Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: probleem Audiga ja naisega (mitte minu naine) (Vastuseid: 22 | Vaatamisi: 2592)
Zach
huviline

Registreerunud 19.05.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 2,8 V6

postitati 08.08.06 11:03
probleem Audiga ja naisega (mitte minu naine)

tere Audipere!!!!
mul probleem järgmine ....et üks naine tahtis mul audiga jubedalt sõita ja väitis et load on olemas ja oskab sõita ja veel nii kindlalt :mad:......
kõige kurvem tuleb ok usaldasin teda ja andsin talle sõita ise loomulikult olin kõrval! oli juba päev otsa sõitnud ja siis hakkasime kinno minema ja tema sõitis. Sõitis oma kodu hoovis vastu puud :( Kohe koha peal pürast õnnetust sai kokku lepitud et remondi rahad lähevad pooleks.jaaa edasi....
auto oli remondis juba ja sain teada et lube eidel ei ole....:mad: tömasin kohe talle traati ja küsisin...ta vastas et jah valetas ja ei tea mix oli suht paanikas ja arvas et löön ag midagi sellis ei juhtunud. Ja nüüd ajab eit sellist juttu et ise ka ei usu ja veel keeldub rahasid maksmast:mad: kuigi suusõnaline kokkulepe on. andke nõu ja jõudu selle teema lahendamiseks see ka et ta pole minu naine olnud ega saa ka selleks

ettetänades Zach

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 08.08.06 11:31

Ma arvan, et sa pead ta nüüd endale naiseks võtma. Miski muu enam ei aita. Arveldate natuuras.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Competition
huviline

Registreerunud 12.01.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi S6, 250KW, 2001.a.

postitati 08.08.06 11:39

ega siin muud sul jahh üle jää kui leivad ühte kappi panna ja siis nagu ühispere ka auto remont kinni maksta

Zach
huviline

Registreerunud 19.05.05
Kasutaja on eemal

postitati 08.08.06 11:39

Seda ma arvasin ise ka aga ta ei suuda seda maksta :cool:

sada1000
huviline

Registreerunud 06.10.05
Kasutaja on eemal

postitati 08.08.06 11:40

Tsitaat:
Algselt postitas: Black
Ma arvan, et sa pead ta nüüd endale naiseks võtma. Miski muu enam ei aita. Arveldate natuuras.

lol :D hea point

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
AlexTLN
huviline

Registreerunud 13.04.05
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Quattro

postitati 08.08.06 11:43

Kõik konfliktid saab lahendada sõbralikul viisil. Ega ta ei eita, et on sinu autoga vastu puud sõitnud? Või ta väidab, et esimest korda sind ja sinu autot näeb? :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
lorrap
klubiliige

Registreerunud 24.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: VW Passat Variant 4-motion 1,9TDI-PD

postitati 08.08.06 11:44

Tsitaat:
Algselt postitas: Zach

No natuuras suudab ikka maksta...;)

...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Zach
huviline

Registreerunud 19.05.05
Kasutaja on eemal

postitati 08.08.06 11:44

ei ta ei eita midagi.......

Ren
huviline

Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: S4 B5

postitati 08.08.06 11:45

Tsitaat:
Algselt postitas: lorrap
Tsitaat:

No natuuras suudab ikka maksta...;)

Tuleb lihtsalt töötundideks ümbe arvutada remondikulu :D

The replacement for displacement
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
TT
huviline

Registreerunud 08.06.04
Kasutaja on eemal

postitati 08.08.06 11:45

Proovi veel doktor Noormanile ka kirjutada;)
Sky + on veel selline saade nagu naistekas:D

raivo
huviline

Registreerunud 15.11.02
Kasutaja on eemal

postitati 08.08.06 11:53

Eks pead hakkama õhtuti naisega koos vahetustega taksot sõitma.

