Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2  3  ..  8
Autor:
Pealkiri: Esiveoliste talverõõmud (vaidlused veoskeemide üle kustutatakse hoiatamata :) ) (Vastuseid: 187 | Vaatamisi: 27915)
magiorav
huviline

Registreerunud 26.12.08
Kasutaja on eemal

Auto: MB C220 CDI 2005 / Audi 100 C4 Q / VW Golf 2

postitati 11.12.10 17:34 Tsiteeri
Esiveoliste talverõõmud (vaidlused veoskeemide üle kustutatakse hoiatamata :) )

Kuna olemas on Quattro rõõmude teema, siis teeme ka esiveoliste jaoks.
Siia siis postitage rõõmud ja sündmused esiveolistega.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Rain
klubiliige

Registreerunud 05.10.03
Kasutaja on eemal

Auto: Allroad ja A6 Allroad

postitati 11.12.10 17:43 Tsiteeri

Eile sai kas esiveolist rõõmsaks tehtud. Tulika takso lumehangest välja lükatud ja Berlingo õnnetult keset teed risti. Lisaks üks 7ne bmw mis mööda rööpaid vägisi lumehange ronis ja kinni jäi. Sõitsin mööda rööpaid lumehangest läbi kuni vähe puhatama platsini, ikka jäi veel mitu mitu korda kinni.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Krika
huviline

Registreerunud 08.12.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 B4 AVANT 2.0E

postitati 11.12.10 18:01 Tsiteeri

http://www.youtube.com/watch?v=hlr4BEAs1Ak

Tänaõhtune lõbutsemine :D

KeveN
huviline

Registreerunud 29.09.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 TYP85 Q , Audi V8 4.2

postitati 11.12.10 18:05 Tsiteeri

Küll on tore vaadata, et b4 nii korralikult kässar töötab. Ma olen ise jumala loobunud. Kaks korda remontinud supporteid, mõne aja pärast annab saba. Ostsin uue suporti,. mõni aeg töötas, andis suht saba. Ostnud uued trossid, üks aasta ja jäid kinni. Puhastasin, õlitasin möllasin, ikka jääb kässar peale ja ainult üks pool võtab. Aitab, mina see aasta kässarit ei kisu :D Täna suutis auto niisamaggi kaks korda teepeal risti minna. Ükskord mingi 70 km/h. Siis kiskus näo naerule. Peab hübraulilise kässari ära ehitama, tükka ega mõlkunud peas.

Polyurea ülitugevad pinnakatted sõidukitele- https://polyterm.ee/
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
paukpadrun
huviline

Registreerunud 20.04.07
Kasutaja on eemal

Auto: A4 b6, Cabrio

postitati 11.12.10 18:10 Tsiteeri

Ja q meestel paluks siis siin teemas, mitte sõna võtta, et monod on mõttetud nagu ka on q teemas, et vaidlus kustutatakse.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Krika
huviline

Registreerunud 08.12.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 B4 AVANT 2.0E

postitati 11.12.10 18:13 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: KeveN
Küll on tore vaadata, et b4 nii korralikult kässar töötab. Ma olen ise jumala loobunud. Kaks korda remontinud supporteid, mõne aja pärast annab saba. Ostsin uue suporti,. mõni aeg töötas, andis suht saba. Ostnud uued trossid, üks aasta ja jäid kinni. Puhastasin, õlitasin möllasin, ikka jääb kässar peale ja ainult üks pool võtab. Aitab, mina see aasta kässarit ei kisu :D Täna suutis auto niisamaggi kaks korda teepeal risti minna. Ükskord mingi 70 km/h. Siis kiskus näo naerule. Peab hübraulilise kässari ära ehitama, tükka ega mõlkunud peas.

Ega mul töötab ka ainult üks pool aga peab kevadepoole täiesti lahti supportid kakkuma ja uue trossi ka panema :)

androt
huviline

Registreerunud 19.09.09
Kasutaja on eemal

postitati 11.12.10 18:27 Tsiteeri

Eile 5 senti madaldatud A3-ga taaskord lootusetult põhja peal kinni :D Ei aidanud plangud, 3 inimest ega ka rohke nõksutamine, lõpuks tõmbas Touareg ikkagi välja. Pärast kahetunnist seisu tootis auto vabakäigul ohtralt vibratsiooni ja undas kole imelikult, ehk läks kuskile vesi sisse, sest edasi-tagasi nõksutades oli mootoriruumi küllalt palju lund tekkinud. Koju tulin sama teed ja võtsin kõva hoo sisse, et lumest lihtsalt kõhu peal üle libiseda, toimis. Viimasel ajal üldse kummalised anomaaliad auto kallal, ei lähe nt temperatuur üle 75 kraadi, mis ilmselt termostaadi viga aga mis veidram: järsult paremale pöörates viskab salongi külma karget õhku :D Pole aimugi, mis pull see on.

