Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: 2,5 tdi-le lõõb vahel sisse klapi kolina? (Vastuseid: 15 | Vaatamisi: 4194)
a6audi
huviline

Registreerunud 13.08.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6 1995a 2,5TDI 103kw

postitati 14.08.06 15:13 Tsiteeri
2,5 tdi-le lõõb vahel sisse klapi kolina?

Õli vahetatud max 1 kuu tagasi(täissünt) aga üks päev hakkas päris kõvasti mingi klapp tiksuma.(vähemlt tundub nii)Sama järsult kui oli tulnud sama järsult kadus ära peale 10 min elu eest tiksumist.Nüüd on veel 2 korda seda ette tulnud,et nagu mix see nii teeb.Vana õli sees oli,polnud midagi,just peale õli vahetust.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
juks11
huviline

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 14.08.06 15:25 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: a6audi
Õli vahetatud max 1 kuu tagasi(täissünt) aga üks päev hakkas päris kõvasti mingi klapp tiksuma.(vähemlt tundub nii)Sama järsult kui oli tulnud sama järsult kadus ära peale 10 min elu eest tiksumist.Nüüd on veel 2 korda seda ette tulnud,et nagu mix see nii teeb.Vana õli sees oli,polnud midagi,just peale õli vahetust.

Kui tegemist on R5 mootoriga, siis ilmselt vaakumpump teeb seda tiksumist!

Flameko Autohooldus.EE http://www.autohooldus.ee
Kasutatud ja uued varuosad http://www.autohooldus.ee/varuosad/ Imeodavad varuosad - http://www.autohooldus.ee/online
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
a6audi
huviline

Registreerunud 13.08.06
Kasutaja on eemal

postitati 15.08.06 18:29 Tsiteeri

kas see on selline asi,mille peaks kiiremas korras üle vaatama või et võib rahulikult raha koguda selle remondiks ehk ühesõnaga-aega on selle kiire asjaga.

kaimoy
huviline

Registreerunud 15.10.05
Kasutaja on eemal

Auto: audi

postitati 20.08.06 07:14 Tsiteeri
a

mul teeb see pump juba mingi aastakese aegajalt seda lõginat, kui olen peale õlivahetust sõitnud 2000 km kaob ära kuni järgmise vahetuseni.....

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Raika
klubiliige

Registreerunud 03.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Avant 3,0TDi Q C6, A4 Avant 1,8 B5

postitati 20.08.06 18:35 Tsiteeri

Mul ka samane mure. Täiesti lambist tuleb ja läheb. Enamasti olen seda täheldanud leige mootoriga. Külmalt vaikus ja töösoojalt aeg-ajalt. Ja tekkis sama moodi peale õli vahetust.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
marks713
huviline

Registreerunud 11.01.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 2,5TDI 1991

postitati 20.08.06 20:29 Tsiteeri

See on jah nende vaakumpumpade viga. Mul oli algul sama jama, aga käis hirmsasti närvidele ja otsustasin selle hingeelu veits uurida. Võtsin selle vidina pulkadeks ja putitasin natuke. Seal sees nagu esmalt ei paistnud viga olevat, aga panin sellele imeõrnale kolvirõngale ja selle all olevale kummirõngale alla ühe tiiru teipi ,et rõngas pressiks tugevamalt vastu silindri pinda. Peale seda algul nagu hirmutas pisut ,et tolku midagi, aga natsa aja mõõdudes ei ole selle pumbaga siiani probleeme enam olnud:P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Taavi
klubiliige

Registreerunud 21.11.04
Kasutaja on eemal

Auto: UrS4

postitati 21.08.06 07:33 Tsiteeri

Ärge väga kõvasti lööge, aga nii mõnelgi audil see ära visatud ja omanikud ei kurda midagi.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
jan-kos
huviline

Registreerunud 23.04.03
Kasutaja on eemal

Auto: A100TDIC4 oilexpress ja pargimaastur

postitati 21.08.06 08:39 Tsiteeri

Diislil nii ei saa,see pulk seal hädavajalik.Kui pulga minema viskad siis ei jõua autot pidurdada, vaakum kaob ära- proovisin seda ise tehniliselt ;)

a6audi
huviline

Registreerunud 13.08.06
Kasutaja on eemal

postitati 21.08.06 17:39 Tsiteeri

Kallis see vaakumpumba vahetus võiks siis minna?

