Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Rehvide erinevus (Vastuseid: 13 | Vaatamisi: 2442)
kosei19
huviline

Registreerunud 25.09.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi S6/C4 4.2,Audi S4/C4 4,2

postitati 17.11.09 15:39 Tsiteeri
Rehvide erinevus

Ma küll tean et sellest on siin ennem räägitud,aga sealt ma otsest vastust ei leidnud!Aga küsimus selline et kui suur võib Quattrol olla rehvide erinevus!!

Mul on kindla Firma rehvid mida tahan Bridgestone Potenza S-02 aga ei leia ette ja taha täpselt sama kõrgusega rehve!

Taha tahan panna 285/30 ZR 18 ja ette oleks sellele mõõdule kõige lähema kõrgusega 245/35 ZR18!Aga ei leia sellele mõõdule seda!Ja erineva firma ja mustriga ei taha panna eriti!Järgmine mõõt mis oleks saada selle firma rehvi on 265/35 ZR 18,aga rataste kiiruse vahe tuleks 2,3km/h!!Kas see kiiruse erinevus on liiga suur Quattrole ja paneb käigukastile ja reduktorile suur põntsu??

Ette tänades

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
lehys
huviline

Registreerunud 31.05.08
Kasutaja on eemal

Auto: Cupra Leon Sportstourer

postitati 17.11.09 16:07 Tsiteeri

Miks üldse panna erineva laiusega rehve quattrole?Mida sellega saavutada tahad?:o

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
laurz
huviline

Registreerunud 30.12.05
Kasutaja on eemal

Auto: b4TQ :D E39

postitati 17.11.09 18:04 Tsiteeri

Ilmselt välimus. Mida laiem papu seda änksam:D Sõidad quattroga,kasuta õiges mõõdus rehve ja kestab:cool:

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
cilaper
huviline

Registreerunud 16.06.07
Kasutaja on eemal

Auto: C5q

postitati 17.11.09 18:15 Tsiteeri

Tahaks täitsa pilti näha kui see 285 seal all on. Täpsemalt tahaks näha kuhu ta vastu käima hakkab.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
laurz
huviline

Registreerunud 30.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 17.11.09 18:33 Tsiteeri

Ja kui rehvid kuidagi alla mahtusid,siis oleks järgmine teema "Millest on tingitud suur kütuse kulu":D

Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 17.11.09 18:43 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: kosei19
Ma küll tean et sellest on siin ennem räägitud,aga sealt ma otsest vastust ei leidnud!Aga küsimus selline et kui suur võib Quattrol olla rehvide erinevus!!

...aga rataste kiiruse vahe tuleks 2,3km/h!!Kas see kiiruse erinevus on liiga suur Quattrole ja paneb käigukastile ja reduktorile suur põntsu??

Me ei saa keegi sulle paraku anda vastust, et 2.3 km/h kiiruste vahe veel torsenit ära ei lõhu, kuid 2.4 juba lõhuks. Sul on hea võimalus see ära testida ja meile sellest kirjutada.

Üldiselt rohkem bemmi (või mõne muu tagaveolise) teema.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
raizxc
huviline

Registreerunud 09.11.05
Kasutaja on eemal

postitati 17.11.09 18:58 Tsiteeri

Ennast hakkas ka see teema huvitama, kuna olen kuulnud, et quattrol peavad olema sama mõõtu rehvid, isegi sama kulumisastmega. Kui Audi R8 näiteks tuua, siis neil tagumised rehvid küll laiemad, kui esimesed. Kas see neil juba tehasest välja veeredes nii või omaniku enda kätetöö, seda ei tea.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 17.11.09 19:17 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: raizxc
Ennast hakkas ka see teema huvitama, kuna olen kuulnud, et quattrol peavad olema sama mõõtu rehvid, isegi sama kulumisastmega.

Osaliselt õige, osaliselt mitte. Oluline on vaid see, et rehvi ümbermõõt oleks võimalikult sama. Laiuse erinevus ei avalda mingit mõju.

Tsitaat:
Algselt postitas: raizxc
Kui Audi R8 näiteks tuua, siis neil tagumised rehvid küll laiemad, kui esimesed. Kas see neil juba tehasest välja veeredes nii või omaniku enda kätetöö, seda ei tea.

R8 on vast ainus Audi, mille puhul see õigustatud on. Kaalujaotus on keskmootori tõttu traditsioonilisest Audist tunduvalt erinev. Ilmselt on ka veojõud vaikimisi kuskile sinna 40/60 kanti tagasilla kasuks jaotatud.

raizxc
huviline

Registreerunud 09.11.05
Kasutaja on eemal

postitati 17.11.09 19:26 Tsiteeri

Tänud vastuse eest! Väheke targem nüüd siis jälle.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
kosei19
huviline

Registreerunud 25.09.08
Kasutaja on eemal

postitati 17.11.09 19:45 Tsiteeri

Nagu näha siis siit ma vastust ei saa!Tuleb siis ise katsetada ja saab teada!!Sest siin kõik:mad:,aga aitähh neilegi kes nata aitasid

kosei19
huviline

Registreerunud 25.09.08
Kasutaja on eemal

postitati 17.11.09 20:05 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: lehys
Miks üldse panna erineva laiusega rehve quattrole?Mida sellega saavutada tahad?:o

Ma ei taha midagi saavutada,lihtsalt tagumised veljed on10,5 ja esimesed 9,5 tolli laiad

laurz
huviline

Registreerunud 30.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 17.11.09 21:19 Tsiteeri

Proovi ära. Igaljuhul minu c4-jal on 235 laiusega rehv tiiva äärega tasa.Kui oleks madaldus,siis käiks vastu tiiva äärt.Võimalus-vähe teise ET-ga velg.Aga 285?????? no ma ei tea kuhu sa mahutad selle?Ees on sama lugu.Tiiva äärega tasa ja kui rattad välja keerata,käib õrnalt vastu logarit.265 laius ette??????:D Diffritele see erinevus ei mõju.Aga mis torsen sellest arvab? Katseta ära,saad teada:cool: Tehas soovitab kasutada ühesuguse diameetriga rehve ja ka ühesuguse mustriga,et asi toimiks ja kestaks:D

kosei19
huviline

Registreerunud 25.09.08
Kasutaja on eemal

postitati 17.11.09 21:27 Tsiteeri

Huvitav!!!

Mul orig veljel 255/40 r17 ja ei käinud kyll vastu kuhugi ja tiiva äärestki veel puudu!!

Aga tänud;)

cilaper
huviline

Registreerunud 16.06.07
Kasutaja on eemal

Auto: C5q

postitati 17.11.09 21:46 Tsiteeri

Siis lase kitsamad rehvid peale venitada. 255 veel kuidagimoodi mahub alla õige ET puhul. Iseasi palju seda 18" venitada kannatab, kardan et mitte palju. Päris sellist venitust 18" oma madala seina tõttu ei kannata.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 37.3% - SQL: 62.7%]