Lehekülgi: 1 2 |
impa
huviline
Registreerunud 23.07.05
Kasutaja on eemal
Auto: A6 Avant 2,8 98a.
|
postitati 22.11.05 22:23
|
|
|
Debiilne rammimine Tartus
Autokene seisis siis ilusti maja ees kui teisipäeva õhtul enne 22 rammis mingi jobu minu autot. Kusjuures eelnevalt lendas üle äärekivi ja lillepeenra. Parem külg sai suht kenasti kannatada. Helistasin kiiresti politseisse kuid seal pandi mind hoopis ootele avariigrupiga
rääkimiseks. Lootsin ise et politsei tuleb KOHE neid püüdma kuid ei midagi. Avariigrupp ütles et tulevad varsti kohale kuid patrulli ei kuskil.
Helistasin uuesti ning siis nad nagu ei teadnudki millest ma räägin. Lõpuks jõudis kohale ka patrull kes küsis: "olete näinud/kuulnud mingit
rallimist siin?" Vastasin et muidugi, mina helistasingi. Läksid minema. Tegime siis avaldused ja asjad ja oligi selleks korraks kõik.
Nüüd aga üleskutse tartu meestele:
Auto, mis rammis paistis läbi udu olevat vana Peugeot 205. Hallikat või sinakat värvi.
Keegi midagi märkab või teab sellest (Hiinalinna kandis), andke teada siin või helistage politseisse. Nemad peaks asjast teadma.
Peugeot-l on sodi parem stange pool ja ka suunatuli.
Ette tänades.
|
|
|
resnick
huviline
Registreerunud 14.03.04
Kasutaja on eemal
Auto: B4 '93
|
postitati 23.11.05 06:56
|
|
|
Väärakad krt
Hoian silmad lahti, kuigi kahtlen, et see masin tänavail praegu liigub.
276
|
|
|
|
impa
huviline
Registreerunud 23.07.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.11.05 07:11
|
|
|
No nad tulid maja juures sellisest kurvist, et kaine peaga oleks ikka rohkem välja keerand... muidugi siis oleks ilmselt segi minu auto nina. Aga kuna
nad olid arvatavasti ka täis ja politseigi arvas et kohalikud, siis võivad ikka liikuda küll.
Ei pruugi olla Peugeot 205... Paistis nii.
|
|
|
Ziil
huviline
Registreerunud 15.12.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 Avant 85 kw
|
postitati 23.11.05 10:03
|
|
|
Tartus on liikluskultuur langenud küll natu, aga kus ta seda ei tee. Mina sain enda masinale Eedeni parklas mõlgi sappa (on küll väike asi, kuid
vihale ajab). Poest tulles märkasin, et tagumise parema tule ja stange vahel on lohk. Ma ei tea, kuidas sinna sõita saab, aga peenelt oli ära tehtud
ja minema pandud.
|
|
|
nöpz
huviline
Registreerunud 17.05.05
Kasutaja on eemal
Auto: C5 2.8 q avant, b2 q, vw passat, mõned põkad
|
postitati 23.11.05 12:33
|
|
|
jah kui juba Tartu liikluskultuurist juttu tehti siis ei tasu mainidaki
endal mul nüüd esimene suunatuli puru ja tiib ka nati mõlkis tänu ühele tropile kes arvas et enne rauteeülesõitu võb parkida siis sõitma hakata kui
mina tema kõrval asun. Tõmbas sealt mulle ette mina ka loll kohe kõrvale ja oi sa vaata imet vastasuunas oli ka auto süüdi jäin muidugi mina ja too
lihtsalt sõitis minema.
|
|
|
crazy
huviline
Registreerunud 26.03.05
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C6 , A6 C5 1,9tdi
|
postitati 23.11.05 14:56
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: nöpz
jah kui juba Tartu liikluskultuurist juttu tehti siis ei tasu mainidaki
endal mul nüüd esimene suunatuli puru ja tiib ka nati mõlkis tänu ühele tropile kes arvas et enne rauteeülesõitu võb parkida siis sõitma hakata kui
mina tema kõrval asun. Tõmbas sealt mulle ette mina ka loll kohe kõrvale ja oi sa vaata imet vastasuunas oli ka auto süüdi jäin muidugi mina ja too
lihtsalt sõitis minema. |
|
|
|
piltnik
huviline
Registreerunud 26.04.05
Kasutaja on eemal
Auto: A4 1.8TQ
|
postitati 23.11.05 15:57
|
|
|
Pole küll täpselt antud teemasse aga ikkagi.