MartinCS
huviline

Registreerunud 28.03.06
Kasutaja on eemal

Auto: S4 BiT 232kW Oettinger + esivanema A6 C6 3,0TDI Q 171kW '07

postitati 08.08.06 12:03

eidekesel kodu on?

kui on, tee väike visiit, tal peaks ju telekas, arvuti, ja mööblit ikka olema. :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Zach
huviline

Registreerunud 19.05.05
Kasutaja on eemal

postitati 08.08.06 12:16

on on ja asju ka veel päris palju......:o
ja issil auto ja niiiiii edasi......
kle täitsa õige lähenemine olen ka ise mõelnud seda .....

karolin25
huviline

Registreerunud 15.11.02
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 90 Quattro; Audi A6 Quattro 2,5 Tdi 132 kW

postitati 08.08.06 12:22

teinekord vaata ka, kelle kätte sa enda auto annad... Pärast jama vähem :) Igaühele ei maksa tõesti "sõita lubada":P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
curse22
huviline

Registreerunud 13.02.05
Kasutaja on eemal

Auto: RED B4

postitati 08.08.06 12:31

selle teema võiks huumori alla tõsta

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ultra2005
huviline

Registreerunud 16.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 C4 Avant (1992.a) 2,0 85 Kw AAD/AXP - Manual + AUDI A6 C5 Avant (1998.a) 1,8T 110Kw AEB/DHW - Manual

postitati 08.08.06 19:25

Hmmm huumor huumoriks aga asi siiski suht tõsine. Naisel lube polnud. Kui menti läheksid sellise jutuga saad ise pikki pead et lasid ilma lubadetta inimesel rahulikult terve päeva ringi sõita ja teiste elud ohtu seada. Ime poleks kui trahvi ka tehtaks. Kindlustus nagunii ei korva seda, sest asi juhtus ju õuealal. Unustada ei saa ka seda et kui keegi teine sinu autoga matsu paneb, siis sinu kindlustuskoefitsent tõuseb automaatselt uuesti algstaadiumi mis pole ka kuigi meeldiv. Ja ma kujutan ette et peale sellist tegu pole kellegil (kõigevähem sel naisel ) isu su autot kinni plekkida. Kui on siis sellist suuremeelsust näeksin oma elus esimest korda. Kurb, aga pead seadma end fakti ette et remondiga pead suutma tõenäoliselt ise toime tulla ning konstanterima fakti et see mis sa selle asja eest maksad, on kooliraha. Kooliraha ikka makstakse. Olgu ta siis palju või vähe aga see annab hea õppetunni nii et järgmine kord kui keegi kettasse istub sinu masinas siis ennem ei tee ta meetritki sõitu kui pole oma plastikust sõidukijuhi tunnistust näidanud. Kasulikum maailmale ja kasulikum ka kindlasti sulle. Mõtle mis siis oleks olnud kui ment oleks teid rajalt maha võtnud. Tema oleks saanud kena littri rahakoti pihta ja ka sul oleks märk küljes olnud. Muidugi imeväike võimalus jääb et neiul hakkab südametunnistus kriipima ja ta toetab su remondi üritust. Aga sellele lootma jääda kahjuks ei tasu. Kahju igatahes ... minu kaastunne :( Aga kui selle teema juba üles riputasid siis ehk viskad klubi täisliikmete lehele matsu pannud autode alla ka lingikese piltidega, et kahju suurust silmaga hinnata ... või kui veel pole täisliige, siis siia teema alla.

XZN M16
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Interneedus
huviline

Registreerunud 01.06.06
Kasutaja on eemal

Auto: vw passat -86 2.0 85kW

postitati 09.08.06 01:08

naised roolis autod kraavis:(
aga juhtub, endal oli enam vähem analoogne juhus, kus andsin ka sõita ja ise olin kõrval ja see naine ajas piduri ja gaasi sassi, äärepealt oleks kah omadega lepikus lõpetand aga tänu heale reaktsioonile ja pikkadele kätele suutsin ise pidurini küündida.
Soovitus on jah sama et kui ei taha maksta siis on olemas naise väärtasjad ja nagu lugeda võis ka mingi pere auto olemas, et ähvarduste kaudu äkki võtab tibi mõistuse kokku ja konstanteerib fakti.
Loodan et saad ikka oma papi kätte ja auto korda.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
tanel
huviline

Registreerunud 09.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 Avant

postitati 09.08.06 07:42

Tsitaat:
Algselt postitas: ultra2005
Naisel lube polnud. Kui menti läheksid sellise jutuga saad ise pikki pead et lasid ilma lubadetta inimesel rahulikult terve päeva ringi sõita ja teiste elud ohtu seada. Ime poleks kui trahvi ka tehtaks. Kindlustus nagunii ei korva seda, sest asi juhtus ju õuealal. Unustada ei saa ka seda et kui keegi teine sinu autoga matsu paneb, siis sinu kindlustuskoefitsent tõuseb automaatselt uuesti algstaadiumi mis pole ka kuigi meeldiv.