Kiil
klubiliige

Registreerunud 03.02.03
Kasutaja on eemal

Auto: Allroad TDI manuaal

postitati 21.08.06 17:55 Tsiteeri

mu autol aitab hüdrotõukuri tiksumise vastu kui natuke aega suuremate pööretega sõita. algul arvasin ka et vaakumpump teeb seda.

Raika
klubiliige

Registreerunud 03.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Avant 3,0TDi Q C6, A4 Avant 1,8 B5

postitati 22.08.06 16:45 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Kiil
mu autol aitab hüdrotõukuri tiksumise vastu kui natuke aega suuremate pööretega sõita. algul arvasin ka et vaakumpump teeb seda.

Proovinud sportlikust huvist ka seda varianti vahel. 4-ga 110 km/h näiteks. Kusjuures peale seisma jäämist ja siis mootorit kuulates on natuke aega vaikus siis hakkab tiksuma ja natuke aega hiljem jääb ära. (Natuke= aeg sekundites (ka kümnetes) mitte minutites).

waic
huviline

Registreerunud 16.05.05
Kasutaja on eemal

Auto: Allroad 3.0 + A5 sportback 3.0

postitati 28.08.06 21:16 Tsiteeri

Ka mul tiksus mingi aeg sooja mootoriga , ilmselgelt oli tegu hüdrotõukuriga, pesin miski vahendiga õlivahetuse käigus mootori läbi ja nüüd pea aasta pole sellist probleemi enam esinenud :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Kiil
klubiliige

Registreerunud 03.02.03
Kasutaja on eemal

Auto: Allroad TDI manuaal

postitati 28.09.06 17:10 Tsiteeri

panin täissündi sisse ja see tõukuri tiksumine kadus

sam
huviline

Registreerunud 27.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: audi- A6 2,8 142kw

postitati 28.09.06 18:51 Tsiteeri

Forss-is läks vaakumpumba remont (2,3 mootor) maksma 312eek. Tiksus ja lõpuks klõbises päris kõvasti.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
samru
klubiliige

Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s

postitati 29.09.06 07:11 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: sam
Forss-is läks vaakumpumba remont (2,3 mootor) maksma 312eek. Tiksus ja lõpuks klõbises päris kõvasti.

Selle rahaeest arvatavasti visati lihtsalt tõukur minema - pole tõukurit, pole probleemi. Turbomootoritel sellist asja teha ei saa, sest pidurivõimendus lakkab töötamast.

Autoalarmid, autode elektritööd. Mootorrataste ümberehitus. https://www.facebook.com/MotoSpirit-190392434636735/
kkk
huviline

Registreerunud 24.07.04
Kasutaja on eemal

postitati 12.10.06 08:48 Tsiteeri

Mul allpool sama teema vaakumpumbast. Kahe nädala eest tegin mootori õli vahetuse - päeva veel lagises nüüd aga vaikus. Auto toodud saksast 2005 augustil ning selle ajaga saanud sõpradelt, tuttavatelt oma laiskuse kohta kiruda. Teema endal aga kogu aeg õhus. Kuskilt foorumi vastustest olen isegi lugenud, et õlil ja õlil on vahe aga ei uskunud. Tänaseks on asi minu puhul aga kinnitust leidnud. Oli enne ja ka nüüd 5W-40 täissünt, tootjad aga erinevad. Vaja, võin garaazi vaatama minna. (NB! esmalt sai ka plunserid vahetatud 1200 raha läks - ei midagi).

Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 35.7% - SQL: 64.3%]