Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Kõik määrdevedelikud ühelt firmalt autosse (Vastuseid: 17 | Vaatamisi: 2359)
ultra2005
huviline

Registreerunud 16.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 C4 Avant (1992.a) 2,0 85 Kw AAD/AXP - Manual + AUDI A6 C5 Avant (1998.a) 1,8T 110Kw AEB/DHW - Manual

postitati 21.07.06 19:25 Tsiteeri
Kõik määrdevedelikud ühelt firmalt autosse

Miks ma selle teema üles siia panin. Lugu on tegelikult pikk ja ma ei viitsi seda siin kirjeldada aga olude sunnil jäid mu masinale nüüd kõik 1 firma toodangu põhimäärdeained.

Mootoriõliks siis:
http://www.bp.com/liveassets/bp_internet/lubricants/bp_slovakia/STAGING/local_assets/downloads_pdfs/visco500.jpg

Roolivõimu õliks:
http://www.autoparts.ee/bp/img/272.jpg

Ja käigukasti õliks siis:

http://www.bp.com/liveassets/bp_internet/lubricants/bp_slovakia/STAGING/local_assets/downloads_pdfs/e/EnergearSGX.jpg
Vähemalt ühe tunnustatud firma toodang ja kuna kohalik müüa seda pakub siis on see suht lähedalt võtta kah. Aga teie arvamused selles osas ?

XZN M16
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
tnx
huviline

Registreerunud 03.10.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 Quattro

postitati 21.07.06 20:49 Tsiteeri

Tegelikult ei ole oluline,et auto eri süsteemides oleks ühe tootja erinevad määrdeained.Kõik õlid tulevad tegelikult nn. "ühest tünnist".Samas ise annaksin hääle Valvoline toodetele.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Simps
klubiliige

Registreerunud 29.01.05
Kasutaja on eemal

Auto: erinevad

postitati 21.07.06 21:42 Tsiteeri

Arvan, et täiesti normaalse kvaliteediga tooted BP-l, mul ka käigukastis BP õli :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
veekaheksa
klubiliige

Registreerunud 07.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: A4 TDI quattro, S8 40V

postitati 22.07.06 21:39 Tsiteeri

BP käib küll, ise kasutan kah juba pikemat aega.

PLUS http://images.spritmonitor.de/247834_5.png TDI http://images.spritmonitor.de/1372411_5.pngDie Menschen sollten nicht schlafen, während sie unterwegs sind, aber sie tun es trotzdem.
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
riio
huviline

Registreerunud 22.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 23.07.06 08:48 Tsiteeri

Isegi kuulnud natuke hääd selle firma õlide kohta....kuid ise kasutan Motul, Casrtol ja kolmandaksBP

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
CarlosSQ
huviline

Registreerunud 30.05.04
Kasutaja on eemal

Auto: 80 b4 Avant TDi

postitati 23.07.06 09:38 Tsiteeri

natuke nagu reklaami maik on juures sellel teemal?

ma ju võiks ka teha teeme mis arvate sellest ja sellest alpine tootest mis mul juba autos on?

ka ka keegi ütleks sulle, et see bp sakib sajaga egas sa ju ei imeks seda siis välja ju.

aga ok mis ma siin ikka.

ise kasutan muidu Valvoline-i, kuid muretult võiks valada ka bp-d

There's lots of spirit in everyone!!!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ultra2005
huviline

Registreerunud 16.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 C4 Avant (1992.a) 2,0 85 Kw AAD/AXP - Manual + AUDI A6 C5 Avant (1998.a) 1,8T 110Kw AEB/DHW - Manual

postitati 23.07.06 12:22 Tsiteeri

tegelikult polnud sellel teemal reklaamiga otsest seost sest lihtsalt kõik asjad. Roheline hydraulika õli ning käimakasti õli jopastasid jube hästi selle firmaga kokku. Tanklates olen näinud vaid punast ATF-i mida ei pidavat just soovitatama sellist tüüpi masinatesse ... krt seda teab. Aga muig kui teada soovid siis PB-ga pole mul peale auto enda mingit seost :) Lihtsalt hea lihtne on osta ühe firma toodangut ... kõik asjad ühest kohast ja ei pea mitme erimargiga mässama hakkama :)

XZN M16
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
puna
huviline

Registreerunud 20.09.06
Kasutaja on eemal

Auto: C5, Quattro, 4,2L

postitati 25.07.07 17:59 Tsiteeri

Tegelt siiski asi kinni ka hinnaklassis.
Ise oma masinatesse panen juba mitmendat aastat ainult BP visco 7000 sporti.