Jann
huviline

Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal

Auto: C7 Allroad BIT, ABARTH, BR 175.

postitati 11.12.10 18:35 Tsiteeri

Eile hommikul palusin naabrit, et mu autoremondi töökotta ära viskaks oma Toledoga, kuna enda oma oli seal ja ootas uut bensupumpa. Sõita saime 10 meetrit, siis toimus 20 min kaevamist ja lükkamist. Olin üleni higine ja väsinud. Oleks ikka pidanud jala minema, oleks kordi kergemalt pääsenud. Niiet röömu kui palju :).

OOOO, VW, Seat, Skoda DIAGNOSTIKA, OSTUABI (võimalik üle Eesti), kodeerimine, (de)aktiveerimine, aut. kastide adaptsioonid, DPF, õhkvedrustuse mured jne. (Litsentsiga orig. Ross-Tech PRO V2 seade + uusim tarkvara VCDS 24.7.1 + pikk kogemus). 2g, HN+, MHI2, MHI2Q uuendused, NAVI 2025, VIM, SpeedCam, Carplay, Android Auto aktiv. jne. Läbitud kilomeetreid ei muuda. U2U või 55547002.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
real1
huviline

Registreerunud 09.06.06
Kasutaja on eemal

Auto: B3, B4, B5; B7, C4, C6

postitati 11.12.10 18:37 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Krika
Tsitaat:

Ega mul töötab ka ainult üks pool aga peab kevadepoole täiesti lahti supportid kakkuma ja uue trossi ka panema :)

Mul on kõik hooldatud, trossid uued, aga need kummilutud seal trosside otsas on BS. Tee mis teed, lumi ja vesi läheb vahele ja jäätub kinni. Kah ei julge käsipidurit puutuda, igavene häda vist Audidel. Ainus, millel töötab, on 80-l trummel. Seal vist trossiotsad sees peidus ja seda probleemi pole:)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Ardo
huviline

Registreerunud 22.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: B2sedaan C5avant

postitati 11.12.10 18:49 Tsiteeri

Mina uputasin enda oma eile umbes 5-6 korda ära, 2 korda päästis TO ja 2 korda labidas. 1 kord lõppes 2h kaevamise ja nõkutamisega. Madaldusega B3 puhul aitab ainult suur hoog ja raske tald:P. Aga muidu töötava kässariga on päris huvitav "poogna" laadseid asju teha:D.

Täna Rakveres käies ei olnud kordagi ohtu kinni jääda, tuisuvaaludest hooga läbi ja pole probleemi. Ja nii uskumatu kui see ka pole, peavad 5mm mustriga naelteta Ultragripid paremini kui Masteri naelad:D.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
KeveN
huviline

Registreerunud 29.09.08
Kasutaja on eemal

postitati 11.12.10 18:50 Tsiteeri

jah, paistab et kõigil see probleem.- Ühel tuttaval sama lugu. Ostis uued supportid ka teine ja aasta pärast oli jälle samal teel. Ma ei raatsi isegi uusi supporteid osta, mõttetu aja, raha ja närvikulu.
Vahepeal kaalusin ka c5 audi supporteid taha visata, aga tahaks mõnda supportit näidiseks, et näha ümbertöö mahtu. Samas oleks enda huvides lahe ka hüdrauliliseks teha.
Trummel on lollikindlam jah, trossiotsad on trummli sees. Täna möllasin b3 audiga, kässarit kakkusid, nii oli tagaots vastu maad ja külge loha :D

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
egert57
huviline

Registreerunud 26.11.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 200 q, w passat, rover 420

postitati 11.12.10 18:58 Tsiteeri

Mul on küll fantast hea käsipidur, lausa lust teda taltsutada:D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Priit86
huviline

