Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: Läbisõidu väljavõtmine (Vastuseid: 30 | Vaatamisi: 4799)
Starr
huviline

Registreerunud 07.02.05
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 22.03.06 19:59 Tsiteeri
Läbisõidu väljavõtmine

olen kuulnud lugusid, et on võimalik ajust väljavõtta auto tegelik läbisõit. samas olen kuulnud ka sellist juttu, et seda annab ka ära petta(solkida).

oskab keegi kommenteerida?

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
TT
huviline

Registreerunud 08.06.04
Kasutaja on eemal

postitati 22.03.06 20:07 Tsiteeri

Meie andmetel vähemalt Audidel seda teha ei ole võimalik - me sellisel juhul juba ammu pakuks ilge papi teenimise eesmärgil sellist teenust. (pean silmas tegeliku läbisõidu määramise teenust mitte kerimisteenust)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Starr
huviline

Registreerunud 07.02.05
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 22.03.06 20:19 Tsiteeri

pean siis uurima, mis autode kohta see inimene sellest rääkis.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
juks11
huviline

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 22.03.06 20:20 Tsiteeri

Audil ei saa aga Bemmil pidi saama...

Flameko Autohooldus.EE http://www.autohooldus.ee
Kasutatud ja uued varuosad http://www.autohooldus.ee/varuosad/ Imeodavad varuosad - http://www.autohooldus.ee/online
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Burn
huviline

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: Coupe Q & E39

postitati 22.03.06 20:22 Tsiteeri

Sellist asja ei tohiks ka nö. ilge papi teenimise eesmärgil teha. On kergeusklikke inimesi, kes ostavad kahtlaselt väikese läbisõiduga ilma tõendamatta autosid, kuid need kes läbisõitu võltsivad on ikka erilised lambad.

Suzuki Bandit 1200, 2,5 sek 0-100 :)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
margus
huviline

Registreerunud 15.12.02
Kasutaja on eemal

postitati 22.03.06 20:50 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: juks11
Audil ei saa aga Bemmil pidi saama...

Ei saa ka bemmil! Bemmil näitab seerianumbreid, mida tihti peetakse vale pähe läbisõiduks!
Samas näiteks juba Volvo 850-l oli selline hea omadus, et kerida sai ilusti ja puha, aga aju jättis selle meelde, et kas on keritud või mitte. Õiget läbisõitu siiski ei näidanud

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
pampkuri
huviline

Registreerunud 08.03.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 Typ85 20vT Ehitamisel. 2,5 TDIQ

postitati 23.03.06 09:10 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Burn
Sellist asja ei tohiks ka nö. ilge papi teenimise eesmärgil teha. On kergeusklikke inimesi, kes ostavad kahtlaselt väikese läbisõiduga ilma tõendamatta autosid, kuid need kes läbisõitu võltsivad on ikka erilised lambad.

Eks nad ole jah lambad aga ega meil siin eestis ju autot osteta vaid ikka läbisõidu numbrit. Kelle asi see on mis korras auto on.

Käisin nädalavahetusel Pesas peol 12.12. 2009. Lapsed oksendasid ja kaklesid tore oli.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
pierre
huviline

Registreerunud 10.03.05
Kasutaja on eemal

Auto: 90 7A

postitati 23.03.06 14:17 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: margus
Samas näiteks juba Volvo 850-l oli selline hea omadus, et kerida sai ilusti ja puha, aga aju jättis selle meelde, et kas on keritud või mitte. Õiget läbisõitu siiski ei näidanud

tean volvo 850-t millel näitas aju ära ka läbisõidu, oli ta 92a väljalase ja odomeetrit keritud nii 142 000nde kilomeetri võrra...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Graabel
klubiliige

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 23.03.06 18:24 Tsiteeri

Kui ma ei exi siis mu töökaaslase sõbral saadi kyll teada palju 5 seeria ~98 aasta bmw tegelik läbisõit oli. Vend ostis ka nn "VÄIKESE" läbisõiduga a`la 150 000 ja tegelikult oli 600 000 km :o Bemmi esinduses sai teada.

andres
huviline

Registreerunud 22.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Superb, 1,5 TSI, 110 Kw

postitati 23.03.06 19:24 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Graabel
Kui ma ei exi siis mu töökaaslase sõbral saadi kyll teada palju 5 seeria ~98 aasta bmw tegelik läbisõit oli. Vend ostis ka nn "VÄIKESE" läbisõiduga a`la 150 000 ja tegelikult oli 600 000 km :o Bemmi esinduses sai teada.