Politseisse minekul jah erilist lahenust ei näe, kuna "heal juhul" kui suudetakse ära tõestada, et neiuke rooli keeras liiklusõnneuse hetkel saab ta karistada selle põhjustamise eest ning lubadeta sõidu eest. Kuid samas pane ka oma rahakott valmis, kuna sulle tuleb trahv sellisel juhul juhtimise üleandmise eest juhtimisõiguseta isikule. Ja seda juttu ajada, et ei teadnud juhilubade puudumisest vaevalt sind trahvist päästab. Kuidas "sundida" neiut amtlikult maksma? Jääb üle ainult võtta jalge alla kohtu tee.
See ei puutu asjase, et liiklusõnnetus toimus õuealal, liikluskindlustus kehtib ka seal. Kuid nimetatud olukorras (kus auto sõitis vastu puud) liikluskindlustud ei korva midagi, kui oleks kasko siis paraku ka sellises tingimuses (oli ju roolis juhtimisõigusesta isik) ei korva midagi.
Riskikoefitsendi päris automaatselt ikka algstaadiumi peale ei tõuse. Kui oled kahju põhjustaja siis korrutatakse sinu antud hetke koefitsent mingi arvuga läbi ja saadki teada oma uue koefitsendi. (ei mäleta hetkel seda numbrit millega läbi korrutatakse). Ühesõnaga sellisel juhul (kus iganes ka see puu ei asuks, isegi kui õuealal) ja sul on ainult tavaline liikluskindlustus, ei ole mõtet kindlustuse poole pöörduda.

Igaljuhul edu sulle auto remondiks ja teinekord ole tähelepanelikum oma autojuhi valikul.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
tonu
huviline

Registreerunud 19.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: typ 85 quattro coupe; audi 80 typ 85

postitati 09.08.06 08:09

... tsiviilkorras on kahju igal juhul sissenõutav, seda enam, kui kahju tekitaja ei salga, et tema põhjustas avarii. Hagimenetluse korral ei küsi keegi, kas naisel load olid või mitte, see on teisejärguline. Kahju tuleb lihtsalt pädevalt ära hinnata (ekpertiis vigastuste kohta ja taastamiskulud) ja veel parem kui saab naise kirjaliku kinnituse selle kohta, et ta pambusesse pani, muidu tuleb lihtsalt muud moodi tõendada, et ta rooli taga istus. Ülejäänud on delo tehniki ja ega seal sadadesse tuhandetesse ulatuvat kahju nagunii ei ole. Võimalusi on iseenesest muidugi rohkem ja ei teeks paha asja mõne valdkonda tundva juristiga arutada.

Ants6
huviline

Registreerunud 21.04.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6/95 110kw

postitati 09.08.06 10:04

http://www.ohvriabi.ee/ :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Reix
huviline

Registreerunud 19.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: riisikas ja hamburger

postitati 09.08.06 10:45

Ei saa küll aru mis sellel teemal audidega pistmist on? See on umbes sama, et mu vanaema ajas piima maha minu Audisse või siis sõber ropsis täis peaga Audi istmed täis. Andke palun nõu.

Eks teinekord oled lihtsalt targem taolistes olukordades. See tibidele sõita andmine on üldse selline teema, et kui annad, ole valmis ka sellistex probleemidex. Minu jaox auto on liikumisvahend, sõita annan sellele, keda tean, et mul ei tule pärast mõnda aega jalamees olla ja mingite nõmedate rahaprobleemide pärast jahuda.

kes audis naerab, naerab paremini - http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=2342
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
TiitR2
huviline

Registreerunud 21.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: BMW X5 xDrive30d, M-pakett 2009a; VW Passat 2.0 tdi DSG 2011a.

postitati 09.08.06 10:48

Tsitaat:
ei ta ei eita midagi.......

Tundub tõesti tiba huumori varjundiga case olema, eriti kui veel pealkirjas on rõhutatud, et tegemist pole OMA naisega e. siis on lisaks toimunud veel ka jõhker üleaisa löömine:D. Siiski soovitan see piiga "toimunu mitte eitamine/tunnistamine" tal paberile kirjutada ja allkirjastada.

Audiamus
huviline

Registreerunud 04.01.05
Kasutaja on eemal

postitati 09.08.06 11:05

minu meelest võiks selle mõttetu teema lukku panna. Kaua jahuda... õpetussõnu küll... ja pealegi... enda viga, et suvalistel sõita laseb!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 22]
[PHP: 40.4% - SQL: 59.6%]