jah sellised juhtumid on kõige sitemad. Kui üritad hullemat ära hoida, valides näiteks kraavi või pöösa, see aga kes olukorra põhjustas paneb ajama ja
sina "saad oma palga"
|
|
|
martaan
huviline
Registreerunud 19.12.04
Kasutaja on eemal
Auto: VW
|
postitati 23.11.05 16:50
|
|
|
Tartus hiinalinnas rallivad mingid nolgi pidevalt kas tume sinse m. lancer ja olen ka näinud musta sedaan serrat aga mingit Peogeot ei ole näinud
|
|
|
TiitR2
huviline
Registreerunud 21.07.04
Kasutaja on eemal
Auto: BMW X5 xDrive30d, M-pakett 2009a; VW Passat 2.0 tdi DSG 2011a.
|
postitati 23.11.05 17:01
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: martaan
Tartus hiinalinnas rallivad mingid nolgi pidevalt kas tume sinse m. lancer ja olen ka näinud musta sedaan serrat aga mingit Peogeot ei ole näinud
|
No, aga äkki on juba suudetud Sirje kuhugi puusse riputada ja nüüd uueks chillimisaparaadiks pesukott? Aga parajad uroodid on küll sellised.
|
|
|
impa
huviline
Registreerunud 23.07.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.11.05 17:11
|
|
|
No samas on variant et ta oli ntx Ford fiesta vanem.. kes teab hirmus udune oli. Aga selline kandiline perse sel oli. Millised veel eelmainitud
autodega sarnased on?
|
|
|
nöpz
huviline
Registreerunud 17.05.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.11.05 17:15
|
|
|
eriti närvi ajab politsei kes ütleb sulle ainult et otsi süüdlane ja tunnistaja niigaua süüdlane sina
|
|
|
impa
huviline
Registreerunud 23.07.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.11.05 17:22
|
|
|
Ei vot politsei sattus küll üllatavalt normaalne. Abivalmid ja sõbralikud olid. See mulle täitsa meeldis kohe. Ja mina polnud isegi süüdi :
|
|
|
nöpz
huviline
Registreerunud 17.05.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.11.05 17:25
|
|
|
ma vot olin ja kui veel palju vigised siis saad veel ülesõidu kohas vastasuunas olemise eest kah
võtab kohe sülitama
oleks väljakutsund naad veel oleks saanud aga ise vajusid juhuslikult mööda ja et kindlustus ankeeti saada sai küsitud tuli kiire vastus otsas mine
tanklasse
|
|
|
puristaja
huviline
Registreerunud 03.06.05
Kasutaja on eemal
Auto: S6
|
|
phonkypapa
huviline
Registreerunud 25.04.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.11.05 19:50
|
|
|
Uroodid.
|
|
|
impa
huviline
Registreerunud 23.07.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.11.05 20:47
|
|
|
Njah... ei mingit liikumist.. ei näe kah seda affi ringi liikumas. Proovin teha pilti kriimust, mille ta ilusti mu küljele jättis, sealt peaks värv
näha olema.
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: 5x4x4
|
postitati 25.11.05 01:43
|
|
|
Sorry OT: Tartu liiklusviisakus läheb mõnes mõttes täiega allamäge. Ise sõidan vastavalt tujule kas siis kolakama a6 avandi või pisikese coupega. Kui
avandiga pole mingit probleemi ja mingeid pressijaid on ülivähe, siis coupest tahaks iga teine üle või sisse sõita. Suurema/uuema eesõigus hakkab
lausa närvi ajama. Kolme kuu jooksul olen kahel korral coupega äärekiviga kohtunud, et plekki säästa. Vigastusteta juhtumeid ei jõuaks üle lugedagi,
kus tahetakse lihtsalt küljepealt sisse sõita - asi pole sugugi tähelepanematuses vaid lihtsalt egos, sest paljud on otse silma sisse vaadanud ja siis
jõuga lihtsalt keeranud. Tallinnas on palju kindlam liigelda, sest seal vähemalt natukenegi vaadatakse enda kõrvale kui reastuma hakatakse, Tartus
kõigepealt keeratakse ja siis UUPS Sorry... R.I.P. selle mehe ninaluule, kes ennast valjuhäälselt õigustama hakkas ~a'la stiilis "mida sa mees oma
rondiga siin üldse põrkad" peale intsidenti, kus minul autol ratas viltu all oli ja temal polnud ühesuunalisel teel enam kuhugi põgeneda, kuna
eesolevad autod foori punase tule all talle tropiks ette jäid
Hea auto on palju autosid...
|
|
|
|
impa
huviline
Registreerunud 23.07.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.11.05 15:28
|
|
|
Aga kuna neid ahve ei ole veel kätte saadud ja mingit raha neilt ei saa, siis pean ma ise hakkama seda külje remondi asja ajama. Niisiis küsingi, kus
on Tartus hea ja odav (tüüpiline eks? ) koht kus saaks kenasti külje
korda teha? Hea oleks kui saab sealt ka tseki, mida hiljem kui krõhvad välja ilmuvad, oleks hea kindlustusele näidata.