Ka bmw kohta, '97 ja üles kuulnud, et on nö "must kast", kust saab tegelikku infot. Oli päevakorral 3 aastat tagsi, kui oli valida, kas C4 A6 või siis 5 seeria bemar, mõlemad '97 aasta. Tuttav on Tartu bmw's meister, sai temaga konsulteeritud toona.

kiireaudi
klubiliige

Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Sline-10; Q7 4,2 TDI; Stang-68

postitati 23.03.06 19:36 Tsiteeri

Tsitaat:

Kindlasti jättis sõber ostmata mõne `suure`(250-300tkm) aga reaalse läbisõiduga auto.

Ärge rääkige asjadest, millest ei tea mitte s*ttagi, ehk siis BMW spidomeetritest/odomeetritest jms asjadest.

Ja nüüd ma esitaks Teile küsimuse, mida väga paljudele meeldib küsida: Miks odomeetreid keritakse?

Ma vastan Teile ise.

Sest Teie, kulla autoostjad jooksete ju minema auto juurest, mis on sõitnud üle 200tkm. Issand, kui 10a vana diiselauto on sõitnud 400-450tkm. See on ju täitsa kohviks aetud kuskil kiirteedel...
Mõelge sellele ja küsige, miks enamus platsidel on autod olenemata vanusest sõitnud 130-160tkm... See on ju Teie endi jaoks. Et Teie enesetunne oleks parem...

PS! Pole mõtet lahmida edasi teemal, kas see on eetiline või ei. Ma olen teistes teemades oma isiklikku arvamuse piisavalt otse välja öelnud, mida ma sellest arvan.

11,823@191,5km/h
stylewarz
huviline

Registreerunud 10.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: 80 Q 16V

postitati 23.03.06 20:06 Tsiteeri

Helistasin härra kiireaudi posti peale kohe ruttu sõbrale, kes töötab UM is mehhaanikuna.Tema selge ja ühesõnaline vastus et BMW del saab seda tõesti kontrollida :)

Väga tore ,et inimene kes autode müügi ja maaletoomisega tegeleb julgeb nii avalikult seda öelda mida me kõik ju teame...

25 KW per ratas :)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
kiireaudi
klubiliige

Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Sline-10; Q7 4,2 TDI; Stang-68

postitati 23.03.06 21:07 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: stylewarz
Helistasin härra kiireaudi posti peale kohe ruttu sõbrale, kes töötab UM is mehhaanikuna.Tema selge ja ühesõnaline vastus et BMW del saab seda tõesti kontrollida :)

Väga tore ,et inimene kes autode müügi ja maaletoomisega tegeleb julgeb nii avalikult seda öelda mida me kõik ju teame...

Just. Ja ei näe ka tema, kui on veidi vaeva nähtud.

11,823@191,5km/h
VIP
huviline

Registreerunud 07.03.04
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 Avant Quattro 2.8 30V

postitati 23.03.06 21:21 Tsiteeri

100% kiireaudiga nõus.

Isegi kui saab mõnel autol seda väljavõtet teha, siis parem ärge tehke...enesetunne võib kannatada! (muuseas auto ise jääb täpselt samasse seisukorda) :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Simps
klubiliige

Registreerunud 29.01.05
Kasutaja on eemal

Auto: erinevad

postitati 23.03.06 21:49 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: VIP
100% kiireaudiga nõus.

Isegi kui saab mõnel autol seda väljavõtet teha, siis parem ärge tehke...enesetunne võib kannatada! (muuseas auto ise jääb täpselt samasse seisukorda) :D

A huvitav oleks ju teada :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
spcvnd
huviline

Registreerunud 30.06.03
Kasutaja on eemal

Auto: A6Q

postitati 23.03.06 22:37 Tsiteeri

põhimõtteliselt saab ju ka esindusest uurida eelnevat remondiajalugu, kus ka spidonäit kirjas. väga vanadel ilmselt mitte, kuna garantiist palju möödas ja käiakse mujal(kui üldse :() hooldamas.

uuematel mersudel peaks olema ka selline süsteem nagu bemmil, aga vist lisati õige läbisõit keritule otsa kui testriga kontrollida... :D (täpselt ei mäleta)

Sniper
huviline

Registreerunud 26.09.04
Kasutaja on eemal

postitati 24.03.06 06:58 Tsiteeri

Tsitaat:

See vana omanik vist elas seal rooli taga lausa.~6500 km iga kuu maha sõita:o
Ise sõidan sama kilometraa˛i aastas;)

laurz
huviline

Registreerunud 30.12.05
Kasutaja on eemal

Auto: b4TQ :D E39

postitati 24.03.06 07:12 Tsiteeri

ah miste jamate -- ostke tutikas auto ja ongi asi ok:P on ju näha mis korras auto on

