androt
huviline
Registreerunud 19.09.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.07.10 12:44
|
|
|
A3 Summuti sukad
Tervist
Ehk keegi oskab öelda, kas A3le müüakse ka eraldi summuti sukkasid (kaks peenikest u 5cm pikkust sukka) või tuleb osta terve see suur jurakas koos
katalüsaatoriga. Jama, et ei leia romulatest ka, kõik pidid olema juba ära võetud Saksamaal ja kalli raha eest maha müüdud. Auto puristab kõvasti ja
tudengil käib see 4k kõvasti rahakoti pihta.
Tänud ette
|
|
|
forsin
huviline
Registreerunud 01.07.04
Kasutaja on eemal
Auto: S6T, S6TD, Golf TDi 200hp, Multivan
|
postitati 23.07.10 12:53
|
|
|
Poest saad suka jupid ja keevita vahele.
|
|
|
OttOlesk
huviline
Registreerunud 01.10.09
Kasutaja on eemal
Auto: Tesla
|
postitati 23.07.10 14:22
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: forsin
Poest saad suka jupid ja keevita vahele. |
Kõige odavam lahendus jah. Ma neid A3 mootoreid ei tea päris täpselt, aga kui turboga on, siis vaja see turbo tihend ka ära vahetada. Mul ka see
sukavahetus lähiajal plaanis. Mulle öeldi suka hinnaks umbes 350.- (kindla hinna saab siis kui mõõdud ka ütlen), aga mul vist vähe suurem ka kui sul
see.
The Audi S4 is a car revered by the cognoscenti and underestimated by the majority.
Korralda üritust Raplamaal Tarsi turismitalus: Tarsi talu
|
|
|
|
androt
huviline
Registreerunud 19.09.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.07.10 15:00
|
|
|
Käisin paarist töökojast läbi, seal jahuti mulle, et sukkasid eraldi ei müüda, seepärast saigi siht romulatesse võetud, aga sealgi polnud. Miskist
poest pakuti mulle sellist remonditud juppi 1200 eegu eest (umbes
täpselt selline näebki välja, pole mõõtudes ainult veendunud). Kui probleemi saab lahendatud ka tõesti nii lihtsalt, siis kuidas keevitusega on? Sinna
ligipääs üsna halb.
|
|
|
OttOlesk
huviline
Registreerunud 01.10.09
Kasutaja on eemal
Auto: Tesla
|
postitati 23.07.10 15:46
|
|
|
Sry ma pole suurem asi mehaanik, aga sellist juppi ma näinud ei ole (võib-olla liiga vähe autode all käinud ). Ma enda suka all mõtlen seda
punutad jama seal vahepeal ja selle keevitamiseks võtta kogu summuti alt ära, vana tükk välja ja uus sukk asemele ja ring peale keevitada. Nii olen
mina protsessist aru saanud. Ja siis uued tihendid sinna vasakule otsa kui alla tagasi panna.
The Audi S4 is a car revered by the cognoscenti and underestimated by the majority.
Korralda üritust Raplamaal Tarsi turismitalus: Tarsi talu
|
|
|
|
androt
huviline
Registreerunud 19.09.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.07.10 15:57
|
|
|
Tõsi ta on, minu sukad paiknevad põhimõtteliselt mootori küljes ja sinna ligipääs hulga kehvem. Krt on ikka leiutatud siuke jama, miks ta nii erinev
teistest Audidest olema peab, mitte ei mõista 
EDIT: leidsin internetist üsna identse välimusega jupi (väga võimalik, et täpselt samasugune, sest kuulub Golf 4-le.) Käega on tunda, et õhku tuleb
kuskilt suka ülemise ääre lähedalt.

|
|
|
tanelr4
huviline
Registreerunud 28.10.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.07.10 16:14
|
|
|
Sai vahetatud sama sukk, mis oti pildi peal ja maksis 150.- suvalises autopoes, käib kahe toru vahele ja läbimõõt 55mm (minul 1,8T 110kw). Aga poes
neid mõõdu järgi ikka müüa ja kat-i pole küll mõtet selle pärast osta, saab kuidagi lihtsamalt uued sukad vahele ma arvan.
|
|
|
|
heix75
huviline
Registreerunud 22.08.04
Kasutaja on eemal
Auto: A6 Avant C4 '95 2.6 V6 ABC 110kW autom.
|
postitati 23.07.10 17:55
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: androt
Tervist
Ehk keegi oskab öelda, kas A3le müüakse ka eraldi summuti sukkasid (kaks peenikest u 5cm pikkust sukka) või tuleb osta terve see suur jurakas koos
katalüsaatoriga. Jama, et ei leia romulatest ka, kõik pidid olema juba ära võetud Saksamaal ja kalli raha eest maha müüdud. Auto puristab kõvasti ja
tudengil käib see 4k kõvasti rahakoti pihta.
Tänud ette |
Raunex müüb ka kõivõimalikke juppe Audidele, Fixusest võid ka küsida Pärnus. Neid kohti peaks üsna mitmeid olema, kuskilt ikka saad. Kui kohapeal
pole, siis tellimise peale kindlasti on saada.
|
|
|
androt
huviline
Registreerunud 19.09.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.07.10 18:15
|
|
|
Jah, ma kohtadest täiesti teadlik. Küsimus vaid selles, kas tuleb soetada terve jupp (nagu pildil) või saab ka kuidagi lihtsamalt (loe: odavamalt).