|
|
|
vanapagan
huviline
Registreerunud 06.09.05
Kasutaja on eemal
Auto: Cherokee; Astro;... Ex 200turbo
|
postitati 27.11.05 19:56
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: kps
Sorry OT: Tartu liiklusviisakus läheb mõnes mõttes täiega allamäge. Ise sõidan vastavalt tujule kas siis kolakama a6 avandi või pisikese coupega. Kui
avandiga pole mingit probleemi ja mingeid pressijaid on ülivähe, siis coupest tahaks iga teine üle või sisse sõita. Suurema/uuema eesõigus hakkab
lausa närvi ajama. Kolme kuu jooksul olen kahel korral coupega äärekiviga kohtunud, et plekki säästa. Vigastusteta juhtumeid ei jõuaks üle lugedagi,
kus tahetakse lihtsalt küljepealt sisse sõita - asi pole sugugi tähelepanematuses vaid lihtsalt egos, sest paljud on otse silma sisse vaadanud ja siis
jõuga lihtsalt keeranud. Tallinnas on palju kindlam liigelda, sest seal vähemalt natukenegi vaadatakse enda kõrvale kui reastuma hakatakse, Tartus
kõigepealt keeratakse ja siis UUPS Sorry... R.I.P. selle mehe ninaluule, kes ennast valjuhäälselt õigustama hakkas ~a'la stiilis "mida sa mees oma
rondiga siin üldse põrkad" peale intsidenti, kus minul autol ratas viltu all oli ja temal polnud ühesuunalisel teel enam kuhugi põgeneda, kuna
eesolevad autod foori punase tule all talle tropiks ette jäid
|
sama siin. kui sõidan Chevi Astroga siis hoiavad kõik viisakalt eemale aga kui vana Audi 200 ga siis keeravad ette, sõidavad võidu ja teevad muid
hullusi.
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: 5x4x4
|
postitati 27.11.05 21:46
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: vanapagan
Tsitaat: | Algselt postitas: kps
Ise sõidan vastavalt tujule kas siis kolakama a6 avandi või pisikese coupega. Kui avandiga pole mingit probleemi ja mingeid pressijaid on ülivähe,
siis coupest tahaks iga teine üle või sisse sõita. |
sama siin. kui sõidan Chevi Astroga siis hoiavad kõik viisakalt eemale aga kui vana Audi 200 ga siis keeravad ette, sõidavad võidu ja teevad muid
hullusi. |
Kängururauadadega kõik neli auto külge üle käia oleks suureks abiks, mitte ainult ei vaataks kuidas tulevad vaid keeraks ise vastu
Hea auto on palju autosid...
|
|
|
|
prr
klubiliige
Registreerunud 20.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: A3 & A4 Cabrio
|
postitati 27.11.05 21:50
|
|
|
vägivald on lahendus
lapsest peale on hobused meeldinud
|
|
|
|
impa
huviline
Registreerunud 23.07.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.11.05 02:38
|
|
|
Tänan! Kas keegi VEEL teab mõnda head kohta kus auto korda saab?
|
|
|
westor
huviline
Registreerunud 23.08.05
Kasutaja on eemal
Auto: A8 2,5 tdi
|
postitati 29.11.05 19:52
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: impa
Tänan! Kas keegi VEEL teab mõnda head kohta kus auto korda saab?
|
Tehase tänaval kus asub ka DIa autosalong on ühed vene mehed kes teevad väga hästi.Lasin umbes kaks aastat tagasi teha enda autol tagatiiva ja tehti
kiirelt ja korralikult.Värvi vahet polnud.Mine uuri suht head hinnad ka
|
|
|
TiitR2
huviline
Registreerunud 21.07.04
Kasutaja on eemal
Auto: BMW X5 xDrive30d, M-pakett 2009a; VW Passat 2.0 tdi DSG 2011a.
|
postitati 30.11.05 08:31
|
|
|
Irw...DIA AUTOSALONG!!!
|
|
|
Dust Rocket
huviline
Registreerunud 19.06.04
Kasutaja on eemal
Auto: avataris on mälestus!!!!
|
postitati 30.11.05 14:24
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: westor
Tehase tänaval kus asub ka DIa autosalong on ühed vene mehed kes teevad väga hästi.Lasin umbes kaks aastat tagasi teha enda autol tagatiiva ja tehti
kiirelt ja korralikult.Värvi vahet polnud.Mine uuri suht head hinnad ka |
Kui nüüd hoolikalt lugeda siis samal tänaval mitte DIAs
aga ega ma suurt ei tea
Satan will claim my soul.
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 |