Registreerunud 30.10.08
Kasutaja on eemal

Auto: 100 avant 2,5Tdi 103kW (mälestus), A6 Tdi (mälestus), Mazda 323 J-Spec (mälestus), Vw Passat 3C

postitati 11.12.10 19:01 Tsiteeri

No tõesti . Ma ei tea, kus te küll elate . Lõuna- Eestis pole mina veel oma 215 laiade rehvidega kinni jäänud, kuigi naelad suht läinud juba (ei mäletagi, kas 3. või 4. aasta). Ainuke kord oli üleeile selle Monika ajal, kui majaesisest mäest ei läinud üles, kuna rada ees polnud ning ninaga lükkasin lund. Muidugi, kui aru ei saa, et kinni hakkab jääma, siis kiirelt tagurpidikäik sisse, sama teema ka quattrol.
Mõtlen muidu ka mõnda aega juba lumekettidele, kuid ei tea, palju needki aitavad, sellises lumes ?!
Aga muidu on fun :cool:

Priit86

Sõidame ikka mõistusega !
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Ardo
huviline

Registreerunud 22.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: B2sedaan C5avant

postitati 11.12.10 19:06 Tsiteeri

Mina jäin sellistesse kohtadesse kinni, kus autost väljumiseks tuli uksega kõigepealt lumi eest rammida.

egert57
huviline

Registreerunud 26.11.10
Kasutaja on eemal

postitati 11.12.10 19:09 Tsiteeri

Ma ennem kinni ei jäänud kui põhjapeale nii et taga rattad jäid natuke õhku, lõpuks olid täits lennus kui metsaveo traktor pidi abiks tulema ennemalt ei aidanud quattro midagi, ainult hooga liigutas 30cm kaupa:D

KeveN
huviline

Registreerunud 29.09.08
Kasutaja on eemal

postitati 11.12.10 19:14 Tsiteeri

http://www.youtube.com/watch?v=S4-_U0_Gwoo Minu tänane hetkeline lõbu peale kässaritrosside külge panemist, mis osutus elu mõttetuks tööks :D Ma jäin ka täna kinni, aga ise lollitasin ka. Vanema maja ees oli vaja turnida. Seal oli selline kõrgem koht ja jäi põhja peale. Mul juhtus see ükskord suvel ka, nii , et talv pole selles mitte kuidagi süüdi .

egert57
huviline

Registreerunud 26.11.10
Kasutaja on eemal

postitati 11.12.10 19:26 Tsiteeri

Tsitaat:
http://www.youtube.com/watch?v=S4-_U0_Gwoo Minu tänane hetkeline lõbu peale kässaritrosside külge panemist, mis osutus elu mõttetuks tööks :D Ma jäin ka täna kinni, aga ise lollitasin ka. Vanema maja ees oli vaja turnida. Seal oli selline kõrgem koht ja jäi põhja peale. Mul juhtus see ükskord suvel ka, nii , et talv pole selles mitte kuidagi süüdi .

Miks siis mõttetu töö?

KeveN
huviline

Registreerunud 29.09.08
Kasutaja on eemal

postitati 11.12.10 19:44 Tsiteeri

Kässar jääb peale, hoovad ei tõmba end tagasi. Kässari trossid sain liikuma, aga nad pole enam nii head kui uuena peaks. Seda kõntsa sees ikka liiga palju.

AudiMihkel
huviline

Registreerunud 12.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: Mitte audi

postitati 11.12.10 19:46 Tsiteeri

Nonii, fun, fun, fun!!!
Kinni suutsin jääda esimest korda alles täna oma aias. Seegi oli nii lahja, et piisas vaid rataste eest lumi ära kaevata. Moonika tõi mu aeda üle poole meetri lund, ning täna likvideerimisel ei saanud aru kui madalalt võtta. Peale Monsat tuli veel kerge külmalaine ka. Ennem aru ei saanud kui autoga peale läksin. Raks ja 20cm madalamal kohe. :D Aga üleüldiselt, ei ole hädasi veel olnud. Neljas talv Audiga ja kinni istunud vaid mõned korrad oma lolluse tõttu. Aga koomiline on vaadata mõnda tagaveolist. Kui linnas viibin ja rõdul pausitamas käin siis mõni auto hoovis ikka pakub meelelahutust ka. :D

Mihkel.

Loogika & Taktika.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
egert57
huviline

Registreerunud 26.11.10
Kasutaja on eemal

postitati 11.12.10 19:55 Tsiteeri

Tsitaat:
Kässar jääb peale, hoovad ei tõmba end tagasi. Kässari trossid sain liikuma, aga nad pole enam nii head kui uuena peaks. Seda kõntsa sees ikka liiga palju.

