Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: A3 Summuti sukad (Vastuseid: 19 | Vaatamisi: 3943)
androt
huviline

Registreerunud 19.09.09
Kasutaja on eemal

postitati 23.07.10 12:44 Tsiteeri
A3 Summuti sukad

Tervist

Ehk keegi oskab öelda, kas A3le müüakse ka eraldi summuti sukkasid (kaks peenikest u 5cm pikkust sukka) või tuleb osta terve see suur jurakas koos katalüsaatoriga. Jama, et ei leia romulatest ka, kõik pidid olema juba ära võetud Saksamaal ja kalli raha eest maha müüdud. Auto puristab kõvasti ja tudengil käib see 4k kõvasti rahakoti pihta.

Tänud ette

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
forsin
huviline

Registreerunud 01.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: S6T, S6TD, Golf TDi 200hp, Multivan

postitati 23.07.10 12:53 Tsiteeri

Poest saad suka jupid ja keevita vahele.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
OttOlesk
huviline

Registreerunud 01.10.09
Kasutaja on eemal

Auto: Tesla

postitati 23.07.10 14:22 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: forsin
Poest saad suka jupid ja keevita vahele.

Kõige odavam lahendus jah. Ma neid A3 mootoreid ei tea päris täpselt, aga kui turboga on, siis vaja see turbo tihend ka ära vahetada. Mul ka see sukavahetus lähiajal plaanis. Mulle öeldi suka hinnaks umbes 350.- (kindla hinna saab siis kui mõõdud ka ütlen), aga mul vist vähe suurem ka kui sul see.

The Audi S4 is a car revered by the cognoscenti and underestimated by the majority.
Korralda üritust Raplamaal Tarsi turismitalus: Tarsi talu
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
androt
huviline

Registreerunud 19.09.09
Kasutaja on eemal

postitati 23.07.10 15:00 Tsiteeri

Käisin paarist töökojast läbi, seal jahuti mulle, et sukkasid eraldi ei müüda, seepärast saigi siht romulatesse võetud, aga sealgi polnud. Miskist poest pakuti mulle sellist remonditud juppi 1200 eegu eest (umbes täpselt selline näebki välja, pole mõõtudes ainult veendunud). Kui probleemi saab lahendatud ka tõesti nii lihtsalt, siis kuidas keevitusega on? Sinna ligipääs üsna halb.

OttOlesk
huviline

Registreerunud 01.10.09
Kasutaja on eemal

Auto: Tesla

postitati 23.07.10 15:46 Tsiteeri

Sry ma pole suurem asi mehaanik, aga sellist juppi ma näinud ei ole (võib-olla liiga vähe autode all käinud :P). Ma enda suka all mõtlen seda punutad jama seal vahepeal ja selle keevitamiseks võtta kogu summuti alt ära, vana tükk välja ja uus sukk asemele ja ring peale keevitada. Nii olen mina protsessist aru saanud. Ja siis uued tihendid sinna vasakule otsa kui alla tagasi panna.

The Audi S4 is a car revered by the cognoscenti and underestimated by the majority.
Korralda üritust Raplamaal Tarsi turismitalus: Tarsi talu
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
androt
huviline

Registreerunud 19.09.09
Kasutaja on eemal

postitati 23.07.10 15:57 Tsiteeri

Tõsi ta on, minu sukad paiknevad põhimõtteliselt mootori küljes ja sinna ligipääs hulga kehvem. Krt on ikka leiutatud siuke jama, miks ta nii erinev teistest Audidest olema peab, mitte ei mõista :P

EDIT: leidsin internetist üsna identse välimusega jupi (väga võimalik, et täpselt samasugune, sest kuulub Golf 4-le.) Käega on tunda, et õhku tuleb kuskilt suka ülemise ääre lähedalt.

http://cdn1.ioffer.com/img/item/308/797/91/751-039.jpg

tanelr4
huviline

Registreerunud 28.10.07
Kasutaja on eemal

postitati 23.07.10 16:14 Tsiteeri

Sai vahetatud sama sukk, mis oti pildi peal ja maksis 150.- suvalises autopoes, käib kahe toru vahele ja läbimõõt 55mm (minul 1,8T 110kw). Aga poes neid mõõdu järgi ikka müüa ja kat-i pole küll mõtet selle pärast osta, saab kuidagi lihtsamalt uued sukad vahele ma arvan.

heix75
huviline

Registreerunud 22.08.04
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Avant C4 '95 2.6 V6 ABC 110kW autom.

postitati 23.07.10 17:55 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: androt
Tervist

Ehk keegi oskab öelda, kas A3le müüakse ka eraldi summuti sukkasid (kaks peenikest u 5cm pikkust sukka) või tuleb osta terve see suur jurakas koos katalüsaatoriga. Jama, et ei leia romulatest ka, kõik pidid olema juba ära võetud Saksamaal ja kalli raha eest maha müüdud. Auto puristab kõvasti ja tudengil käib see 4k kõvasti rahakoti pihta.