Tel +3725654585; +358445654585
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 25.07.07 18:05 Tsiteeri

Soovitan rohelist LHMi vahetada kas iga aasta või üle aasta, sest asi muutub peale külma talve suht koht mõttetuks moosiks hüdraulikas. Asi ei maksa kah suhtkoht midagi ja seda ei lähe ka palju roolivõimu ringlusesse ;)

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
MartinCS
huviline

Registreerunud 28.03.06
Kasutaja on eemal

Auto: S4 BiT 232kW Oettinger + esivanema A6 C6 3,0TDI Q 171kW '07

postitati 25.07.07 20:53 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: kps
Soovitan rohelist LHMi vahetada kas iga aasta või üle aasta, sest asi muutub peale külma talve suht koht mõttetuks moosiks hüdraulikas. Asi ei maksa kah suhtkoht midagi ja seda ei lähe ka palju roolivõimu ringlusesse ;)

Jah, kui Sul juhuslikult pole peal nivoosüsteemi, millel roolivõimu paak konkureerib suuruselt klaasipesuvedeliku omaga :D:D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 25.07.07 21:15 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: MartinCS
Tsitaat:

Jah, kui Sul juhuslikult pole peal nivoosüsteemi, millel roolivõimu paak konkureerib suuruselt klaasipesuvedeliku omaga :D:D

No mina valin igal juhul vahetuse, liitri hind vähem kui sott ja konkreetsel isendil, millest jutt niikuinii servo puudub. Pole nagu pointi pumpa või roolilatti kiusata ;)

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
MartinCS
huviline

Registreerunud 28.03.06
Kasutaja on eemal

Auto: S4 BiT 232kW Oettinger + esivanema A6 C6 3,0TDI Q 171kW '07

postitati 25.07.07 21:20 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
Tsitaat:

No mina valin igal juhul vahetuse, liitri hind vähem kui sott ja konkreetsel isendil, millest jutt niikuinii servo puudub. Pole nagu pointi pumpa või roolilatti kiusata ;)

Sama on tegelikult ka pidurivedelikuga, vahetada nii üle aasta? Pidavat süsteem muidu SEESTpoolt roostetama?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
priit
moderaator
klubiliige

Registreerunud 18.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi C4, Bora & Octavia

postitati 26.07.07 17:24 Tsiteeri

Tsitaat:
Sama on tegelikult ka pidurivedelikuga, vahetada nii üle aasta? Pidavat süsteem muidu SEESTpoolt roostetama?

Ja sa arvad, et need jutud on laest võetud ...EI OLE
Või oskad sa kuidagi muudmoodi seletada seda, et supordil kaitsekummid kõik ilusti terved ...aga silinder seest roostes ?

priitpoiss --> priit
VIP
huviline

Registreerunud 07.03.04
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 Avant Quattro 2.8 30V

postitati 26.07.07 18:05 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ultra2005
...Lihtsalt hea lihtne on osta ühe firma toodangut ... kõik asjad ühest kohast ja ei pea mitme erimargiga mässama hakkama :)

Pigem on lihtsam osta erinevate firmade toodangut - ostad selle, mis ette juhtub. Ja vahet pole, mis värvi kankus sul see õli on, mässamist on täpselt sama palju. Ma niisama norin - naljakad argumendid olid :D Aga üks õliteema võib ju olla iseenesest ;)

Enda autos on ka hetkel BP õlid, aga lähen Castrolile üle. Mitte, et mul mingid eelistused oleks nime osas. Lihtsalt "olude sunnil". :P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
olbert
huviline

Registreerunud 13.01.06
Kasutaja on eemal

Auto: Golf IV 1,9TDi 4Motion Variant

postitati 13.08.07 19:26 Tsiteeri

kasutan praegu Castroli RS 0w-40 ja ei püsi see asi mootoris.. sõbral oli sama lugu bemariga... see õli lihtsalt ei seisnud mootoris.. vahetas marki (ei mäleta enam nime) ja siis oli koguaeg normis.. ei oska õelda, kas mul ka sama jama aga kohe on tulema õlivahetuse aeg ja siis saab varsti teada, kas on õli viga või ei ole..

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
riio
huviline

Registreerunud 22.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 13.08.07 19:44 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: olbert
kasutan praegu Castroli RS 0w-40 ja ei püsi see asi mootoris.. sõbral oli sama lugu bemariga... see õli lihtsalt ei seisnud mootoris.. vahetas marki (ei mäleta enam nime) ja siis oli koguaeg normis.. ei oska õelda, kas mul ka sama jama aga kohe on tulema õlivahetuse aeg ja siis saab varsti teada, kas on õli viga või ei ole..

Ma ei näe põhjust miks kasutada sellist õli nagu 0w-40:o

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
janar
huviline

Registreerunud 16.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Avant

postitati 13.08.07 20:25 Tsiteeri

Tsitaat:

Castrol ja BP ongi praktiliselt sama õli...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Taavi
klubiliige

Registreerunud 21.11.04
Kasutaja on eemal

Auto: UrS4

postitati 13.08.07 20:31 Tsiteeri

Tsitaat:

Tee mootor korda ja seisab küll. Minu essis seisab 0w40 vägagi hästi sees.

12.301@181km/h
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 39.1% - SQL: 60.9%]