reimoo
huviline
Registreerunud 23.06.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi100 2.8; A6 2,5 TDi 85 kW
|
postitati 09.10.06 21:58
|
|
|
stangede eemaldamine??!!
Tahtsin mina siis ära kiskuda audi c4 tagumist stanget,kuid mõistus ei hakkanud peale, nii nõu kui ka jõuga. Kõvasti ka ei raatsinud kakkuda,äkki
läheb juppideks.
Et äkki siis keegi oskab näpunäiteid anda???!!
|
|
|
Simps
klubiliige
Registreerunud 29.01.05
Kasutaja on eemal
Auto: erinevad
|
|
Anduuu
huviline
Registreerunud 08.03.05
Kasutaja on eemal
Auto: S6 Avant 4.2
|
postitati 10.10.06 20:06
|
|
|
avandil igastahes jah on kokku see stange kinni 4 poldiga ja 2 klemmiga, 2 klemmi mõlemad asuvad panipaikades taga tulede juures mõlemal pool( väike
must punn peal neil veel) 2 ülejäänud poldile pääseb ligi autoalt..ja need klemmid vms..need tuleb lihtsalt lahti kakkuda..tõmmates tagumise
rattakoopa juurest stanget lihtsalt väljapoole ja plõks ongi käes..
|
|
|
reimoo
huviline
Registreerunud 23.06.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi100 2.8; A6 2,5 TDi 85 kW
|
postitati 15.10.06 19:12
|
|
|
tänud siis teile,kes viitsisid mulle seda seletada,sain asjast aru,nii et homme lammutama
tänud!!!!
|
|
|
cornoyo
huviline
Registreerunud 09.02.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2×80 ABK
|
postitati 15.09.08 18:28
|
|
|
b4 tagastange eemaldamine.
Kuidas eemaldada b4 avandi tagastange. Täna katkusin lahti need panipaigad ja uurisin nii alt kui pealt, kuid silma ei hakkanud ausaltõelda
mittemidagi millest alustada.
Kunagi oli mul skeem olemas, kuid seda tööd ette ikkagi ei võtnud, nüüd oleks hädasti tarvis, aga skeemiga link enam ei toimi.
|
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199
|
postitati 15.09.08 19:42
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: cornoyo
Kuidas eemaldada b4 avandi tagastange. Täna katkusin lahti need panipaigad ja uurisin nii alt kui pealt, kuid silma ei hakkanud ausaltõelda
mittemidagi millest alustada.
Kunagi oli mul skeem olemas, kuid seda tööd ette ikkagi ei võtnud, nüüd oleks hädasti tarvis, aga skeemiga link enam ei toimi. |
ehk on abiks-teoreetiliselt peaks avandil siiski midagi taolist olema:

aasta arvuks 1993
|
|
|
masinist
huviline
Registreerunud 15.09.07
Kasutaja on eemal
Auto: C4 avant quattro 16v, VW rabbit
|
postitati 16.09.08 13:34
|
|
|
Kas stangel käib see alumine must liist ka eraldi küljest ära?
C4 esistanget mõtlen, sai pisut kannatada ja nüüd oleks vaja korrastada, aga kas saab seda musta osa vahetada.
|
|
|
kella4
huviline
Registreerunud 10.10.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.09.08 13:56
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: masinist
Kas stangel käib see alumine must liist ka eraldi küljest ära?
C4 esistanget mõtlen, sai pisut kannatada ja nüüd oleks vaja korrastada, aga kas saab seda musta osa vahetada. |
Peaks käima küll, nägin müügiplatsil üht C4-ja millel see lihtsalt töllerdas plastskuttidega stange küljes . Peaks küljest tulema stange seestpoolt lähenedes.
B4-l tuleb stange küljest lihtsalt, eriti kui veokonksu ei ole. Niisiis kui ei ole keerata pagasnikust mati alt põrandast 4 polti välja, koopast kah
kruvid välja ja stange libiseb tahapoole välja.
Kui on olemas ka konks, siis on need 4 polti keeratud kohe läbi pagasniku põhja ja otsaga auto põhja alt väljas, seega toimida vastavalt et need
poldid lahti saaks võetud. Samuti on konksu olemasolu puhul lisatud täiendavaid tugevdusi, mis asuvad samuti pagasnikus. Ka need on vaja lahti saada,
sest stange ja konks on ühes tükis ja tulevad koos ka välja.
|
|
|
masinist
huviline
Registreerunud 15.09.07
Kasutaja on eemal
Auto: C4 avant quattro 16v, VW rabbit
|
postitati 16.09.08 14:01
|
|
|
Ma mõtlen ikka seda stange alumist musta- värvimata osa, mille külge tavaliselt need stangelisad liimitakse.
|
|
|
Starr
huviline
Registreerunud 07.02.05
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 16.09.08 15:31
|
|
|
käib ära. aga seda mugav nii võtta, kui stange maas. just pool tundi tagasi võtsin selle riba küljest. stange oli maas.
esistange c4-l on 2 poldiga kinni, ligi saab stange võred külgmised maha, siis näed kuuskant polte(abiks 6ne kuuskantvõti) ja siis veel tiiva küljes
plastkinnitused.
Tsitaat: | Algselt postitas: masinist
Ma mõtlen ikka seda stange alumist musta- värvimata osa, mille külge tavaliselt need stangelisad liimitakse. |
|
|
|