Tänud ette

Raunex müüb ka kõivõimalikke juppe Audidele, Fixusest võid ka küsida Pärnus. Neid kohti peaks üsna mitmeid olema, kuskilt ikka saad. Kui kohapeal pole, siis tellimise peale kindlasti on saada.

androt
huviline

Registreerunud 19.09.09
Kasutaja on eemal

postitati 23.07.10 18:15 Tsiteeri

Jah, ma kohtadest täiesti teadlik. Küsimus vaid selles, kas tuleb soetada terve jupp (nagu pildil) või saab ka kuidagi lihtsamalt (loe: odavamalt). Töökojas räägiti, et eraldi sukki selliseid ei müüdagi, et tuleb koos n-ö pükstega osta. Üks võimalus ilmselt ülevalt jäigaks keevitada ja ise miski sukk alla poole aretada, tulevikus ka lihtsam vahetada ja tuleb kindlasti odavam kui terve toru osta.

forsin
huviline

Registreerunud 01.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: S6T, S6TD, Golf TDi 200hp, Multivan

postitati 23.07.10 19:37 Tsiteeri

Tsitaat:
Jah, ma kohtadest täiesti teadlik. Küsimus vaid selles, kas tuleb soetada terve jupp (nagu pildil) või saab ka kuidagi lihtsamalt (loe: odavamalt). Töökojas räägiti, et eraldi sukki selliseid ei müüdagi, et tuleb koos n-ö pükstega osta. Üks võimalus ilmselt ülevalt jäigaks keevitada ja ise miski sukk alla poole aretada, tulevikus ka lihtsam vahetada ja tuleb kindlasti odavam kui terve toru osta.

Töökojas räägitakse sellepärast, osta terve jupp, sest nad ei oska keevitada, nad oskavad vaid vahetada,
Aga minu taoline mees ostab ainult selle 150.- suka, keevitan vahele ja asi korras kauaks ajaks.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199

postitati 24.07.10 08:24 Tsiteeri

Mööda suka pikkus ja toru läbimööt ära, vöta sammud poe poole ja soeta sobiv ära.
Mees kes keevitada oskab, teeb tolle töö ära nigu niuhti.

Vorsprung durch Drehmoment !
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
oss30
huviline

Registreerunud 21.01.08
Kasutaja on eemal

Auto: a6 avant quattro 142kw 97a

postitati 24.07.10 08:30 Tsiteeri

Olen teinud neid palju. Küll passatitel mittea audidel aga ehitus sama. Ülevalt sukad minema-toru asemele jäigalt. Siis alla lihtsalt sukk vahele et murdma ei hakkaks. Pole siiani ükski ära lagunenud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
androt
huviline

Registreerunud 19.09.09
Kasutaja on eemal

postitati 29.07.10 12:54 Tsiteeri

Probleem tänaseks lahendatud ja auto jälle mõnus vaikne. Ühest probleemist koorus aga järgmine, st kat-il on kolin sees ja järgmisena vajab vahetust see. Kas keegi oskab öelda selle mõjust ülevaatusele, paistab teravalt silma? Samuti võiks soovitada mõnd kohta, kust võimalikult odava uue lambdaga kat-i saaks.

arro
klubiliige

Registreerunud 10.11.06
Kasutaja on eemal

Auto: C3 quattro, C4 quattro

postitati 29.07.10 13:36 Tsiteeri

Kui katalüsaatori kärg sees lahti siis on ta ka mingil määral juba ära põlenud, oleneb kui palju, võib olla läheb ülevaatuselt läbi võibolla mitte. Miks on sul vaja koos lambdaga katalüsaatorit? Või sa mõtlesid koos lambda auguga katalüsaatorit? Kui lambda andur korras siis pole ju mõttet teda niisama vahetada. Pärnus konkreetselt ei tea kus kohast hea hinnaga katalüsaatorit saada, aga Tallinnas Laki autos on metallkärjega universaal kati´d olemas ja hinad neil ka mõistlikud.

Your time is limited, so don´t waste it by living someone else´s life. TIG keevitus teenus
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
raxi
huviline

Registreerunud 20.01.08
Kasutaja on eemal

postitati 29.07.10 13:58 Tsiteeri

Tsitaat:
Probleem tänaseks lahendatud ja auto jälle mõnus vaikne. Ühest probleemist koorus aga järgmine, st kat-il on kolin sees ja järgmisena vajab vahetust see. Kas keegi oskab öelda selle mõjust ülevaatusele, paistab teravalt silma? Samuti võiks soovitada mõnd kohta, kust võimalikult odava uue lambdaga kat-i saaks.

Mine uuri Remit autost vana pärnu piiril, mauri tehnokülast. Seal on osavad sellid ja ehk aitavad hädast välja.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
androt
huviline

Registreerunud 19.09.09
Kasutaja on eemal

postitati 29.07.10 15:04 Tsiteeri

Jah, mõtlesingi lambda auguga. Seal Remitis käisin sukkasid ka vahetamas, eks siis ole näha, kas tuleb peagi jälle tagasi minna, kuna ülevaatus septembris.

raxi
huviline

Registreerunud 20.01.08
Kasutaja on eemal

postitati 29.07.10 20:02 Tsiteeri

Kus hundist räägid. Mul ka üks sukk omadega õhtal. :D Järgmine nädal tuleb see töö siis ette võtta.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Karel_L
huviline

Registreerunud 02.10.10
Kasutaja on eemal

Auto: Skoda Superb

postitati 16.07.12 22:14 Tsiteeri

Kraabin vana teema üles.
Kas keegi oskab öelda, kust saab seda sukka osta Tallinnast, keevitada saan ise vahele aga sukka pole kuskilt võtta. Forss küsis raha 1052€(vmt), oli siis terve tükk.
Arvasin koguaeg, et summuti katki kuskilt, nüüd enne ÜV hakkasin uurima, tuli välja, et sukk hoopis õhtal.
Ei tea kas erinevatel mootoritel on vahe või mitte igaljuhul mul on 1.8 ilma turbota.

A4TQ
klubiliige

Registreerunud 24.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: SQ7, 911

postitati 17.07.12 05:45 Tsiteeri

Aga palun

TruePlaya
huviline

Registreerunud 10.04.13
Kasutaja on eemal

postitati 16.08.13 14:47 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: A4TQ
Aga palun

Oskab keegi sukka mõõte öelda? Et millised täpselt sobivad... autoks A3 1.6 74kw 2001a??

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 25.0% - SQL: 75.0%]