maidlamati
huviline
Registreerunud 19.06.07
Kasutaja on eemal
Auto: a6 quattro
|
postitati 03.01.08 06:56
|
|
|
külm jamab uksega.
head uut!
mul selline huvitav mure, et kui väljas viskab paar külma kraadi, siis juhiuks ei taha enam kinni minna. Lahtituleb ilusti, aga kui istud sisse ja ust
enda järgi kinni tõmbab, siis kinni ta ei jää. Tuleb tükk aega ennem jamada kui hakkab kinni võtma. olen proovinud lukku õlitada ka, kuid arvan, et
õli pole õigesse kohta jõudnud. kas kellelgi ka selliseid lolle muresid on olnud ning mis rohtu olete raviks kasutanud?
maidlamati
|
|
|
tarmo
klubiliige
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.01.08 07:03
|
|
|
ukse lukustussüsteem juppideks, üles soojendada, ära kuivatada ja puhastada, lukuõliga ära määrida ja kokku tagasi. sama teha ka nende hoobade ja
varrastega ukse sees.
|
|
|
|
real1
huviline
Registreerunud 09.06.06
Kasutaja on eemal
Auto: B3, B4, B5; B7, C4, C6
|
postitati 03.01.08 07:43
|
|
|
Olen sellise probleemiga lukku lahti võtnud. Vedru, mis seda klõksu üles peaks lükkama, oli vesine ja ära külmunud.
Lukku kätte saada äärmiselt kehv, tagasi panna veel hullem edu tööle!
|
|
|
laurz
huviline
Registreerunud 30.12.05
Kasutaja on eemal
Auto: b4TQ  E39
|
postitati 03.01.08 07:48
|
|
|
mina kasutasin fööni
|
|
|
anduke88
klubiliige
Registreerunud 17.04.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 B6 1.9TDI & MB W205 & Audi Q7 60 TFSIe
|
postitati 03.01.08 08:34
|
|
|
Kui need õlitused, puhastused ei aita, siis lukk läbi(kas see vedru väsinud või mõni muu detail järgi andnud).
Sea aga sammud lammutuse poole.
|
|
|
|
maidlamati
huviline
Registreerunud 19.06.07
Kasutaja on eemal
Auto: a6 quattro
|
postitati 03.01.08 11:31
|
|
|
no siit sai juba hulga variante lahenduseks. eks hakkan käsi õlitama! tänud
|
|
|
laur
huviline
Registreerunud 14.09.03
Kasutaja on eemal
Auto: A7 3.0 TFSI
|
postitati 26.02.09 19:57
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: anduke88
Kui need õlitused, puhastused ei aita, siis lukk läbi(kas see vedru väsinud või mõni muu detail järgi andnud).
Sea aga sammud lammutuse poole. |
Olen teda kõvasti kuvatanud (lasin ükskord tundaega kuumapuhuriga peale) ja õlitanud ja mida kõike veel. Ikka jamab külmaga. Asi ei saa trossides jms
olla, kindlalt lukus. Viimane laks on see et enam ei näita et uks lahti ka on. Ilmselt see mikrolüliti ka saba andnud. Ühesõnaga võiks vist öelda et
se lukk on täiega kutu Aga ma siin lugesin et osad on neid lüliteid
vahetanud jne, annab midagi veel päästa äkki? Uus lukk on paras kirves ja lammarist on ka nadi osta, se võib samamoodi saba anda varsti. Päästmise all
pean enam seda sulgumise probleemi silmas, või ongi asi lihtsalt ni kulunud?
|
|
|
jan-kos
huviline
Registreerunud 23.04.03
Kasutaja on eemal
Auto: A100TDIC4 oilexpress ja pargimaastur
|
postitati 26.02.09 20:09
|
|
|
Millise A6 lukuga tegu on? C4 või C5
Tegelt kui on C5 lukuga siis tuleb see legoks võtta, korralikult keemiaga puhastada ja õlitada ja kokku,suurt kuluda seal midagi pole,kui just mõni
vedru pole väsinud.Mikrolülitid on juba omaette teema 
|
|
|
|
Darkdog
huviline
Registreerunud 20.03.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6
|
postitati 26.02.09 20:58
|
|
|
Sama asi läbi elatud. See puhastamine ja määrimine ja soendamine ei andnud pikkaajalist tulemust. Kuu aega ja sama jama. Lukumehanism oli kulunud
lihtsalt.
Võtsin lammarist viisakama (100 eek ) ja toimib siiamaani.
|
|
|
laur
huviline
Registreerunud 14.09.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.02.09 21:24
|
|
|
C5 jah. Eks ma uurin lammarist jah, 100 krooni eest pole paha, võrreldes 1500'ga 
|
|
|
jan-kos
huviline
Registreerunud 23.04.03
Kasutaja on eemal
|
|
laur
huviline
Registreerunud 14.09.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.02.09 18:27
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: jan-kos
C5 luku keeled/hammas on plastikust ja see käib raskelt oma
võllipeal,sellepärast uks kinni ei jäägi.Mida rohkem ma uuemaid autosid lammutan seda rohkem ma neist pettun |
Miks ta siis ainult külmaga kinni ei jää? Eriti peale pesu.
|
|
|
jan-kos
huviline
Registreerunud 23.04.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.02.09 18:38
|
|
|
Sellepärast et see lukusüsteem on nii "nõmedalt" tehtud. Mul oli selline häda et kümaga ei saanud autosse sisse, lukud lihtsalt ei avanenud.
Lammutasin luku legoks, seal on mõningad edevad vedrud ja need liigutavad ka seda hammast/keelt ja kui see on võlli peal, siis tehase poolt on need
määritud tehnilise vaseliiniga mis ajapikku on muutunud parafiiniks. Ma puhastasin luku osasid sellise keemiaga mis lahustab kõik rasvad (hetkel ei
oska öelda mis see oli, kuna töökaaslane tegeleb elektroonikaga ja tema aineid ma raiskasin). Sealt tuli igasugu jama välja ja peale seda lasin
suruõhuga veel kõik nurgatagused läbi ja pihustasin vedelaid õlisi sinna vahele. Asja sain tööle kahel uksel, aga üks paneb ikka veel kelbast. Kui see
lukustus seal raskelt käib, siis ukse kinni tõmbamisel ei lukusta ust ära külmaga. Kas soojaga töötab normaalselt? Kahjuks ei teinud järjekordselt
pilte sellest luku hinge elust, aga idiootsemat süsteemi ma pole näinud.
|
|
|
|
Veix01
huviline
Registreerunud 07.04.07
Kasutaja on eemal
Auto: a6 2,4 q.aut
|
postitati 28.02.09 06:08
|
|
|
Endalgi oli sama mure. Sai siis lukk korralikult grafiitõliga ära õlitatud, ei pidanud ka lukku maha kiskuma ja mure murtud, siiani pole enam mingit
probleemi olnud.
|
|
|