Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Kus on kõige parem Audi tehnilist seisukorda kontrollida (Vastuseid: 7 | Vaatamisi: 1972)
aaks
huviline

Registreerunud 03.05.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 Quattro 2.5TD 2000

postitati 13.09.06 14:59 Tsiteeri
Kus on kõige parem Audi tehnilist seisukorda kontrollida

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Simps
klubiliige

Registreerunud 29.01.05
Kasutaja on eemal

Auto: erinevad

postitati 13.09.06 15:16 Tsiteeri

Reval Auto
Paldiski mnt 100a, Tallinn

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
ultra2005
huviline

Registreerunud 16.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 C4 Avant (1992.a) 2,0 85 Kw AAD/AXP - Manual + AUDI A6 C5 Avant (1998.a) 1,8T 110Kw AEB/DHW - Manual

postitati 13.09.06 17:18 Tsiteeri

Ma ei tea kus on kõige parem aga 28-ndaks Septembriks panin FORSSI aja hommikuseks ülevaatuseks kinni. Hommikul enne 9-t on neil seal mingi ülevatuseaeg kus nad vaatavad mis auto juures jama on ja kalkuleerivad varuosade ning ajakulu ja hinnasuhte vastavalt sellele. 150 eek pidavat see ülevatus maksma ning peale seda saab remondiaja fikseerida. Ka seda ülevatusaega tuleb ennem kinni panna muideks. Kuna FORSS tegeleb eelkõige Audi/VW/OPEL st sakslastega siis peaks ka neil olema piisavalt kogemusi. Kui targemaks saan siis annan oma hinnangu asjale aga selline koht ka siis :)

XZN M16
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
monte
huviline

Registreerunud 16.01.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 Avant 1995 V6 - 2,6 (105kw)

postitati 14.09.06 18:33 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Simps
Reval Auto

jah, aga diagnostika maksab revalis näiteks 700 eeku.

Airbagi tule kohta öeldi VEA TUVASTAMINE maksab 300-800 krooni. Ma ei saa isklikult aru kuidas saab vea leidmise hind kõikuda, forsis tehti se tuli mul 150 eeguga korda igatahes.

Ma üldse ei vaidle, et kõige parem on minna esindusse. Paraku on esinduse hinnad ka esinduse hinnad.

Mis muidugi ei tähenda, et teinekord seal hoopis hinnad mõistlikumad ei ole kui nö "odavamates" kohtades (siit alles käis läbi esisilla remondikomplekt, mille eest siin seal märksa rohkem küsitakse kui esinduses originaali eest).

Teema algatajale - ehk siis lõplik tõde selgub ikka siis, kui otsid ja küsid võrdled. Mina oma päevinäinud b4-ja forsis remontinud, pole põhjust olnud kurta seni.

Oleks rohkem pappi ja uuem audi, tõenäoliselt ei viitsiks üldse oma pead vaevata ja käiks revalis.

Ei tea kuidas revalis asi on, aga mul tuttavad bemmimehed on esindust ka kirunud nii et vähe pole, kipub ikka selline "vahetame järjest kõik välja kuni viga kaob" suhtumine olema ka esindustes tihtipeale.

Summa summaarum - mingit universaalset tõde pole. Selle peab igaüks endale ise leidma. Tahe oma käsi ise õliseks teha, teadmised autost, tuttava kuldkäe olemasolu, rahakoti paksus, auto vanus jne on ainult mõned tegurid mis seda optimaalset lahendust mõjutavad .....

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Simps
klubiliige

Registreerunud 29.01.05
Kasutaja on eemal

Auto: erinevad

postitati 14.09.06 18:43 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: monte
Tsitaat:
Algselt postitas: Simps
Reval Auto

Airbagi tule kohta öeldi VEA TUVASTAMINE maksab 300-800 krooni. Ma ei saa isklikult aru kuidas saab vea leidmise hind kõikuda, forsis tehti se tuli mul 150 eeguga korda igatahes.

Ma üldse ei vaidle, et kõige parem on minna esindusse. Paraku on esinduse hinnad ka esinduse hinnad.

Teema algataja tahtis ainult teada, kus on kõige parem Audi tehnilist seisukorda kontrollida, muu teda ei huvita (hind, aeg etc.) Seega soovitan tal Audi esindusesse minna, sest seal kontrollivad auto tehnilist seisukorda inimesed, kes on saanud spetsiaalse koolituse Audide kontrollimiseks/remontimiseks/hooldamiseks.
Kui teda hind ei huvita, siis miks peaks mina siin nuputama, et äkki on liiga kallis ?

cmp
huviline

Registreerunud 18.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 15.09.06 11:49 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: monte

kas nad on just hinda tõstnud? juulis oli see küll odavam, täpselt ei mäleta, aga pakun 550.

ise julgen küll Revali diagnostikat soovitada, kui ongi natuke kallim, siis vähemalt on täpne. olen käinud ka odavamas kohas, kus tundus olevat korralik BOSCH aparatuur, aga mingi jama seal oli. viga alguses ei leitud, siis öeldi vale põhjus ja ühe anduri kohta öeldi et "sellist asja ei peaks siin üldse olema". lõpuks pidin ikka revalisse minema ja laskma töö üle teha.

monte
huviline

Registreerunud 16.01.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 Avant 1995 V6 - 2,6 (105kw)

postitati 15.09.06 13:00 Tsiteeri

huvitav. see ka just väga ammu ei olnud kui mina kõsisin, kevadel ehk. öeldi mulle telefonis 700 ja kopikad. Igatahes oli see enne juunit.

go figure.

aga eelmise postitusega väänasin täiega teemasse üldse. Olin veidi joogine ja hirmus tahtmine jutustada oli.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
TanelJ
huviline

Registreerunud 28.08.06
Kasutaja on eemal

Auto: Ford Probe 24V 2.5L V6 120kw '96a

postitati 15.09.06 13:06 Tsiteeri

... aga Rakvere kandis? Kas polegi?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 30.7% - SQL: 69.3%]