Amadeuz
huviline
Registreerunud 09.03.05
Kasutaja on eemal
Auto: C5 avant TQAT 110 kW õlipress '99 (Nora), MB W639 kombi AT CRD 80kW (Jasmin)
|
|
poleoluline
huviline
Registreerunud 25.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A8 4,2 Q
|
postitati 28.12.06 22:09
|
|
|
Kass keegi üldse üle luges palju rahvast kohal oli ?
|
|
|
arsi
huviline
Registreerunud 09.02.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi v8 3,6 aut.91, Audi V8 3,6 aut 89, Opel vectra B 1,8 Kia ceed gt line 2016. Subaru legacy
|
postitati 28.12.06 22:11
|
|
|
Ma lugesin ...aga peale kolme läks segamini
|
|
|
poleoluline
huviline
Registreerunud 25.05.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.12.06 22:14
|
|
|
Tegelikult kui ühispildi saan...siis sealt peaks pea aegu kõik kokkulugeda saama...
|
|
|
Kirsa
klubiliige
Registreerunud 20.05.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Coupe Q 20v
|
postitati 28.12.06 22:29
|
|
|
Pildid
Ühispildile siis tuleb mind otsa liita, ehk siis +1
|
|
|
poleoluline
huviline
Registreerunud 25.05.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.12.06 22:38
|
|
|
Järgmine kord võiks audid linnatulede foonil ritta seada...
|
|
|
Kevadlilleke
klubiliige
Registreerunud 26.04.04
Kasutaja on eemal
Auto: Coupe '95 85kW
|
postitati 28.12.06 22:48
|
|
|
Kuulge, väga vinge oli. Rahvast nagu murdu. Sai lõkke ümber naerdud, head ja paremat mekitud, ohtralt mittealkohoolseid jooke tarbitud Aastale (praegustes ilmaoludes) väga mõnus punkt pandud (kes Püssikasse edasi
suundusid, neile tuleb kindlasti ühe punkti asemel kolm ).
poleolulise idee andis hea alge... Kui lumi või härmatis maha tuleb ja kraadid miinuses, siis võiks Tartu audiclub.ee kambaga autod
puhtaks pesta ühel kenal nädalavahetuse päeval ja teha üks ilus fotosessioon. Lähem info siis kui tingimused olemas
P.S. Kolonni lõpust ei ole väga viisakas (ega mõistlik) madallennule suunduda. Kes teab, see teab.
Noh? Päris kõva, mis? Onju?
Nojah, ainuke jama on selles, raisk, et, kuradi, kaua ei saa nii lasta - tõmbab... tõmbab aku tühjaks... B4 Coupe
|
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: 5x4x4
|
postitati 28.12.06 23:03
|
|
|
Vapramäele sõites hakkas mingi bussike kolonnist mööda venima, see tundus kuidagi masendavalt naljakas
Tagasi tulles kolonni eesotsas hoidsin küll viisakalt seierit 100kmh peal ja kedagi mööda minemas ka ei kohanud, mis toimus tagapoole vot seda ei tea
PS! Üks asi, mille pean ise kindlasti ära korraldama: igasse autosse komplekt kindaid ja müts Brrrr jahe oli
Edit: Bizige'se koogikesed oli väga head. Ausõna ma ei võtnud ühtegi kooki enne kui olin need "kõigile kasutamiseks" lauale asetanud
|
|
|
Riimak
huviline
Registreerunud 28.07.06
Kasutaja on eemal
Auto: Gooooooolf / Riisirakett
|
postitati 29.12.06 01:17
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Kevadlilleke
P.S. Kolonni lõpust ei ole väga viisakas (ega mõistlik) madallennule suunduda. Kes teab, see teab. |
lorrap?
Tsitaat: | Algselt postitas: kps
Vapramäele sõites hakkas mingi bussike kolonnist mööda venima, see tundus kuidagi masendavalt naljakas
Tagasi tulles kolonni eesotsas hoidsin küll viisakalt seierit 100kmh peal ja kedagi mööda minemas ka ei kohanud, mis toimus tagapoole vot seda ei tea
|
kui ei eksi siis olin kolmandas autos, täpselt ei mäleta, igastahes meie ette ta jõudis ja mitte gramm kaugemale....
|
|
|
Menthor
klubiliige
Registreerunud 11.08.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audid
|
postitati 29.12.06 16:36
|
|
|
tore oli jah.... jääb taaskord järgmist korda ootama
ma pakun, et mõeldigi ikka seda bussi mitte lorrapit @ Riimak (kuigi ei tea mis tagasi tulles taga toimus) eks tüübil oli vaja näidata midagi... ainult, et pidi enne kõigist mööda saamist ära keerama
tagasi tulles muidu 3-4 autot oli ees otsas, siis mina ja teised järel... mööda ei läinud keegi kellestki
|
|
|