Töökojas räägiti, et eraldi sukki selliseid ei müüdagi, et tuleb koos n-ö pükstega osta. Üks võimalus ilmselt ülevalt jäigaks keevitada ja ise miski
sukk alla poole aretada, tulevikus ka lihtsam vahetada ja tuleb kindlasti odavam kui terve toru osta.
|
|
|
forsin
huviline
Registreerunud 01.07.04
Kasutaja on eemal
Auto: S6T, S6TD, Golf TDi 200hp, Multivan
|
postitati 23.07.10 19:37
|
|
|
Jah, ma kohtadest täiesti teadlik. Küsimus vaid selles, kas tuleb soetada terve jupp (nagu pildil) või saab ka kuidagi lihtsamalt (loe: odavamalt).
Töökojas räägiti, et eraldi sukki selliseid ei müüdagi, et tuleb koos n-ö pükstega osta. Üks võimalus ilmselt ülevalt jäigaks keevitada ja ise miski
sukk alla poole aretada, tulevikus ka lihtsam vahetada ja tuleb kindlasti odavam kui terve toru osta. |
Töökojas räägitakse sellepärast, osta terve jupp, sest nad ei oska keevitada, nad oskavad vaid vahetada,
Aga minu taoline mees ostab ainult selle 150.- suka, keevitan vahele ja asi korras kauaks ajaks.
|
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199
|
postitati 24.07.10 08:24
|
|
|
Mööda suka pikkus ja toru läbimööt ära, vöta sammud poe poole ja soeta sobiv ära.
Mees kes keevitada oskab, teeb tolle töö ära nigu niuhti.
Vorsprung durch Drehmoment !
|
|
|
|
oss30
huviline
Registreerunud 21.01.08
Kasutaja on eemal
Auto: a6 avant quattro 142kw 97a
|
postitati 24.07.10 08:30
|
|
|
Olen teinud neid palju. Küll passatitel mittea audidel aga ehitus sama. Ülevalt sukad minema-toru asemele jäigalt. Siis alla lihtsalt sukk vahele et
murdma ei hakkaks. Pole siiani ükski ära lagunenud.
|
|
|
androt
huviline
Registreerunud 19.09.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.07.10 12:54
|
|
|
Probleem tänaseks lahendatud ja auto jälle mõnus vaikne. Ühest probleemist koorus aga järgmine, st kat-il on kolin sees ja järgmisena vajab vahetust
see. Kas keegi oskab öelda selle mõjust ülevaatusele, paistab teravalt silma? Samuti võiks soovitada mõnd kohta, kust võimalikult odava uue lambdaga
kat-i saaks.
|
|
|
arro
klubiliige
Registreerunud 10.11.06
Kasutaja on eemal
Auto: C3 quattro, C4 quattro
|
postitati 29.07.10 13:36
|
|
|
Kui katalüsaatori kärg sees lahti siis on ta ka mingil määral juba ära põlenud, oleneb kui palju, võib olla läheb ülevaatuselt läbi võibolla mitte.
Miks on sul vaja koos lambdaga katalüsaatorit? Või sa mõtlesid koos lambda auguga katalüsaatorit? Kui lambda andur korras siis pole ju mõttet teda
niisama vahetada. Pärnus konkreetselt ei tea kus kohast hea hinnaga katalüsaatorit saada, aga Tallinnas Laki autos on metallkärjega universaal kati´d
olemas ja hinad neil ka mõistlikud.
Your time is limited, so don´t waste it by living someone else´s life. TIG keevitus teenus
|
|
|
|
raxi
huviline
Registreerunud 20.01.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.07.10 13:58
|
|
|
Probleem tänaseks lahendatud ja auto jälle mõnus vaikne. Ühest probleemist koorus aga järgmine, st kat-il on kolin sees ja järgmisena vajab vahetust
see. Kas keegi oskab öelda selle mõjust ülevaatusele, paistab teravalt silma? Samuti võiks soovitada mõnd kohta, kust võimalikult odava uue lambdaga
kat-i saaks. |
Mine uuri Remit autost vana pärnu piiril, mauri tehnokülast. Seal on osavad sellid ja ehk aitavad hädast välja.
|
|
|
androt
huviline
Registreerunud 19.09.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.07.10 15:04
|
|
|
Jah, mõtlesingi lambda auguga. Seal Remitis käisin sukkasid ka vahetamas, eks siis ole näha, kas tuleb peagi jälle tagasi minna, kuna ülevaatus
septembris.
|
|
|
raxi
huviline
Registreerunud 20.01.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.07.10 20:02
|
|
|
Kus hundist räägid. Mul ka üks sukk omadega õhtal. Järgmine nädal tuleb
see töö siis ette võtta.
|
|
|
Karel_L
huviline
Registreerunud 02.10.10
Kasutaja on eemal
Auto: Skoda Superb
|
postitati 16.07.12 22:14
|
|
|
Kraabin vana teema üles.
Kas keegi oskab öelda, kust saab seda sukka osta Tallinnast, keevitada saan ise vahele aga sukka pole kuskilt võtta. Forss küsis raha 1052€(vmt), oli
siis terve tükk.
Arvasin koguaeg, et summuti katki kuskilt, nüüd enne ÜV hakkasin uurima, tuli välja, et sukk hoopis õhtal.
Ei tea kas erinevatel mootoritel on vahe või mitte igaljuhul mul on 1.8 ilma turbota.
|
|
|
A4TQ
klubiliige
Registreerunud 24.07.03
Kasutaja on eemal
Auto: SQ7, 911
|
postitati 17.07.12 05:45
|
|
|
Aga palun
|
|
|
TruePlaya
huviline
Registreerunud 10.04.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.08.13 14:47
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: A4TQ
Aga palun |
Oskab keegi sukka mõõte öelda? Et millised täpselt sobivad... autoks A3 1.6 74kw 2001a??
|
|
|