Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: 2001 aasta tiptronic teeb häält (korras) (Vastuseid: 6 | Vaatamisi: 1710)
sospert
huviline

Registreerunud 18.05.04
Kasutaja on eemal

Auto: q7

postitati 28.02.07 10:18 Tsiteeri
2001 aasta tiptronic teeb häält (korras)

Auto on A8 ja kast on viie käiguline. Kast teeb sellist kumisevat häält just sellel hetkel kui hakkab ise käiku vahetama. See siis kuskil 1600 - 1800 pöörde juures. Häält raske kirjeldada - nagu keegi hõõruks midagi tühjas plekkämbris miskit kiiresti ringi. Kui käik vahetunud siis hääl momentaalselt kadunud. Kui manualis proovida, siis sama - selles pööretevahemikus esineb kuminat.
Kui kõvemini pressida, et käiku vahetatakse üle 2000 pöörde, siis häält pole. Kast ise töötab perfektselt nagu ennemgi - käiguvahetusi tunda ei ole.
Õli kastis on vahetatud ja tase korras.
Olen proovinud ka kohapeal mootoriga tuuritada - siis häält pole. Hääl esineb ainult siis kui vedu taga on.

Äkki on kellelgi tiptronicuga analoogset probleemi olnud ja millega asi o lõppenud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Snowhite
huviline

Registreerunud 12.06.06
Kasutaja on eemal

Auto: C5 S6

postitati 28.02.07 11:40 Tsiteeri

hakkab minema miskit seal sees, mis väände suurenemisel häält teeb, mine aga kuskile kontrolli, enne kui päris laiali lendab...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
sospert
huviline

Registreerunud 18.05.04
Kasutaja on eemal

postitati 28.02.07 12:42 Tsiteeri

Kus kohast siihukesi häid spetsialiste leida, kes oskaksid hääle järgi miski diagnoosi panna?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 28.02.07 13:18 Tsiteeri

Märjamaal pidavat üks tegelane olema, otsingusse "automaatkast märjamaa"

Harku järve taga on kuskil Taket'i automaatkastide remont.

ee.auto newsgroupist on heade sellealaste teadmiste ja kogemustega silma jäänud Kuno Talimaa.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
sospert
huviline

Registreerunud 18.05.04
Kasutaja on eemal

postitati 01.03.07 20:01 Tsiteeri

Et siis polnudki asi käigukastis (palju raha jäi alles). Probleem oli hoopis väljalaskes - katalüsaatorites. Nendest oli tingitud nii hääl, mida ma pidasin kastiks kui ka auto suitsemine, mis tegelikult isegi rohkem mulle peavalu valmistas. Kinnine katt põhjustas EGR-i tomingutesse apsakaid ja rohkem seda põlenud/põlematta saasta suunati mootorisse tagasi. Tulemuseks oli see, et mootor ise hakkas ennas lämmatama - puhas õhk sai otsa - sealt ka jõu puudus ja värin ja kõik muu jama. Rohuks oli peenestamine - totaalne. Btw kas te teadsite, et tiptronik vahetab käigu ise ära üles jõudes (manuali peal), ca nii 4700 pööret (diisel) - mina ei teadnud.

Igatehes jälle targem.

juks11
huviline

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 01.03.07 20:13 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: sospert
Et siis polnudki asi käigukastis (palju raha jäi alles). Probleem oli hoopis väljalaskes - katalüsaatorites. Nendest oli tingitud nii hääl, mida ma pidasin kastiks kui ka auto suitsemine, mis tegelikult isegi rohkem mulle peavalu valmistas. Kinnine katt põhjustas EGR-i tomingutesse apsakaid ja rohkem seda põlenud/põlematta saasta suunati mootorisse tagasi. Tulemuseks oli see, et mootor ise hakkas ennas lämmatama - puhas õhk sai otsa - sealt ka jõu puudus ja värin ja kõik muu jama. Rohuks oli peenestamine - totaalne. Btw kas te teadsite, et tiptronik vahetab käigu ise ära üles jõudes (manuali peal), ca nii 4700 pööret (diisel) - mina ei teadnud.

Igatehes jälle targem.

Alla vahetab kah, ma alati rääkinud, et see suht mõttetu asi...

Aga siis hää kui tallates asja korda saab!

Flameko Autohooldus.EE http://www.autohooldus.ee
Kasutatud ja uued varuosad http://www.autohooldus.ee/varuosad/ Imeodavad varuosad - http://www.autohooldus.ee/online
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Maku
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 16.11.07 20:39 Tsiteeri

Küsin sellist asja, et kas mõni veakood ka oli?

torque addict / in the real world four wheel drive means safety and traction
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 19.5% - SQL: 80.5%]