaatad kapoti alla.
|
|
|
|
tune_make
huviline
Registreerunud 24.05.10
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 30.03.11 23:18
|
|
|
Ei ole veast lahti saanud! siiamaani mingi suur kala on sees, mul ideed otsas mida teha, mõnikord kui käivitan pole jõudu ja ei taha käima ka minna
hästi. Täna läks nigelalt külmaltki käima. Ning nüüd hakkasid veel põõrded käima üles-alla tühikäigupeal ja on väljasuremisäärepeal!
Tahaks sellest murest vabaneda ja sooviks abi selle lahendamisel!
|
|
|
|
tune_make
huviline
Registreerunud 24.05.10
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 02.04.11 16:14
|
|
|
Täna sai siis diagnostika ühe hea spetsialisti juures tehtud. Ning sain teada et see uus soojaandur mis ma ostsin pani pange ja näitas mulle sooja
mootoriga -40 C´ ning siis sai vana andur mis oli korras, peale pandud tagasi. Ja üks viga on katalüsaatoris (mis seest välja sai lõhutud) ja see
lamda andur ei anna õigeid mõõte välja kuna ei saa vastusurvet (vb lamda kh välja vahetama . aga kõigepealt uue katalüsaatori vahele panema ja mootori
töötamine palju parem. Ja veakoodid sai kh ära kustutatud.
peale selle sai vahetatud välja küünlajuhtmed. Tuju läks kohe paremaks et asi hakkab edenema 
|
|
|
|