Tee sinna hoobade peale siuksed parajad vedrud millega jõuaksid käsipidurit tõmmata ja vedru hooba jõuaks liigutada:P

rainer9968
huviline

Registreerunud 02.03.08
Kasutaja on eemal

Auto: A4 1,9TDI

postitati 11.12.10 19:58 Tsiteeri

Ei ole veel suutnud ise kinni jääda aga hull oli see, et "Moonika" tahtis maanteelt minema puhkuda, et hoia roolist kõvasti kinni. Õnneks on Audidel stockis suht kõrge kliirens ja esivedu. Ma ei tea kuidas bensukatel on aga diislil on see, et kui natuke vajutad siis rattad kraabivad, õrnalt tuleb gaasipedaali siluda. Vääne on madalatel pööretel suur.

Helina
huviline

Registreerunud 19.10.08
Kasutaja on eemal

Auto: A5 coupe 3.2fsi q 195kw 2008

postitati 11.12.10 20:17 Tsiteeri

Mind see Monika ei kõigutanud kusagilt otsast.. too õhtu / öö olin linnavahel liiklemas ja ka lasnamäevahel, kus polnud sahast lõhnagi :)
Sahistasime igaltpoolt läbi. Ülejärgmine päev sai vähe kaevatud ja autosi liigutatud, kuid midagi hingematvat ei ole :D Oleme rõõmsad väga ilusa talve üle ;) Talv meid seisma ei jäta ja elu läheb edasi :P
Kuu keskel saab lumerajale ka kätt harjutama minna, siis räägib vast lähemalt kui rõõmus või kui muserdav oli :D
Seniks teile kaaskannatajad- nael kummi ja tugevat närvi :cool:

hamlet
huviline

Registreerunud 29.03.06
Kasutaja on eemal

postitati 11.12.10 20:31 Tsiteeri

Plaan homme (pühap) minna Tartu-Elva-Tõrva kaudu Karksi-Nuiasse.On keegi kursis millised on teeolud?

wilba
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Saab 9-5

postitati 11.12.10 20:39 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: egert57
Tsitaat:

Tee sinna hoobade peale siuksed parajad vedrud millega jõuaksid käsipidurit tõmmata ja vedru hooba jõuaks liigutada:P

Mul on sellised vedrud seal taga täitsa olemas. Algul kässar ei töödanud hästi, vahetasin trossid ära ja panind suportid liikuma uuesti ja praegu on täisa pro.

Kuigi viimaste päevadega on auto muutunud küllaltki madalakas seoses jääga auto kerel... teisipäeval saan ehk komandosse sulama, kui hästi läheb. :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
LastResort
huviline

Registreerunud 27.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 "00.a 1.9l 85kw Quattro

postitati 11.12.10 21:31 Tsiteeri

Tsitaat:
jah, paistab et kõigil see probleem.- Ühel tuttaval sama lugu. Ostis uued supportid ka teine ja aasta pärast oli jälle samal teel. Ma ei raatsi isegi uusi supporteid osta, mõttetu aja, raha ja närvikulu.
Vahepeal kaalusin ka c5 audi supporteid taha visata, aga tahaks mõnda supportit näidiseks, et näha ümbertöö mahtu. Samas oleks enda huvides lahe ka hüdrauliliseks teha.
Trummel on lollikindlam jah, trossiotsad on trummli sees. Täna möllasin b3 audiga, kässarit kakkusid, nii oli tagaots vastu maad ja külge loha :D

Mul omal Audi 80 b3, kui ma käsi pidurit kisun siis pean ikka lõppuni kiskuma et toimiks, pingutamine ka kuidagi ei aidanud, sügisel kui lund veel polnud siis toimis ideaalselt aga nüüd jonnib millegi pärast.
Ise juba kinni istunud oioiii kui palju. Esiots nii madal et isegi labidas alla ei mahu, aga kui esi ots kuidagi imekombel lahti kaevata ja natuke maurata, siis ronib tagurpidi välja :D Eile ei jäi teele suurema hang ja sai hooga ikka läbi minna aga sellest tuli ka hea hüppe, mille tõttu sain aru et pinna tuisk ning hanged kõvad, siis jägmisest hangest nii optimistlikult läbi ei hakkanud trügima :D Aga esmapäeval tulin Paide kandist ja sabas jõlkus mingi bmw mis järsku maha jäi. Tagurdasin ja läksin uurima milles asi siis tuli välja et õnnetu taga veoline ei suutnud jälges millegi pärast püsida ja jäi kinni :)

Debiilsus ei tule maha sooja vee ja seebiga.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
 Lehekülgi:  1  2  3  ..  8
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 40.8% - SQL: 59.2%]