Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: Audi a8 1996 a armatuuris vilkuv ja punane sõna CAT (Vastuseid: 47 | Vaatamisi: 5287)
ARS
huviline

Registreerunud 02.06.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 3,0 quattro & VW Touareg 2005a

postitati 27.01.11 19:07 Tsiteeri
Audi a8 1996 a armatuuris vilkuv ja punane sõna CAT

Tere!oleks vaja kiiret abi,et teada saada mida tähendab armatuuris vilkuv ja punane sõna CAT!ja kas siis sõita võib?
Suured tänud vastuse eest!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
automees6
huviline

Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo

postitati 27.01.11 19:13 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ARS
Tere!oleks vaja kiiret abi,et teada saada mida tähendab armatuuris vilkuv ja punane sõna CAT!ja kas siis sõita võib?
Suured tänud vastuse eest!

Heitgaasidega on mingi jama. Kas kat ve lamda või mis iganes. Sõita võib omal vastutusel. Kütusekulu on suur arvatavasti.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ARS
huviline

Registreerunud 02.06.10
Kasutaja on eemal

postitati 27.01.11 19:20 Tsiteeri

Aga kas see võib midagi rikkuda kui ma sellega sõidan?

seitsmene
huviline

Registreerunud 10.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A8 4,2

postitati 27.01.11 19:28 Tsiteeri

Tsitaat:

Võib küll. Kui kütusekogus, mis põlemata väljalaskesse satub läheb liiga suureks, siis head see kasvõi katalüsaatoritele ei tee.

ARS
huviline

Registreerunud 02.06.10
Kasutaja on eemal

postitati 27.01.11 19:33 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: seitsmene
Tsitaat:

Võib küll. Kui kütusekogus, mis põlemata väljalaskesse satub läheb liiga suureks, siis head see kasvõi katalüsaatoritele ei tee.

Aga millega seda kindlaks teeb mis läbi on?kas diagnost aitab?auto seisis 3 nädalat lume all enne seda sellist jama ei olnud!:(

seitsmene
huviline

Registreerunud 10.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A8 4,2

postitati 27.01.11 19:38 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
Tsitaat:

Aga millega seda kindlaks teeb mis läbi on?kas diagnost aitab?auto seisis 3 nädalat lume all enne seda sellist jama ei olnud!:(

Siin on mitmeid teemasid sellest. Näiteks süütepool või kommutaator. Seismist see auto ei armasta.
Diagnostika aitab vea määrata kindlasti.

ARS
huviline

Registreerunud 02.06.10
Kasutaja on eemal

postitati 27.01.11 20:07 Tsiteeri

Suured tänud kiirete vastuste eest:) eks ma siis hakkan homme uurima ja lasen kohalikul remondimehel diagnosti teha!aga vb on lootus et ta homme ei põle ja ma saan eesti ära veereda:)

Jann
huviline

Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal

Auto: C7 Allroad BIT, ABARTH, BR 175.

postitati 28.01.11 05:19 Tsiteeri

Kui oled kuskil kaugemal, siis pole mõtet suuri summasid välja laduda diagnosti eest. Koju võid vabalt sõita, midagi katki ei lähe. Suure tõenäosusega on järelkontrolli lambda otsad andnud või katt ise ei tööta, nagu peab. Põhilambdad panevad rikke korral põlema mootoritule.

OOOO, VW, Seat, Skoda DIAGNOSTIKA, OSTUABI (võimalik üle Eesti), kodeerimine, (de)aktiveerimine, aut. kastide õli, seadistused, DPF-i, õhkvedrustuse mured jne. (Litsentsiga orig. Ross-Tech PRO V2 seade + uusim tarkvara VCDS 25.3.1 + 17a. kogemust). 2g, HN+, MHI2, MHI2Q uuendused, NAVI 2025, VIM, SpeedCam, Carplay, Android Auto aktiv. jne. Läbitud kilomeetreid ei muuda. U2U või 55547002.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
fred2103
huviline

Registreerunud 26.12.08
Kasutaja on eemal

postitati 28.01.11 09:01 Tsiteeri

Mul oli kunagi sama asi ja läbi oli üks lambda.

end3l
klubiliige

Registreerunud 27.06.07
Kasutaja on eemal

Auto: 90 3B, CQ NM, CQ AEB-064, 80 1Z, CQ AAN jpm

postitati 28.01.11 09:09 Tsiteeri

Mul oli kunagi sama asi (audi V8), katte polnud üldse ning viskas CAT tuld. Takisti läks vahele ning CAT tuli kadus. Kütusekulu oli normis.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ARS
huviline

Registreerunud 02.06.10
Kasutaja on eemal

postitati 28.01.11 17:19 Tsiteeri

Suurimad tänud kõigile!Täna sain siis 10 euroga diagnosti tehtud:P
probleem on siis selles,et ära on 8-s süütepool

ARS
huviline

Registreerunud 02.06.10
Kasutaja on eemal

postitati 28.01.11 17:21 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
Tsitaat:
Tsitaat:

Siin on mitmeid teemasid sellest. Näiteks süütepool või kommutaator. Seismist see auto ei armasta.
Diagnostika aitab vea määrata kindlasti.