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
rass
klubiliige

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 9-5, S80, Passat, Corsa, 2x R850R

postitati 24.03.06 07:20 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Sniper

See vana omanik vist elas seal rooli taga lausa.~6500 km iga kuu maha sõita:o
Ise sõidan sama kilometraa˛i aastas;)

ma panustaks taksole :) ega see auto helebeez diisel äkki polnd? :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
Maku
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 24.03.06 07:34 Tsiteeri

Eks see läbisõit üks asjatundmatu ja/või laisa inimese "abimees" ole. Mina näiteks ei vaadanud üleelmise auto läbisõitu ennem kui seda ise müüma hakkasin, sest uus omanik küsis seda. Auto puhul on 100 muud asja, millele tähelepanu pöörata. Kahjuks on jah nii, et neid "läbisõidu ja aastaarvu ohmusid" on päris palju, keda huvitab ainult aastaarv ja/või läbisõit.

Näiteks võib tuua kasvõi C4 S4 ja C4 S6, aastate vahed nende tootmisel olid päris suured (92-97, vist oli ka mõni 91). Need kaks autot on 99% samad autod, paar nipet näpet ainult.

Aah, ei viitsi sellel teemal rohkem jahuda. Ostke oma läbisõite ja aastaarve edasi..

torque addict / in the real world four wheel drive means safety and traction
MEEMEES
huviline

Registreerunud 25.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Avant C7 BI-T, Audi TTQ, Audi A3 2009,SeaDoo 300hp,Hanomag1934, Ford Scorpio RS Mk1, BMW E39,Honda CBR F4S2

postitati 24.03.06 07:41 Tsiteeri

Kes ikkagi on endale uue auto ostnud,see teab kui suur on tegelik läbisõit,kui kiiresti need kilomeetrid tulevad-peaks ka selge olema reaalne läbisõit vastavalt välja laske aastale.

ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 24.03.06 09:14 Tsiteeri

Mina pole ka seni ühegi masina puhul läbisõitu (sry, odomeetri näitu õigemini) vaadanud, aga paraku keskmine eestlane on tõesti nii loll, et need numbrid määravad rohkem kui auto tegelik seisukord. Kokku olen puutunud selliste asjadega just siis kui paar tuttavat omale autosid on otsinud. Mina olen hämmeldunult vaadanud kuidas välja on praagitud igati korralikud masinad mille "läbisõit" on "liiga suur". :D Järeldus- enamus (või siis vähemalt suur osa) autoostjatest on reaalsustaju ja mõtlemisvõimeta lambad.:D

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
palmsaar
huviline

Registreerunud 06.10.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 3,3Tdi Q

postitati 24.03.06 13:49 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ferdinand
Mina pole ka seni ühegi masina puhul läbisõitu (sry, odomeetri näitu õigemini) vaadanud, aga paraku keskmine eestlane on tõesti nii loll, et need numbrid määravad rohkem kui auto tegelik seisukord. Kokku olen puutunud selliste asjadega just siis kui paar tuttavat omale autosid on otsinud. Mina olen hämmeldunult vaadanud kuidas välja on praagitud igati korralikud masinad mille "läbisõit" on "liiga suur". :D Järeldus- enamus (või siis vähemalt suur osa) autoostjatest on reaalsustaju ja mõtlemisvõimeta lambad.:D

Just, igati nõus ferdinandiga :P

Kes pärast naerab..... ei saanud kohe naljast aru :)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Taf
huviline

Registreerunud 29.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: A 6

postitati 24.03.06 18:43 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: stylewarz

mersul ja bmw-l saab kyll kontrollida kuid vahetades kõik vajalikud plokid ei saa ikka tegelikku näitu teada näit:käisin Tartus autot otsimas, lasin 3l 500se bmw um- viia et läbisõitu kontr sest ees oli 85000??? kahtlane vist(99a) öeldi et nö ajusolkimist ei ole toimund kuid salong värv jpm ei lubanud kyll arvata et tegu on vähakasutatud uue autoga.Siit moraal:usalda enda sisetunnet mitte nr odomeetril

juks11
huviline

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 24.03.06 18:52 Tsiteeri

Eh, kallid kodanikud, jutt käib ikka "solkimata" autodest, kui saab panga ja FBI arvutisse sisse häkkida, mis siis seda läbisõitu petta on!?

Flameko Autohooldus.EE http://www.autohooldus.ee
Kasutatud ja uued varuosad http://www.autohooldus.ee/varuosad/ Imeodavad varuosad - http://www.autohooldus.ee/online
 Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 23]
[PHP: 31.1% - SQL: 68.9%]