Süütepoole jutt läks täppi!Tänud:P

badzan
huviline

Registreerunud 21.10.09
Kasutaja on eemal

postitati 31.01.11 18:22 Tsiteeri
sama jama

vabandust et teise postitust siin risustan kuid mul umbes sama jama, autoks a8 95a. 4,2 q
Nimelt mul samamoodi vilgub cat tuli, kuid kat on korras, süütepoolide ringi tõstmine annab sama tulemuse, küünalde ringi tõstmine samuti annab sama tulemuse, diagnost näitab mingit mootori detonatsiooni kolmel silindril, kuid mootorist mingit kolinat ei kostu. Kui see tuluke vilgub siis autol jõudu pole. Alguses oli nii et kui andsid talda siis lõi põlema ja jõud kadus ära, kuid kui rahulikult edasi sõita tuli tagasi, st läks korda. Ja need kolm silindrit on kõik nagu parempoolsed. Kas võib olla mingi anduri jama ?

margusja
huviline

Registreerunud 18.06.09
Kasutaja on eemal

Auto: BMW e60 (523) '05

postitati 01.02.11 05:16 Tsiteeri

Lõhnab kütuse kehva etteande järgi ehk? Kütusefilter? Pump?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
badzan
huviline

Registreerunud 21.10.09
Kasutaja on eemal

postitati 01.02.11 06:23 Tsiteeri

Märkus moderaatorilt: "Postitus kustutatud, kuna kasutaja ei ole vaatamata varasemale märkusele asunud järgima foorumi reeglite 3. punkti! Järgmine samm on kasutaja postitusõiguse peatamine!"

Lauri_O
huviline

Registreerunud 04.02.09
Kasutaja on eemal

Auto: 2.5 TDI A4; 2x 2.8 A6 Q; Audi S8.

postitati 01.02.11 06:46 Tsiteeri

Ikka tervele mootorile mõjub.

badzan
huviline

Registreerunud 21.10.09
Kasutaja on eemal

postitati 01.02.11 12:51 Tsiteeri

Sai nüüd vahetatud kütusefilter ja küünlad ära, kuid viga endine, ja diagnostika näitab et just mootori parempoolsetes silindrites on detonatsioon. Mul mõistus otsas, ei oska enam kuskilt viga otsida, kas võib olla viga mingis ajus või anduris ?

mms
huviline

Registreerunud 13.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: S6 V8T

postitati 01.02.11 13:22 Tsiteeri

No peaks olema ju kummalgi pool küljes detonatsiooniandur? Kas juhtmega diagnost det. anduri viga näitab?

badzan
huviline

Registreerunud 21.10.09
Kasutaja on eemal

postitati 01.02.11 13:41 Tsiteeri

Detonatsiooni andur annabki viga, ja siis näitab, et kolmes silindris on vahelejätmine või midagi sellist, kas võib olla, et andur on lihtsalt ära väsinud ?

badzan
huviline

Registreerunud 21.10.09
Kasutaja on eemal

postitati 01.02.11 14:22 Tsiteeri

Või kas keegi oskab öelda kus need andurid asuvad, prooviks neid ringi tõsta ja vaadata siis mida arvuti näitab.

Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199

postitati 01.02.11 17:59 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: badzan
Või kas keegi oskab öelda kus need andurid asuvad, prooviks neid ringi tõsta ja vaadata siis mida arvuti näitab.

V6-l on sisselaske kolde all ja pakun, et sama ka v8-l.

Vorsprung durch Drehmoment !
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
badzan
huviline

Registreerunud 21.10.09
Kasutaja on eemal

postitati 02.02.11 15:15 Tsiteeri

Kui sisselaske kolde maha võtan ja seda andurit vahetama hakkan, kas mul oleks vaja mingeid uusi tihendeid või veel midagi ?

Lauri_O
huviline

Registreerunud 04.02.09
Kasutaja on eemal

Auto: 2.5 TDI A4; 2x 2.8 A6 Q; Audi S8.

postitati 02.02.11 15:29 Tsiteeri

Ikka uued tihendid muidugi kuna vanad juba väsinud ja ei hakka enam pidama.

badzan
huviline

Registreerunud 21.10.09
Kasutaja on eemal

postitati 04.02.11 14:11 Tsiteeri

Mul mõistus otsas, küünlad uued, süütepoolid korras, detonatsiooni andur vahetatud aga korda ikka ei saand ja diagnostika annab ikka sama veateadet. :( Mõõtsin silindrites rõhkusid, mõlemal poolel näitas kõigis 7,5 bar mis on teadaolevalt vähe (parandage mind kui ma eksin). Kas keegi oskab anda nõu kust võiks viga veel otsida ja kas võib olla see rõhk väike silindrites tänu sellele veateatele? Nagu ma aru olen õieti saanud siis detonatsiooni andur reguleerib kütuse pealesaamist kui ta ei tööta või on mingi detonatsioon mootoris. Kas pean hakkama mootori kap remondi peale mõtlema või võib olla viga näiteks mõnes juhtmekeses kuskil ? Igaljuhul ootan minust targemate inimeste ettepanekuid ja soovitusi :)

ARS
huviline

Registreerunud 02.06.10
Kasutaja on eemal

postitati 17.02.11 18:32 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: badzan
Mul mõistus otsas, küünlad uued, süütepoolid korras, detonatsiooni andur vahetatud aga korda ikka ei saand ja diagnostika annab ikka sama veateadet. :( Mõõtsin silindrites rõhkusid, mõlemal poolel näitas kõigis 7,5 bar mis on teadaolevalt vähe (parandage mind kui ma eksin). Kas keegi oskab anda nõu kust võiks viga veel otsida ja kas võib olla see rõhk väike silindrites tänu sellele veateatele? Nagu ma aru olen õieti saanud siis detonatsiooni andur reguleerib kütuse pealesaamist kui ta ei tööta või on mingi detonatsioon mootoris. Kas pean hakkama mootori kap remondi peale mõtlema või võib olla viga näiteks mõnes juhtmekeses kuskil ? Igaljuhul ootan minust targemate inimeste ettepanekuid ja soovitusi :)

Tere!Kas oled vea teada saanud?

Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 27.8% - SQL: 72.2%]